Ooglidcorrectie Turkije (Istanbul)

Ooglidcorrectie in Turkije: wel of niet doen?

Ooglidcorrectie

Overweegt u een ooglidcorrectie Turkije (Istanbul)? Wanneer u last heeft van hangende oogleden of wallen onder uw ogen kan dit uw gezicht een norse, vermoeide uitstraling geven. Met een bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie worden deze problemen op uitstekende wijze opgelost. Plastisch chirurgen gebruiken moderne behandeltechnieken en apparatuur om een natuurlijk resultaat te bereiken.

Vlotte ooglidcorrectie in Turkije

Ooglidcorrecties zijn medische ingrepen die vaak worden toegepast. Het is een kortdurende, relatief eenvoudige behandeling. Afhankelijk van het soort correctie dat wordt toegepast duurt de ingreep 30 tot 60 minuten. Voor een mooi resultaat, is het belangrijk om de ingreep door een ervaren chirurg toe te laten passen. De ingreep vindt plaats tijdens een dagbehandeling en wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Na de ingreep wordt gestart met het koelen van de ogen, zodat zwellingen en bloeduitstortingen worden tegengegaan. In de dagen na de ingreep blijft u regelmatig koelen, dit is van positieve invloed op het herstel. Na 7 tot 10 dagen zijn de zwellingen en bloeduitstortingen zover afgenomen dat de meeste mensen weer aan het werk gaan.

De beperkte omvang van de ingreep, maakt dat u ook in Nederland bij plaatselijke klinieken een betaalbaar tarief betaald voor een ooglidcorrectie. Zo kunt u bij Dutch Clinic al een ooglidcorrectie laten toepassen vanaf € 599 in onze actieperiodes. Als u dan kijkt naar de bijkomende reis- en verblijfkosten wanneer u dezelfde ingreep in Turkije (Istanbul) ondergaat, dan bent u in Nederland verrassend genoeg goedkoper uit.

Voor- en nadelen ooglidcorrectie in Turkije

Op financieel vlak is een ooglidcorrectie in Turkije niet of nauwelijks voordeliger dan in Nederland. Met name de bijkomende reis- en verblijfkosten zijn hierop van invloed. Wanneer u de ingreep toch in Turkije toe laat passen, dan is het van belang dat u weet waar u terecht kunt nadat u terug thuis bent. Hoe is het wanneer zich complicaties voordoen? Waar moet u heen om hechtingen te laten verwijderen? Wie kunt u raadplegen met vragen over de resultaten? De ooglidcorrectie is een veilige ingreep, waar zich ondanks alle goede voorbereidingen complicaties bij voor kunnen doen.

  • Nabloedingen, infecties, slechte wondgenezing, littekens.
  • Veranderd gevoel.
  • Problemen met het open en sluiten van de ogen.
  • Droge ogen.

Een of een aantal dagen na de ooglidcorrectie krijgt u van de arts toestemming om naar huis te reizen. Wanneer zich eenmaal thuis complicaties voordoen is het goed om te weten dat er een arts beschikbaar is om u te helpen. Heeft de Turkse kliniek een vestiging in Nederland, dan is dat al wat makkelijker dan wanneer de enige vestiging zich in Turkije bevindt. Datzelfde is van toepassing wanneer u zich voorbereidt op een ooglidcorrectie en daarvoor graag naar een consult bij een kliniek wilt gaan. Nederlandse vestigingen zijn sneller te bereiken dan de vestiging in Turkije. Meerdere keren heen en weren reizen brengt extra kosten met zich mee.

Geweldig ooglid correctie. De juiste hoeveelheid weggehaald. Kan mijn ogen weer open in de wereld staren. Geweldige vriendelijke mensen. Korte wachttijd of helemaal niet geweldig geholpen ook de nazorg bedank dutch clinic!

