Skip to content

In de moderne wereld van vandaag wordt het belang van uiterlijke schoonheid steeds meer erkend. Mensen streven naar een zelfverzekerde uitstraling en een jeugdige gloed die hun innerlijke vitaliteit weerspiegelt. Dutch Clinic, een vooraanstaande cosmetische kliniek, begrijpt deze behoefte en biedt een breed scala aan behandelingen op het gebied van esthetiek.

Ooglidcorrecties

Ooglidcorrecties zijn ingrepen die gericht zijn op het verbeteren van de esthetiek en functionaliteit van de oogleden. Een veel voorkomend probleem bij mensen is dat ze last hebben van hangende of overhangende oogleden leiden tot een vermoeide en oudere uitstraling. Symptomen die kunnen wijzen op de behoefte aan een ooglidcorrectie zijn onder andere een vermoeide uitstraling, beperkt zicht als gevolg van overhangende oogleden, en hinderlijke huidplooien rond de ogen.

Een ooglidcorrectie kan voor de onderste oogleden, maar ook voor de bovenste oogleden. Bij een onder ooglidcorrectie helpen wij u van bijvoorbeeld een vermoeide blik. Bij een boven ooglidcorrectie kunnen wij uw hangende oogleden liften.

Injectables

Heeft u last van rimpels? Dan zijn injectables een populair manier om dit te verminderen. Ook zal het volume toevoegen en contouren verbeteren zonder invasieve chirurgie. Deze behandelingen omvatten onder andere botox en fillers. Mensen die tekenen van veroudering vertonen, zoals fijne lijntjes en rimpels, kunnen baat hebben bij injectables. Daarnaast kunnen fillers ook gebruikt worden om volume toe te voegen aan delen van het gezicht die dit verloren hebben, zoals de wangen of lippen.

Liposuctie

Liposuctie is een chirurgische ingreep die gericht is op het verwijderen van overtollig vetweefsel. Het kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam, waaronder de buik, dijen, armen en kin. Mensen die ongewenste vetophopingen hebben die niet reageren op dieet en lichaamsbeweging, kunnen overwegen liposuctie. Symptomen van geschiktheid zijn onder andere een gezond gewicht, maar met specifieke vetzakken die moeilijk te verminderen zijn door middel van traditionele methoden.

Ooglaseren

Ooglaseren, ook bekend als refractieve chirurgie, is een procedure die wordt uitgevoerd om zichtproblemen zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme te corrigeren. Mensen die afhankelijk zijn van bril of contactlenzen en streven naar een verbeterde kwaliteit van leven, kunnen kiezen voor ooglaseren.

Symptomen die kunnen wijzen op de geschiktheid voor deze behandeling zijn een stabiele brilsterkte gedurende minstens een jaar, goede algemene gezondheid van de ogen, en een realistische verwachting van de resultaten.

Op het gebied van ooglaseren voeren we bij Dutch Clinic de IntraLasik behandeling het vaakst uit. Dit is een volledig computergestuurde ooglaserbehandeling waar geen mes aan te pas komt.

Overige behandelingen

Naast de behandelingen die we hierboven hebben besproken voeren wij op het gebied van oogheelkunde ook nog lensimplantatie behandelingen uit. Dit kan een oplossing zijn voor mensen die niet in aanmerking komen voor een ooglaserbehandeling. 

Op het gebied van aesthetic voeren we ook nog ptosis behandelingen, wenkbrauwlifts en facelifts uit om uw wensen op dit vlak te voldoen.

Consult inplannen

In overleg met deskundige artsen bij Dutch Clinic kunnen patiënten de meest geschikte behandeling voor hun specifieke behoeften en doelen bepalen. Het is belangrijk om te onthouden dat cosmetische ingrepen serieuze beslissingen zijn en dat een grondige evaluatie en consult met een gekwalificeerde arts essentieel zijn.