Injectables

Rimpels in het gezicht kunnen u ouder doen lijken dan u zich voelt. Injectables zijn dan een effectieve cosmetische behandeling. Bij de Dutch Clinic bieden we verschillende methodes om de rimpels te verminderen.

Injectables.

Injectables.

Wat zijn de voordelen van injectables bij Dutch Clinic?

 • Wij voeren jaarlijks meer dan 1.000 injectable behandelingen uit.
 • Meer dan 15 jaar ervaring met deze behandeling.
 • De modernste apparatuur en de mooiste resultaten.
 • Persoonlijke aandacht en professionele nazorg.
 • De beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland.
 • Altijd snel en eenvoudig een vrijblijvend consult in te plannen via het contactformulier.

Injectables tegen rimpels

Injectables zijn tijdelijke, doeltreffende oplossingen in de strijd tegen zichtbare huidveroudering. Met fillers verdwijnen rimpels zoals kraaienpootjes, fronslijnen of lijnen rond de mond voor een paar maanden of langer. Hoe lang het gewenste effect aanblijft, verschilt per type behandeling.

Draadlift tegen rimpels

De draadlift is een facelift zonder operatie. Oplosbare hechtdraden worden in de huid ingebracht waarna ze langzaam oplossen en gelijktijdig de collageenaanmaak versterken. Het collageen verstevigt de huid en geeft het een natuurlijke lift zodat u er weer jonger uitziet met minder rimpels.

Medische peeling tegen rimpels

Een medische peeling is een intensieve behandeling in huidverjonging. Doordat de bovenste huidlaag wordt verwijderd, komt er weer een gladde, nieuwe huid tevoorschijn.

Rimpels als gevolg van huidveroudering

Rimpels zijn een natuurlijk gevolg van het ouder worden. Jarenlang lachen, fronsen, zonlicht en andere invloeden zorgen ervoor dat de huid van uw gezicht lijnen en uiteindelijk rimpels vertoont. Een effect waardoor u er ouder uit kunt zien dan u bent of voelt en u soms zelfs een constant vermoeide of boze gezichtsuitdrukking kan geven. De rimpelbehandelingen met injectables van de Dutch Clinic pakken dit probleem effectief én veilig aan. De ervaren specialisten van onze kliniek geven uw gelaat de natuurlijke uitstraling terug zonder dat u uw mimiek verliest.

Injectables bij de Dutch Clinic in Hoofddorp

Wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek of behandeling met injectables bij de Dutch Clinic in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Injectables veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over injectables. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

1. Wat zijn injectables?

Zowel fillers als spierontspanners zijn injectables. De vloeistoffen worden met een korte, fijne naald in de probleemgebieden geïnjecteerd. Injectables verzachten de lijntjes en rimpels in uw gezicht en geven u een frisse, jonge uitstraling. Fillers zijn bovendien geschikt om op bepaalde plaatsen tijdelijk meer volume te geven.

2. Wanneer worden injectables gebruikt?

Injectables worden regelmatig toegepast bij gezichtsbehandelingen. Huidveroudering, fijne lijntjes, ingevallen wangen en rimpels worden met behulp van injectables zichtbaar minder. Spierverslappers wordt gebruikt om dynamische rimpels te behandelen, terwijl fillers op basis van hyaluronzuur de lippen meer volume geven en/of wallen onder de ogen corrigeren.

3. Wat is het verschil tussen spierverslappers en een filler?

Spierverslappers zijn een middel dat de overdracht van prikkels tussen de zenuw en spier stillegt. De spieren ontspannen zich en de huid trekt zich glad. Rimpels nemen met 90% af en verdwijnen in sommige gevallen helemaal. Spierverslappers is natuurlijk afbreekbaar en kan ook als medische behandeling bij overmatig zweten, tandenknarsen en migraine een oplossing bieden. Fillers of vulmiddelen, geven bepaalde regio’s meer volume. Plooien worden verzacht en uw gezicht krijgt een jeugdige, uitgeruste uitstraling.

4. Is het een pijnlijke behandeling?

Het gebruik van injectienaalden zorgt ervoor dat u gedurende de behandeling meerdere prikjes voelt. De naalden die gebruikt worden zijn zowel kort als fijn, waardoor het gevoel eerder irritant is dan pijn doet. Als u erg gevoelig bent of angst hebt voor naalden kan, in overleg met de behandelend arts, uw huid vooraf met een verdovende crème worden behandeld. Van napijn is geen sprake.

5. Wat is hyaluronzuur en wat doet het?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die van belang is voor de hydratatie en soepelheid van uw huid. Naarmate u ouder wordt, neemt het lichaamseigen hyaluronzuur af en wordt uw huid minder vol en veerkrachtig. Dit volume verlies kan met een hyaluronzuur filler opgevuld worden. Hyaluronzuur heeft daarnaast een positieve werking op de aanmaak van collageen, wat nodig is voor een elastische en stevige huid.

6. Kunnen voorhoofdsrimpels met injectables behandeld worden?

Ja. De rimpels op uw voorhoofd kunnen behandeld worden met spierverslappers, waarna ze minder zichtbaar zijn. Rimpels tussen de wenkbrauwen, de fronsrimpel, kunnen met fillers worden opgevuld. Na een behandeling met injectables heeft u een minder norse, uitgeruste gezichtsuitdrukking.