Marlene van Winden

Ooglidcorrectie Turkije aanbieding

> Download onze brochure

Vergelijk het aanbod van Turkse en Nederlandse ooglidcorrecties met elkaar. U zult zien dat een ooglidcorrectie in Turkije niet of nauwelijks goedkoper is dan in Nederland. De voordelen haalt u uit de lagere reiskosten, de vlotte bereikbaarheid na de ingreep en het feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over communicatie mogelijkheden met de behandelend arts en/of kliniek medewerkers. Ook bij Nederlandse klinieken kunt u interessante tarieven voor een ooglidcorrectie verwachten.

Wanneer er bij u sprake is van dermate ernstig slappe oogleden dat uw zicht wordt beperkt, kan een oogarts een medische indicatie voor een ooglidcorrectie geven. Deze indicaties worden vrijwel uitsluitend verstrekt voor bovenooglidcorrecties. Met een medische indicatie wordt een gedeelte van ooglidcorrectie kosten vergoed door uw zorgverzekeraar. Wanneer u zich in een buitenlandse kliniek laat behandelen, zijn de vergoedingsmogelijkheden vaak erg beperkt.

Waarom een ooglidcorrectie bij Dutch Clinic

  • Wij voeren jaarlijks meer dan 500 ooglidcorrecties uit.
  • Meer dan 15 jaar ervaring met deze behandeling.
  • De modernste apparatuur en de mooiste resultaten.
  • Persoonlijke aandacht en professionele nazorg.
  • De beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland.
  • Altijd snel en eenvoudig een vrijblijvend consult in te plannen.

Adviesgesprek ooglidcorrectie

Besluit u om de diverse mogelijkheden en opties met elkaar te vergelijken? Laat uzelf dan adviseren door de artsen van Dutch Clinic. De ooglidcorrectie wordt door onze artsen jaarlijks ruim 500 keer toegepast, daarbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde behandelapparatuur en een moderne behandelomgeving. We laten u graag ooglidcorrectie voor en na foto’s zien van ingrepen die in onze kliniek zijn uitgevoerd.

Gebruikt u medicatie? Neem een overzichtslijstje mee naar het consult, zodat een arts hier bij het samenstellen van een behandelplan rekening mee kan houden. Het eerste consult is gratis en kent geen verplichting. Meer weten of direct een afspraak maken? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen.

FAQ

✔️ Is een ooglidcorrectie in Turkije goedkoper dan in Nederland?

De behandeling is in principe goedkoper in Turkije, maar door de bijkomende reis- en verblijfkosten bent u goedkoper uit in Nederland.

✔️ Kan ik bij Dutch Clinic terecht voor een behandeling in Turkije?

Ja. Dutch Clinic heeft een moderne kliniek in Istanbul.

✔️ Ik spreek geen Turks, wat nu?

Er zijn altijd Nederlandssprekende consulenten aanwezig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een taalbarrière.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over de ooglidcorrectie in Turkije (Istanbul). De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Prijzen voor een aantal cosmetische ingrepen liggen in Turkije lager dan in Nederland. Ook ooglidcorrecties worden in Turkije uitgevoerd. U kunt de ingreep in Nederland en Turkije met elkaar vergelijken en op basis van deze gegevens een keuze maken voor een behandelaar.

Nee, verrassend genoeg zit er nauwelijks verschil in de prijzen tussen Nederland en Turkije. Met de bijkomende reis- en verblijfkosten kan de totale prijs voor een ooglidcorrectie in Turkije hoger uitvallen dan verwacht.

Dutch Clinic heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding van Nederland en Turkije. De ervaren artsen passen al meer dan 15 jaar boven- en onderooglidcorrecties toe, waarbij er wordt gewerkt met de modernste apparatuur. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en professionele (na)zorg.

U kunt bij Dutch Clinic in Hoofddorp een afspraak maken voor een gratis consult. Het behandeltraject wordt hier uitgebreid met u doorgenomen. De artsen in Istanbul en Hoofddorp onderhouden nauwe contacten, waardoor uw medisch dossier zonder problemen wordt opgevolgd en u niet telkens uw verhaal hoeft te doen. Ook nazorg en controles vinden in Hoofddorp plaats.

