after blue

Spataderen

Spataderen zijn ongewenste aders op de benen. Met poliklinische spataderbehandelingen verwijderen wij die spataderen. U heeft dan geen last meer van pijnlijke benen en kunt uw benen weer tonen.

after light-blue

Bekijk wat onze klanten van Dutch Clinic vinden!

Trustpilot

Spataderen

Spataderen zorgen voor veel ongemakken. Afhankelijk van de soort spatader bepalen wij welke behandelmethode voor u het meest geschikt is. Zodat u snel van deze ongemakken verlost bent.

Spataderbehandelingen

In de Dutch Clinic behandelen we spataderen met moderne technieken tijdens poliklinische behandelingen. Het herstelproces is daardoor kort, de littekens minimaal en het resultaat uitstekend.

Spataderen voorkomen?

Spataderen zijn vaak het gevolg van genetische aanleg of ouder worden. Het voorkomen ervan is dus helaas vaak niet mogelijk. Toch kunt u de kans erop wel verkleinen met een aantal praktische tips.

Spataderen zorgen voor zowel lichamelijke als cosmetische klachten. Met deskundige spataderbehandelingen uitgevoerd door ervaren specialisten, kunt u zowel van uw pijnlijke benen als die ontsierende aders afkomen.

Specialisten in spataderbehandelingen

Bij de Dutch Clinic vindt u deze specialisten. Wij werken met de nieuwste technieken en behandelmethodes en gebruiken state-of-the-art apparatuur. Zo kunnen wij altijd de behandeling aanbieden die past bij uw situatie. Daarbij kijken we natuurlijk naar uw wensen, de klachten, de soort spataderen maar ook naar wat mogelijk is qua verzekering en budget. Maatwerk dus in spataderbehandelingen waarbij kwaliteit en zorgvuldigheid altijd voorop staan.

Meer weten of een afspraak maken?

Alles over de spataderbehandelingen bij de Dutch Clinic leest u hier op onze site. Heeft u nog vragen daarover of wenst u een afspraak te maken voor een eerste intake en poliklinische evaluatie? Dan hoeft u maar contact met ons op te nemen. Wij ontvangen u graag in onze kliniek in Hoofddorp.

Lees hier onze brochure

Contactgegevens

Dutch Clinic Hoofdweg 848A 2132 MC Hoofddorp

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 17:30
  • Dinsdag 08:30 - 17:30
  • Woensdag 08:30 - 17:30
  • Donderdag 08:30 - 17:30
  • Vrijdag 08:30 - 17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten