Spataderen (veinkliniek)

Spataderen zijn ongewenste aders op de benen. Met poliklinische spataderbehandelingen verwijderen wij die spataderen. U heeft dan geen last meer van pijnlijke benen en kunt uw benen weer tonen.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Spataderen veroorzaken vaak pijnlijke, fysieke klachten maar zorgen ook voor onzekerheid. Of het nu kleine, onsierlijke aders op de benen zijn of grote dikke kabels, velen vinden ze erg storend. Daarbij kunnen spataderen ook nog leiden tot vermoeide benen en zelfs open wonden. Zijn spataderen eenmaal aanwezig dan kunt u wel wat doen aan de klachten die ze veroorzaken, maar ze gaan niet meer weg. Tenzij u kiest voor een spataderbehandeling waarbij de spataderen snel, effectief en zonder zichtbare littekens worden verwijderd.

Spataderen zorgen voor zowel lichamelijke als cosmetische klachten. Met deskundige spataderbehandelingen uitgevoerd door ervaren specialisten, kunt u zowel van uw pijnlijke benen als die ontsierende aders afkomen.

Specialisten in spataderbehandelingen

Bij de Dutch Clinic vindt u deze specialisten. Wij werken met de nieuwste technieken en behandelmethodes en gebruiken state-of-the-art apparatuur. Zo kunnen wij altijd de behandeling aanbieden die past bij uw situatie. Daarbij kijken we natuurlijk naar uw wensen, de klachten, de soort spataderen maar ook naar wat mogelijk is qua verzekering en budget. Maatwerk dus in spataderbehandelingen waarbij kwaliteit en zorgvuldigheid altijd voorop staan.

Meer weten of een afspraak maken?

Alles over de spataderbehandelingen bij de Dutch Clinic leest u hier op onze site. Heeft u nog vragen daarover of wenst u een afspraak te maken voor een eerste intake en poliklinische evaluatie? Dan hoeft u maar contact met ons op te nemen. Wij ontvangen u graag in onze kliniek in Hoofddorp.

Spataderen

Spataderen zorgen voor veel ongemakken. Afhankelijk van de soort spatader bepalen wij welke behandelmethode voor u het meest geschikt is. Zodat u snel van deze ongemakken verlost bent.


Meer informatie ⭢

Spataderbehandelingen

In de Dutch Clinic behandelen we spataderen met moderne technieken tijdens poliklinische behandelingen. Het herstelproces is daardoor kort, de littekens minimaal en het resultaat uitstekend.


Meer informatie ⭢

Spataderen voorkomen?

Spataderen zijn vaak het gevolg van genetische aanleg of ouder worden. Het voorkomen ervan is dus helaas vaak niet mogelijk. Toch kunt u de kans erop wel verkleinen met een aantal praktische tips.


Meer informatie ⭢

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com