Skip to content
Bij DutchClinic zijn we vastbesloten niet alleen het zicht van onze patiënten te verbeteren, maar ook om onze zorg continu te verbeteren. We streven voortdurend naar verbetering door onze zorgprocessen te evalueren en te innoveren.

Transparant in resultaten

We verzamelen uitgebreide gegevens over elke ooglaserbehandeling en vragen onze patiënten om feedback via vragenlijsten. Door deze gegevens te analyseren, krijgen we een diepgaand inzicht in onze behandelresultaten en de ervaringen van onze patiënten.

Processen blijven ontwikkelen

Bij DutchClinic hechten we niet alleen waarde aan interne verbeteringen, maar ook aan transparantie naar onze patiënten, geïnteresseerden, verzekeraars en andere zorgverleners. Daarom maken we onze kwaliteitsgegevens openbaar en actualiseren we deze regelmatig, zodat altijd de meest recente analyses beschikbaar zijn.

Kwaliteitsbeoordeling

Behandelresultaten: de effectiviteit van onze behandelingen wordt gemeten aan de hand van specifieke kwaliteitsindicatoren die een beeld geven van het behaalde resultaat.

Veiligheid: bij ons staat veiligheid voorop. Hoewel we streven naar maximale veiligheid, begrijpen we dat er bij elke operatie risico’s zijn. We verstrekken uitgebreide voorlichting over mogelijke complicaties aan onze patiënten.

Patiëntgerichtheid: het vervullen van de wensen en behoeften van onze patiënten staat centraal bij onze kliniek. We voeren tevredenheidsonderzoeken uit, registreren klachten en monitoren feedback van patiënten, bijvoorbeeld met Trustpilot

Ervaring van artsen en team: bij DutchClinic hechten we veel waarde aan de deskundigheid en ervaring van ons medisch personeel. We zorgen ervoor dat onze artsen goed zijn opgeleid en regelmatig bijscholing krijgen. Bovendien streven we ernaar om de vaardigheid van onze teams te vergroten door herhaalde praktijkervaring.

Bij DutchClinic staat kwaliteit centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om de beste zorg te bieden aan al onze patiënten en streven voortdurend naar verbetering en transparantie in onze praktijk.