Veelgestelde vragen

Standaard de beste kwaliteit

Een huidaandoening laten behandelen of een ingreep aan uw gezicht laten uitvoeren is niet iets wat u zomaar laat doen. En terecht vinden wij, u mag tenslotte niets minder dan kwaliteit verwachten. Vandaar dat u bij ons standaard kunt rekenen op de beste kwaliteit met uitstekende producten, onze ervaren artsen en op een persoonlijke, hoogstaande service. U mag ons dus altijd bellen met al uw vragen. Wilt u nu alvast het een en ander weten? Dan vindt u uw antwoord misschien hier al bij de veelgestelde vragen.

Wat kost een behandeling bij de Dutch Clinic?

Elke behandeling is verschillend en geheel afgestemd de aandoening die u heeft of op het product dat wordt verbruikt. U krijgt dus altijd de beste kwaliteit en betaalt slechts voor dat wat voor u wordt gedaan of gebruikt. Meer informatie hierover vindt u op onze website onder Tarieven. Of neem contact op voor een persoonlijk consult.

Kan ik zonder verwijzing een huidaandoening laten behandelen?

Ja dat kan. Heeft u echter geen verwijzing, dan is het afhankelijk van het type huidaandoening en de mate waarin u verzekerd bent, of uw verzekeraar het vergoedt. U kunt altijd eerst bij ons in een eerste consult vragen welke behandeling nodig is waarna u bij uw verzekeraar kunt checken of uw polis dat dekt.

Wat kost een behandeling aan een huidaandoening?

Dit verschilt per huidaandoening en het aantal behandelingen dat nodig is. Boekt u eerst een gratis, persoonlijk consult dan kunnen onze artsen uw huid beoordelen en u meer vertellen over de mogelijke behandeling en de daarbij behorende kosten.

Hoe lang moet ik wachten voordat ik bij de Dutch Clinic een behandeling aan een huidaandoening kan laten uitvoeren?

U kunt bij ons altijd binnen een week terecht. Afhankelijk van de behandelmethode is het soms zelfs al mogelijk om direct na het eerste consult de behandeling te laten uitvoeren.

Wat als ik niet zeker weet wat mijn huidaandoening is?

Voordat een behandeling wordt gestart of zelfs maar geadviseerd, heeft u altijd eerst een vrijblijvend consult met een van onze artsen. Deze beoordeelt uw huid, de aandoening en uw conditie. U weet daardoor precies wat uw huidaandoening is.

Hoe weet ik welke behandeling het beste is?

Na een eerste consult adviseert uw arts u welke behandeling het beste is voor uw huid en de aandoening die u heeft.

Hoe lang duurt het voordat de behandeling effect heeft?

Dit verschilt per aandoening.

Hoe lang is het resultaat van een behandeling zichtbaar?

Dit is afhankelijk van het type behandeling, hoe vaak de behandeling is herhaald en de aard van de aandoening.

Wat moet ik voor de behandeling doen?

Dit verschilt per behandeling. Uw arts zal u hier in ieder geval over inlichten. Of lees onze algemene richtlijnen hierover. Twijfelt u nog? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat mag ik na een behandeling wel of juist niet doen?

Dit verschilt per behandeling. Uw arts zal u hier in ieder geval over inlichten. Of lees onze algemene richtlijnen hierover. Twijfelt u nog? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wordt de behandeling van een huidaandoening vergoed?

Dit verschilt per verzekeraar en per verzekering. In sommige gevallen worden behandelingen wel vergoed, zoals bijvoorbeeld bij het verwijderen van sommige pigmentvlekken. Om zeker te zijn of uw behandeling vergoed wordt, adviseren wij u om met dit bij uw verzekeraar na te vragen.

Wat kosten injectables?

Een indicatie van de prijzen van behandelingen met injectables vindt u op onze site. Wat het exact voor u zal kosten is afhankelijk van het aantal zones dat we moeten behandelen. Dit bepaalt immers de hoeveelheid van het product dat gebruikt wordt. Bij de Dutch Clinic betaalt u namelijk geen standaard tarieven maar slechts voor het verbruikte product. Op deze manier garanderen we u de beste kwaliteit tegen de meest eerlijke prijs.

Wat kost een filler?

Een indicatie van de prijzen van filler-behandelingen staat op onze site. Wat u precies zal moeten betalen is afhankelijk van de hoeveelheid milliliters die we zullen gebruiken. Zo zal een kleine lijn minder filler nodig hebben dan een hele kaak of wangen. De kosten die wij u in rekening brengen zijn nooit standaard tarieven maar een vergoeding voor het gebruikte product. U weet bij ons dus zeker dat u de beste kwaliteit ontvangt voor een eerlijke prijs.

Plaatsen jullie ook permanente fillers?

Nee. Permanente fillers zijn verboden in Nederland en worden dus ook niet door de Dutch Clinic geplaatst.

Ik heb al een permanente filler laten plaatsen, kan ik dan nog bij jullie een tijdelijke filler laten plaatsen?

Nee, als er al een permanente filler geplaatst is, voeren wij geen cosmetische behandelingen met fillers, draadlift of injectables meer uit.

Is het altijd een arts die de behandeling uitvoert?

Ja, u bent bij ons altijd onder behandeling van ervaren artsen. En de arts die bij u de intake en het eerste consult doet, is ook de behandelend arts.

Hoe lang blijft het effect van een rimpelbehandeling zichtbaar?

Dat verschilt van de plek waarop de behandeling wordt uitgevoerd, de huidconditie voor de behandeling en hoe vaak u al een filler of draadlift heeft gebruikt. Hoe vaker u het namelijk laat plaatsen, des te langer het effect blijft.

Wat als de injectables behandeling niet werkt?

Gemiddeld 2% van de mensen die zich met injectables laten behandelen, reageert niet op deze injectable. Dit kan niet vooraf worden voorzien en is dan ook geen grond voor klachten.

Behoud ik wel een natuurlijke uitdrukking in mijn gezicht?

Jazeker. Wij willen uw gezicht en uitdrukking verbeteren zonder het te veranderen. Dus wij spuiten niet zoveel filler of inectables dat u uw gezicht niet meer kunt bewegen. U behoudt uw natuurlijke uitstraling maar dan jonger en frisser.

Wie bepaalt wat voor behandeling ik krijg?

Dat is afhankelijk van de conditie van uw huid en de plek waar de verbetering gewenst is. Uw arts zal u hierover persoonlijk adviseren.

Vergoeden zorgverzekeraars de cosmetische behandeling?

Dit is afhankelijk van uw verzekeraar maar doorgaans worden cosmetische behandelingen niet vergoed.