Injectables

Rimpels in het gezicht kunnen u ouder doen lijken dan u zich voelt. Injectables zijn dan een effectieve cosmetische behandeling. Bij de Dutch Clinic bieden we verschillende methodes om de rimpels te verminderen.

Wat zijn de voordelen van injectables bij Dutch Clinic?

  • Wij voeren jaarlijks meer dan 1.000 injectable behandelingen uit.
  • Meer dan 15 jaar ervaring met deze behandeling.
  • De modernste apparatuur en de mooiste resultaten.
  • Persoonlijke aandacht en professionele nazorg.
  • De beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland.
  • Altijd snel en eenvoudig een vrijblijvend consult in te plannen via het contactformulier.

Injectables tegen rimpels

Injectables zijn tijdelijke, doeltreffende oplossingen in de strijd tegen zichtbare huidveroudering. Met fillers verdwijnen rimpels zoals kraaienpootjes, fronslijnen of lijnen rond de mond voor een paar maanden of langer. Hoe lang het gewenste effect aanblijft, verschilt per type behandeling.

Draadlift tegen rimpels

De draadlift is een facelift zonder operatie. Oplosbare hechtdraden worden in de huid ingebracht waarna ze langzaam oplossen en gelijktijdig de collageenaanmaak versterken. Het collageen verstevigt de huid en geeft het een natuurlijke lift zodat u er weer jonger uitziet met minder rimpels.

Medische peeling tegen rimpels

Een medische peeling is een intensieve behandeling in huidverjonging. Doordat de bovenste huidlaag wordt verwijderd, komt er weer een gladde, nieuwe huid tevoorschijn.

Rimpels als gevolg van huidveroudering

Rimpels zijn een natuurlijk gevolg van het ouder worden. Jarenlang lachen, fronsen, zonlicht en andere invloeden zorgen ervoor dat de huid van uw gezicht lijnen en uiteindelijk rimpels vertoont. Een effect waardoor u er ouder uit kunt zien dan u bent of voelt en u soms zelfs een constant vermoeide of boze gezichtsuitdrukking kan geven. De rimpelbehandelingen met injectables van de Dutch Clinic pakken dit probleem effectief én veilig aan. De ervaren specialisten van onze kliniek geven uw gelaat de natuurlijke uitstraling terug zonder dat u uw mimiek verliest.

Injectables bij de Dutch Clinic in Hoofddorp

Wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek of behandeling met injectables bij de Dutch Clinic in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.