7. Wordt voor ieder huidprobleem dezelfde filler gebruikt?

Nee, de verschillende behandelgebieden worden met uiteenlopende fillervarianten behandeld. Een filler kan ontwikkeld zijn om het volume in grotere oppervlaktes, zoals de wangen, terug te brengen terwijl een andere filler geschikt is om de bekende rokerslijntjes op te vullen. Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt is er meer of minder vulmiddel nodig.

8. Kan ik zelf de keuze voor een filler bepalen?

Tijdens een consult wordt gesproken over uw wensen en verwachtingen ten aanzien van een injectable behandeling. De arts bekijkt en beoordeelt het behandelgebied en stelt het gebruik van een bepaalde filler voor. Gekozen wordt voor de filler die het beste past bij de probleemzone. Uiteraard gaat één en ander na gezamenlijk overleg, zodat u precies weet wat u kunt verwachten van de behandeling.

9. Klopt het dat een neuscorrectie met injectables kan worden toegepast?

Fillers kunnen het uiterlijk van uw neus op meerdere manieren corrigeren. Zo bieden fillers een oplossing bij bobbels of knobbels op uw neus, maar ook een kromme neus, een hangende neuspunt of een haakneus kunnen met fillers gecorrigeerd worden. De fillers worden op natuurlijke wijze door uw lichaam afgebroken. Om het effect te behouden, moet de behandeling regelmatig herhaald worden.

10. Kunnen tijdens een behandeling zowel spierverslappers als fillers worden geïnjecteerd?

Voor de behandeling van verschillende gebieden kan soms een combinatiebehandeling voorgesteld worden. Zo kan een filler behandeling voor de lippen prima gecombineerd worden met spierverslapper injecties voor voorhoofdsrimpels. Het gelijktijdig gebruik van beide injectables binnen een behandelgebied wordt afgeraden. Er bestaat een zekere kans dat de spierverslappers doorlekt naar andere spieren bij het gelijktijdig injecteren van een filler.

11. Ben ik geschikt voor een injectable behandeling?

De meeste mensen zijn geschikt voor injectables. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven komen niet voor een behandeling in aanmerking. Ook mensen die bekend zijn met ademhalingsproblemen en spierzwaktes worden niet met injectables behandeld. Goed om te weten is dat bepaalde bloedverdunners het risico op (na)bloedingen verhogen. Tijdens het consult worden uw gezondheid en medicijngebruik uitgebreid besproken.

12. Geven spierverslappers direct zichtbare resultaten?

Nee. Het duurt 7 tot 14 dagen voordat u verschilt merkt en ziet. De effecten houden 3 tot 4 maanden aan. Op het moment dat u de behandeling regelmatig laat herhalen, houden de effecten langer aan.

13. Welke resultaten kan ik van een filler behandeling verwachten?

Na een filler behandeling ziet u direct resultaat. In de volgende dagen neemt het effect vaak nog wat toe. Gemiddeld houdt het effect 12 tot 18 maanden, dit is sterk afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt en de stevigheid van de gebruikte filler. De filler lost vanzelf op en wordt op natuurlijke wijze afgebroken. Daarna kan de behandeling herhaald worden.

14. Wat zijn de kosten van injectables?

Bij Dutch Clinic zijn injectables vanaf € 90 beschikbaar. De exacte kostprijs is afhankelijk van de behandelzone, het soort en de hoeveelheid injectable die wordt gebruikt. Spierverslappers kan ook als medische behandeling tegen overmatig zweten en migraine worden toegepast.

15. Worden de kosten vergoed?

De meeste injectable behandelingen zijn cosmetisch en worden niet vergoed door zorgverzekeraar. Behandeling met spierverslappers die om medische redenen, zoals overmatig zweten, worden ondergaan komen afhankelijk van uw verzekeraar en zorgpakket voor vergoeding in aanmerking.

16. Wat zijn de risico’s van een injectable behandeling?

Injectables kennen een zeer kleine kans op bijwerkingen en complicaties. Plaatselijke zwellingen en roodheid doen zich soms voor op de injectieplaatsen. Een enkele keer wordt een bloedvaatje geraakt en is er sprake van een nabloeding. De artsen van Dutch Clinic gebruiken een veilige dosering, zodat uw karakteristieke gezichtsuitdrukking behouden blijft.

17. Gerelateerde onderwerpen
 • Injectables Aalsmeer
 • Injectables Alphen aan den Rijn
 • Injectables Amstelveen
 • Injectables Amsterdam
 • Injectables Beverwijk
 • Injectables Bloemendaal
 • Injectables Haarlem
 • Injectables Hilversum
 • Injectables Hoofddorp
 • Injectables IJmuiden
 • Injectables Katwijk
 • Injectables Leiden
 • Injectables Lisse
 • Injectables Mijdrecht
 • Injectables Nieuw-Vennep
 • Injectables Noordwijk
 • Injectables Purmerend
 • Injectables Uithoorn
 • Injectables Zaandam
 • Injectables Zandvoort