Wallencorrectie kosten

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Wilt u weten wat de wallencorrectie kosten zijn? Vrijwel niemand ontkomt met het ouder worden aan afhangende oogleden of wallen onder de ogen. Waar de elasticiteit van uw huid op jonge leeftijd in staat is om zichtbare kenmerken van vermoeidheid, zoals wallen, te herstellen gaat dat later steeds minder vanzelf. Wallen blijven beter zichtbaar en dit komt bij de een opvallender tot uiting dan bij de ander. Wallen geven uw gezicht een vermoeide, norse uitstraling en vaak krijgt u een ouder uiterlijk doordat de wallen voortdurend zichtbaar zijn. Onderooglidcorrecties worden regelmatig toegepast. Voordat u een ingreep overweegt is het goed om te weten hoe wallencorrectie kosten worden samengesteld.

Beschikbaarheid klinieken

Wallen onder uw ogen kunnen met een onderooglidcorrectie vaak uitstekend behandeld worden. Het voordeel van de ingreep is dat het een veilige behandelmethode is en dat u vlot hersteld met een mooi resultaat tot gevolg. Een wallencorrectie duurt doorgaans niet langer dan 60 tot 120 minuten en de napijn is vaak van korte duur. Na een week kunt u in regel weer aan het werk en na drie maanden is het eindresultaat goed zichtbaar. Wanneer u een wallencorrectie overweegt kunt u daarvoor op zoek gaan naar een geschikte behandelaar. Nederland kent een groot aantal klinieken en ziekenhuizen waar de ingreep wordt uitgevoerd. Kies voor een ervaren chirurg die weet hoe een wallencorrectie het beste toegepast kan worden. Daarnaast zijn ook de wallencorrectie kosten van invloed op uw keuze voor een behandelaar. De kosten lopen sterk uiteen. Vergelijken van de kosten is goed mogelijk, zolang u daarbij uitgaat van dezelfde basis. Wat kunt u van Dutch Clinic verwachten?

  • Ervaren chirurgen met meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van boven- en onderooglidcorrecties.
  • Jaarlijks worden bij de kliniek meer dan 500 ooglidcorrecties uitgevoerd.
  • De artsen werken state-of-the-art behandelapparatuur.
  • Professionele nazorg en persoonlijke begeleiding gedurende het behandeltraject.
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
  • Gratis consult.
  • Geen wachtlijsten. Na het consult dan de wallencorrectie vlot plaatsvinden.

Wallencorrectie kosten vergelijken

De kostprijs van een wallencorrectie kan verschillen. Om de kosten betaalbaar te houden is het van belang om uzelf van tevoren voor te bereiden op de ingreep en de kosten per kliniek met elkaar te vergelijken. Onderooglidcorrecties hebben vrijwel nooit een medische indicatie, wat betekent dat u niet hoeft te rekenen op een kostenvergoeding van uw zorgverzekeraar. De basisverzekering heeft geen mogelijkheden en vergoedingsmogelijkheden vanuit aanvullende zorgpakketten is zeer beperkt. U bent in dat geval zelf verantwoordelijk voor de kosten die de ingreep met zich meebrengt. Hoe kunt u dan de behandelmogelijkheden met elkaar vergelijken? U kunt behandelaars selecteren op locatie, prijs en naamsbekendheid. Hecht u veel waarde aan de ervaring van een chirurg? Vraag tijdens een consult naar aantoonbaar bereikte resultaten of probeer online meer informatie over een behandelaar te vinden. Online worden ervaringen en reviews gedeeld. Het is mogelijk om de ervaringen van een ander mee te nemen in uw voorbereidingsproces.

Betaalbare wallencorrectie kosten

Veel mensen zoeken naar de goedkoopste prijs voor een onderooglidcorrectie. Kortingsacties, groepskortingen en scherpe aanbiedingen voor het laten corrigeren van de boven- of onderoogleden zijn gemeengoed geworden. Toch kan een op het eerste gezicht goedkope wallencorrectie aan het einde van de rit veel duurder uitvallen. Als u overweegt om gebruik te maken van een goedkope aanbieding, zorg dan dat u van tevoren precies weet wat u voor het behandeltarief kunt en mag verwachten. Wat is bij de kostprijs inbegrepen en welke kosten worden achteraf extra in rekening gebracht? Wordt de wallencorrectie toegepast in Nederland of gaat u naar een kliniek in het buitenland? Door vooraf de behandelmogelijkheden en tarieven op een rijtje te zetten, kunt u onaangename verrassingen achteraf vermijden. Een succesvolle wallencorrectie, uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg hoeft niet duur te zijn. Dutch Clinic hanteert een wallencorrectie tarief van € 850, waarbij u aan beide oogleden wordt behandeld. Bij dit tarief zijn de ingreep zelf, de plaatselijke verdovingen en de nazorg inbegrepen.

Gratis kennismaken

Een onderooglidcorrectie wordt door een uitgebreid consult bij een plastisch chirurg voorafgegaan. Tijdens het consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en bekijkt de chirurg uw oogleden aandachtig. Op basis hiervan kan een behandelplan worden voorgesteld. U kunt bij Dutch Clinic ook terecht voor combinaties van een onder- en bovenooglidcorrectie. De chirurg laat u wallencorrectie voor en na foto’s zien en bespreekt het behandeltarief met u. Overweegt u de behandeling in termijnen te betalen? Maak dit kenbaar aan de chirurg, zodat deze u in contact kan brengen met een gespecialiseerde kredietmaatschappij. Wilt u een afspraak maken voor een consult? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

 

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider