Kliniek

De plastische chirurgen die de diverse ingrepen in Turkije uitvoeren, hebben stuk voor stuk minimaal 15 jaar ervaring. U kunt u er dus op rekenen dat u in vertrouwde handen bent.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Ziekenhuis in Istanbul, Turkije voor plastische chirurgie

Kiest u bij Dutch Clinic voor een behandeling in plastische chirurgie in Turkije, dan kiest u voor gegarandeerde kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze kliniek in Istanbul, Turkije voldoet aan alle internationale eisen en beschikt over de verplichte accreditaties.

Plastisch chirurgen

De plastische chirurgen die de diverse ingrepen in Turkije uitvoeren, hebben stuk voor stuk minimaal 15 jaar ervaring. U kunt u er dus op rekenen dat u in vertrouwde handen bent. De intake en de nazorg in Nederland wordt uitgevoerd door dokter Deniz van Dutch Clinic. Deze specialist in cosmetische behandelingen heeft eveneens vele jaren ervaring en staat in nauw contact met de plastisch chirurgen in Istanbul.

Onze beloftes aan u

Bij Dutch Clinic in Hoofddorp doen we er alles aan om u een uitstekende behandeling te geven waar u tevreden op kunt terugkijken. We zijn er daarom voor u vanaf de eerste kennismaking tot en met de laatste nazorg. U mag van ons dan ook altijd het volgende verwachten:
• Ervaren specialisten en plastisch chirurgen die ook Engels spreken
• Korte wachtlijsten
• Persoonlijke betrokkenheid
• Excellente kwaliteit
• Continue samenwerking tussen de kliniek in Nederland en de artsen in Turkije

Komt u eens kennismaken?

Bij vragen over de behandelingen in plastische chirurgie in Turkije of voor een intake kunt u altijd bij ons een vrijblijvende afspraak maken. En heeft u na de behandeling daar nog vragen? Dan zijn wij er natuurlijk ook voor u. Komt u snel kennismaken?

Klachtenregeling

De medewerkers van Dutch Clinic doen hun uiterste best om u goede zorg en hulp te bieden. Toch kan het zijn dat u achteraf niet volledig tevreden bent over een behandeling. Aan uw opmerkingen of klacht hechten we veel belang. Allereerst omdat Dutch Clinic het belangrijk vindt, dat u geheel tevreden bent. Daarnaast biedt dit de mogelijkheid om de zorgverlening te verbeteren. Lees hier wat u kunt doen met uw klacht of opmerking.

Voorleggen aan uw zorgverlener

Wanneer u niet geheel tevreden bent over een behandeling, is het raadzaam hier niet mee rond te blijven lopen. Veel klachten zijn gebaseerd op miscommunicatie of een verschillend verwachtingspatroon. Uw zorgverlener stelt het in zo’n situatie op prijs dat u contact opneemt met degene die u heeft behandeld, zodat hij of zij in de gelegenheid is om uw onvrede weg te nemen. De ervaring heeft geleerd dat een groot deel van de klachten op deze manier verholpen kan worden.

Klachtenfunctionaris

Mocht u er samen met uw zorgverlener niet uitkomen, dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht voor te leggen aan de klachtenfunctionaris. Een klachtenfunctionaris is een onafhankelijke professionele bemiddelaar die samen met u en uw zorgverlener kan werken aan een oplossing. Wanneer u een klacht indient, wordt ernaar gestreefd om binnen zes weken tot een oplossing te komen.

Indien u contact wilt opnemen met de klachtenfunctionaris, dan kunt u mailen naar gin@dutchclinic.com.

Geschillencommissie

Komt u er samen met de klachtenfunctionaris en uw zorgverlener niet uit, dan kunt u contact opnemen met de geschillencommissie. Deze geschillencommissie is een onafhankelijke organisatie die uitspraak doet over de gegrondheid van een klacht. In bepaalde gevallen kan de geschillencommissie een schadevergoeding toekennen.

Uw zorgaanbieder heeft voor het behandelen van geschillen een overeenkomst gesloten met Stichting Geschillencommissie EZa. De geschillencommissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en twee leden van wie één met een medische achtergrond. Wanneer een geschil wordt ingediend zal onderzoek worden gedaan naar de oorzaken van de klacht. Afhankelijk van de aard van het geschil wordt door de voorzitter bepaald hoe de commissie tot een uitspraak komt.

Meer informatie over de werkwijze van de geschillencommissie kunt u vinden op de website: www.geschillencommissie-EZa.nl. Hier vindt u ook informatie over hoe u een geschil kunt indienen.

Tot slot

Houdt u tot slot nog rekening met de volgende punten:
• Uw zorgverlener vindt het belangrijk dat u tevreden bent over zijn geleverde zorg. Wanneer u open bent over uw ervaringen, helpt u uw zorgverlener om dit doel te realiseren.
• Het samen met een klachtenfunctionaris werken aan het oplossen van uw klacht, zorgt er niet voor dat uw recht tot het indienen van een geschil vervalt.
• Mocht u een geschil indienen, dan dient u rekening te houden met een termijn van zes maanden waarbinnen de geschillencommissie tot een uitspraak komt. U wordt in dat geval verzocht om de geschillencommissie inzage te geven in uw medisch dossier.

Contact

Voor persoonlijk advies en meer informatie over de plastische chirurgie in Turkije via Dutch Clinic, kunt u altijd contact met ons opnemen. De specialisten en het team van Dutch Clinic staan persoonlijk voor u klaar en vertellen u graag meer over plastische chirurgie in Istanbul, Turkije, de behandelingen en het verblijf daar. U kunt ons bereiken op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Goed bereikbaar

Dutch Clinic vindt u in Hoofddorp en is goed bereikbaar via de A4, A5 en A9. Parkeren doet u gemakkelijk en gratis bij ons voor de deur.

Openingstijden

Wij zijn geopend op werkdagen van 08.30 uur tot en met 17.30 uur. Daarbuiten kunt u ons voor dringende vragen bereiken op: +31 20 214 20 33.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com