Spataderbehandeling Zandvoort

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een spataderbehandeling in Zandvoort en omstreken? Spataderen ontsieren uw benen. Spataderen veroorzaken pijnlijke, zware en vermoeide benen. Spataderen kunnen bovendien uitstekend behandeld worden. Tegenwoordig zijn er diverse technieken om een spataderbehandeling in Zandvoort en omstreken toe te passen.

Spataderbehandeling Zandvoort.

Spataderbehandeling Zandvoort.

Spataderbehandeling op maat

Spataderen hebben geen uniforme verschijningsvorm en doen zich voor in verschillende vormen en uiteenlopende grote. Dat maakt dat er ook verschillende behandelmethodes zijn, die afgestemd worden op de spataderen die u heeft. Elke methode of behandeltechniek heeft eigen unieke kenmerken en kwaliteiten. Zonder uw spataderen te hebben gezien, kan een arts geen geschikte spataderbehandeling in Zandvoort en omgeving adviseren. Tijdens een consult waarin uw spataderen worden onderzocht, worden ook de klachten die u heeft besproken. Aan de hand van de onderzoeksresultaten wordt de meest doeltreffende behandelmethode voorgesteld en toegelicht. Behandelingen worden tegenwoordig op poliklinische basis toegepast en met behulp van plaatselijke verdovingen. U mag de kliniek na het afronden van de behandeling, dezelfde dag verlaten. De herstelperiode is van korte duur. Waar spataderen vroegen operatief werden verwijderd, waardoor er als gevolg van de lange incisies littekens achterbleven. Laten moderne behandeltechnieken nauwelijks littekens na. Moet de arts bij bijvoorbeeld een laserbehandeling een incisie maken, dan zijn deze zo klein dat ze in de regel niet eens gehecht hoeven te worden. Door een spataderbehandeling op maat uit te voeren, bent u zeker van het gewenste resultaat en een minimaal invasieve ingreep.

Geschikte spataderkliniek

Spataderbehandelingen in Zandvoort en omgeving worden door meerdere klinieken en/of ziekenhuizen uitgevoerd. U bent vrij om een behandelaar te kiezen. Dat u daarbij zoekt naar een goede prijskwaliteitsverhouding spreekt voor zich. Aangezien niet iedere spataderbehandeling door uw zorgverzekeraar wordt vergoed, loont vergelijken de moeite. Ga voor uzelf na wat u verwacht van een spataderbehandeling en waar een kliniek in uw ogen aan moet voldoen. Maak bovendien kennis met meerdere behandelaars, zo vindt u uiteindelijk een kliniek die bij u past. Waar let u op bij het vergelijken van de verschillende aanbieders?

  • De diverse behandeltechnieken welke worden aangeboden. Werkt een kliniek met de nieuwste behandelmogelijkheden of houdt men vast aan traditionele technieken?
  • Welke ervaring heeft een behandeld arts? Waar is de behandelaar in gespecialiseerd? U kunt dit vragen tijdens een persoonlijk consult. Geoefende en ervaren artsen laten u graag zien welke resultaten in het verleden zijn bereikt.
  • Hoe is de nazorg geregeld? Kunt u in geval van bijwerkingen of complicaties snel iemand raadplegen?
  • Hoe is de behandelprijs samengesteld? Met andere woorden weet u van tevoren wat u op financieel vlak kunt verwachten, of zijn er nog bijkomende kosten?

Wilt u weten hoe anderen een spataderbehandeling in Zandvoort en omgeving hebben ervaren? Online leest u op meerdere websites en blogs ervaringen en meningen. Het lezen van deze ervaringsverhalen geeft enig inzicht in de manier waarop klinieken en arts te werk gaan. Laat u niet volledig leiden door anderen. De beste manier om een kliniek te vinden die daadwerkelijk bij u past, is door zelf te gaan kijken. Een consult ter plaatse laat u zélf ervaren hoe de kliniek werkt. Ontbreekt een vertrouwt of zeker gevoel? Kijk dan rustig verder en neem geen overhaaste beslissingen.

Betaalbare spataderbehandeling

Laat u een spataderbehandeling om medische redenen toepassen en beschikt u daarvoor over een medische indicatie? Dan is vergoeding van de kosten in principe mogelijk. Verzekeraars hanteren eigen voorwaarden en bepalingen bij het vergoeden van gemaakte kosten. Zowel de behandeltechniek als de behandelend kliniek kunnen hierop van invloed zijn. Het verdient altijd de aanbeveling om de kosten aandachtig te bekijken en vergelijken. Worden de kosten niet vergoed, dan bent zelf verantwoordelijk voor de kosten. Dutch Clinic, in Hoofddorp, hanteert voor de behandeling van spataderen verschillende tarieven. Deze beginnen, afhankelijk van de behandelmethode, bij € 95,00. Het vooronderzoek met behulp van Duplex en Doppler onderzoek kost € 100. Heeft u een verwijzing? Dan worden deze kosten in de regel vergoed door uw zorgverzekeraar. Meer informatie over vergoedingsmogelijkheden kunt u navragen bij uw eigen zorgverzekeraar. Tijdens het consult bij een arts worden de spataderen bekeken en een geschikte behandelmethode voorgesteld, waarna de kostprijs wordt toegelicht.

Consult spataderbehandeling

Voor een geslaagde spataderbehandeling in Zandvoort en omstreken, kunt u terecht bij de ervaren artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp. Bij de kliniek, die goed bereikbaar is, worden dagelijks spataderbehandelingen toegepast. Dankzij de moderne behandeltechnieken, is het niet nodig om in de kliniek te overnachten en kunt u dezelfde dag weer naar huis. Bent u benieuwd of en hoe uw spataderen behandeld kunnen worden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. U kunt Dutch Clinic telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com