Ooglidcorrectie voor en na

Ooglidcorrectie voor en na

OoglidcorrectieBent u benieuwd naar voor en na foto’s van een ooglidcorrectie? Mensen die een boven- of onderooglidcorrectie overwegen, zijn vaak benieuwd naar hetgeen men kan verwachten. Dit zowel op het gebied van de ingreep als van de resultaten die bereikt worden. Online vindt u een ontelbaar aantal ooglidcorrectie voor en na foto’s, ervaringsverhalen en meningen van mensen die ingreep hebben laten toepassen.

Voor en na foto’s

Voor de ooglidcorrectie

Overweegt u een correctie van uw bovenoogleden of onderoogleden? Laat uzelf dan eerst voorlichten door een chirurg. Tijdens een consult worden niet alleen uw vragen beantwoord, er wordt ook aandacht besteed aan uw klachten en de verwachting die u van de ingreep heeft. De plastisch chirurg beoordeelt uw geschiktheid voor een ooglidcorrectie. Hiervoor wordt uiteraard naar uw ogen en oogleden gekeken, maar telt ook uw gezondheid en eventuele aandoeningen of medicijngebruik mee bij een beoordeling.

Met een boven- of onderooglidcorrectie worden overtollige huid en eventueel overtollige vetweefsels verwijderd. Afhangende oogleden behoren tot het verleden en uw zicht wordt verbeterd met het wegnemen van de overtollige huid. Indien gewenst kan een bovenooglidcorrectie gecombineerd worden met een onderooglidcorrectie. Andere combinatiebehandelingen zijn ook mogelijk. Zo wordt regelmatig een correctie van het bovenooglid gecombineerd met een wenkbrauwlift. Dit is echter afhankelijk van uw verwachtingen en de mate waarin de huid van uw oogleden afhangt.

Ik ben geholpen aan een ooglid correctie. Wat zijn de mensen daar lief . Was wel zenuwachtig dat ik de ok in ging, maar deniz en laura stelde me echt op me gemak. En ik moet nog terug voor de laatste controle, maar wat ben ik nu al blij met het resultaat.

Astrid Dreesen

> Download onze brochure

Ooglidcorrectie brochureWat kunt u verwachten van een eerste consult bij een plastisch chirurg?

  • Doornemen van uw gezondheid en medische achtergrond. Gebruikt u medicijnen? Neem een overzicht mee naar het consult, dit kan van invloed zijn op de eventuele ingreep.
  • Bekijken van uw oogleden.
  • Bespreken van de klachten die u heeft door de afhangende oogleden en/of wallen onder de ogen.

De chirurg licht de verschillende behandeltechnieken toe waarmee de oogleden gecorrigeerd kunnen worden. Het consult wordt afgesloten met het overhandigen van een behandelvoorstel. Bent u overtuigd van de ingreep, dan kan eventueel direct een behandeldatum afgesproken worden en kunt u zich voorbereiden op de ooglidcorrectie.

Video na de ooglidcorrectie

Na de ooglidcorrectie

Door uzelf goed voor te bereiden op een ingreep weet u ongeveer wat u van een ooglidcorrectie voor en na kunt verwachten. Het is goed om te weten dat u er na de ingreep niet echt toonbaar uitziet, omdat uw oogleden gezwollen zijn en rood/blauwe verkleuringen hebben. Hechtingen die niet met oplosbaar hechtdraad zijn aangebracht worden 5 tot 7 dagen na de ingreep door de chirurg verwijderd. De eerste dagen is het noodzakelijk om de oogleden regelmatig te koelen. Zowel de zwellingen als de bloeduitstortingen worden op deze manier efficiënt tegengegaan. Voor een goed resultaat zijn er een aantal andere tips die u kunt opvolgen:

  • Houdt uw hoofd zoveel mogelijk rechtop. Slaap de eerste week desgewenst met een extra kussen, hiermee gaat u zwellingen tegen.
  • Belast uw ogen zo min mogelijk. Wees voorzichtig met tillen, bukken en persen.
  • Gebruik tenminste totdat de hechtingen zijn verwijderd geen oogmake-up of mascara.
  • Douchen kan, maar zorg ervoor dat uw oogleden droog blijven.
  • Vermijd de eerste 2 tot 4 weken zoveel mogelijk directe blootstellingen aan het zonlicht en/of andere warmtebronnen zoals een sauna en/of jacuzzi.

Als gevolg van de ingreep en de zwellingen gebeurt het dat u de eerste dagen uw ogen minder goed of niet kunt sluiten. Om het uitdrogen van de ogen te voorkomen, kan de chirurg u verzachtende oogdruppels voorschrijven die u kunt gebruiken. Zodra de zwellingen gaan afnemen worden de resultaten zichtbaar. Van zichtbare littekens is nauwelijks sprake.

Ontwikkeling ooglidcorrectie resultaten

Direct na afloop van de ingreep is er nog geen zichtbaar resultaat. Tussen de ooglidcorrectie voor en na foto zit meerdere maanden. De voor foto wordt gemaakt, voor aanvang van de ingreep. De na foto wordt drie tot zes maanden later gemaakt. Het duurt enkele maanden voordat alle zwellingen en verkleuringen volledig zijn weggetrokken en er van een definitief resultaat gesproken kan worden. De resultaten die met een ooglidcorrectie bereikt worden zijn langdurig. Met het verstrijken van de jaren kan de huid opnieuw elasticiteit verliezen en af gaan hangen. De ingreep kan dan herhaald worden. Het merendeel van de mensen dat een ooglidcorrectie toe laat passen is achteraf tevreden met het bereikte resultaat. U ziet er minder moe uit en uw zicht wordt niet langer gehinderd door afhangende oogleden.

FAQ

✔️ Waar moet ik rekening mee houden voor de ooglidcorrectie?

Plan een gratis consult, bespreek uw klachten en een plastisch chirurg beoordeelt uw geschiktheid.

✔️ Waar moet ik rekening mee houden na de ooglidcorrectie?

Belast uw ogen zo min mogelijk, houdt uw hoofd zo veel mogelijk rechtop en vermijd de eerste 2 tot 4 weken zoveel mogelijk directe blootstellingen aan de zon.

✔️ Waar vind ik voor en na foto’s

Op deze pagina vindt je een aantal voorbeelden van voor en na foto’s. Volg ons ook op social media voor meer content.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com