Onderzoek bij spataderen

Heeft u last van spataderen? Dan kunt u voor onderzoek en behandeling bij ons terecht in de Dutch Clinic in Hoofddorp.

Evaluatie en aanvullend onderzoek

Om de spataderen en uw klachten goed in kaart te brengen, beginnen we altijd met een poliklinische evaluatie en een aanvullend onderzoek. Tijdens deze afspraak bepalen we eerst of er wellicht medische issues zijn. Dit gebeurt met een Duplex- of Doppleronderzoek. Dit is een veilig en pijnloos onderzoek waarbij we middels geluidsgolven de bloedstromen in uw aderen in beeld brengen. Zo zien we wat de spataderen veroorzaakt, waar kleppen eventueel lekken en hoe de vaten functioneren.

Behandelplan en offerte

Tijdens het onderzoek geeft u ook aan de specialist aan wat uw klachten zijn. Deze informatie, de resultaten uit het onderzoek en eventuele aanvullende gegevens van uw huisarts geven ons een totaaloverzicht zodat we u een behandelplan voor uw spataderen kunnen voorstellen. Dit behandelplan bevat ook een offerte zodat u precies weet wat er voorgesteld wordt en wat de bijbehorende kosten daarvan zijn.

Kosten poliklinische evaluatie en onderzoek

De kosten voor deze poliklinische evaluatie en aanvullend onderzoek bedragen € 100,00. Na dit onderzoek zal duidelijk worden welke spataderbehandeling voor u geschikt is. Als deze behandeling onder uw verzekering valt, dan kunt u met een verwijzing van uw huisarts ook de kosten van dit onderzoek bij uw verzekeraar declareren. Hierbij dient u wel rekening te houden met uw eigen risico.

Maak een afspraak

Wilt u weten of ook uw spataderen behandeld kunnen worden? Maak dan nu een afspraak bij de Dutch Clinic voor een evaluatie en onderzoek bij een van onze specialisten.