Spataderen

Spataderen veroorzaken vaak pijnlijke, fysieke klachten maar zorgen ook voor onzekerheid. Of het nu kleine, onsierlijke aders op de benen zijn of grote dikke kabels, velen vinden ze erg storend. Daarbij kunnen spataderen ook nog leiden tot vermoeide benen en zelfs open wonden. Zijn spataderen eenmaal aanwezig dan kunt u wel wat doen aan de klachten die ze veroorzaken, maar ze gaan niet meer weg. Tenzij u kiest voor een spataderbehandeling waarbij de spataderen snel, effectief en zonder zichtbare littekens worden verwijderd.

Oorzaak spataderen

Een spatader wordt veroorzaakt door niet goed functionerende klepjes in de aderen. Hierdoor stroomt het bloed niet meer goed terug naar boven waardoor er teveel druk in de aderen ontstaat. De aderen of zijtakken daarvan zetten uit en worden spataderen.

Poliklinische behandeling

Was de spataderbehandeling vroeger nog een grote ingreep met een lang herstel, tegenwoordig kan het poliklinisch behandeld worden. Er is dus geen narcose meer nodig en u kunt hiervoor dan ook naar een kliniek met artsen die gespecialiseerd zijn in de behandeling van spataderen.

Specialisten in de behandeling van spataderen

U vindt die specialisten bij de Dutch Clinic in Hoofddorp waar we de beschikking hebben over state-of-the-art apparatuur en werken met de nieuwste technieken en behandelmethodes. U krijgt bij ons dus altijd de juiste spataderbehandeling afgestemd op uw wensen, mogelijkheden en de soort spataders.

Ook uw spataderen laten verwijderen?

Wilt u ook uw spataderen laten verwijderen? Maak dan een afspraak voor een eerste kennismaking. Wij zien u graag hier in onze kliniek in Hoofddorp.