Ja, tijdens uw verblijf in Istanbul zijn er Nederlandssprekende consulenten aanwezig.

Nee, als u een ooglidcorrectie in Turkije toe laat passen dan verblijft u een aantal dagen en nachten ter plaatse. Pas nadat de arts toestemming geeft kunt u terug naar huis reizen. U verblijft in een comfortabel hotel. De transfers tussen het vliegveld, hotel en kliniek zijn bij het behandeltarief inbegrepen.

Na terugkomst uit Turkije kunt u voor nazorg terecht bij Dutch Clinic in Hoofddorp. Indien u klachten krijgt als aanhoudende pijn, ontstekingen en/of koorts dan is het belangrijk om direct contact op te nemen, zodat een arts u snel kan zien en erger kan worden voorkomen.

Zeker. Het is altijd prettig om een bekend gezicht in de buurt te hebben. Geef tijdens het plannen van de ingreep aan dat u samen met een geliefde of bekende naar Istanbul reist.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Onderzoek bij spataderen veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over onderzoek bij spataderen. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Verwijde aderen in uw benen zijn spataderen. Meestal zijn spataderen goed zichtbaar en te herkennen als blauwe, bobbelige aderen die als het ware op uw benen liggen. Spataderen ontstaan doordat de kleppen in de getroffen aderen onvoldoende sluiten en bloed terugstroomt in het been. De verhoogde druk rekt de ader uit, waardoor deze een ander uiterlijk krijgt.

Beginnende spataderen kunnen onder andere een gespannen gevoel en daarnaast vermoeide of zware benen veroorzaken. De plaats waar de spatader zich bevindt kan jeuk veroorzaken. Ook klachten als kramp en trillingen in de benen worden regelmatig ervaren. Ook kan een stekende pijn in uw kuit op een spatader wijzen. Spataderen die al langer bestaan kunnen huiduitslag, ontstekingen, verkleuringen en verhardingen van de huid tot gevolg hebben. Vochtophoping in het onderbeen en/of rond de enkels kan eveneens een gevolg van spataderen zijn.

Alhoewel spataderen vaak goed zichtbaar zijn, wordt er vaak aanvullend onderzoek verricht. Artsen of flebologen onderzoeken spataderen op diverse manieren. Vaak wordt gekozen voor een Doppler- en Duplexonderzoek. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van lichtreflexierheografie, flebografie, MRI-scan, MRA-scan en de CT-scan. De onderzoeken geven inzicht in hoe de spataderen behandeld kunnen worden.

Het Doppler onderzoek is pijnloos en vindt plaats op poliklinische basis. De arts maakt gebruik van ultrageluidsgolven die die stroomrichting van het bloed in uw aderen hoorbaar maakt. Het onderzoek duurt meestal niet langer dan 10 tot 15 minuten.

Bijziendheid in de kindertijd wordt gecorrigeerd met een aangemeten bril. Meerderjarigen en volwassenen kunnen van een bril overstappen op het gebruik van contactlenzen. Mensen die niet langer afhankelijk willen zijn van bril of contactlenzen en bij wie de brilsterkte stabiel is, kunnen ook een ooglaserbehandeling of lensimplantatie overwegen.

Door een Duplexonderzoek te combineren met de Dopplertechniek worden spataderen en vernauwingen in de aderen of spataderen opgespoord en onderzocht. De behandelend arts kijkt daarbij niet alleen naar de echografische beelden, maar meet tegelijkertijd de snelheid van de doorbloeding in de spataderen die worden bekeken.

Voorafgaand aan het onderzoek licht de arts toe hoe het duplexonderzoek wordt toegepast en kunt u eventueel de vragen die u heeft stellen. Vervolgens neemt u plaats op de onderzoekstafel en kunt u het been of de benen tonen. Op de plaatsen die onderzocht worden, wordt een gel aangebracht en wordt de echoprobe, een flexibel buisje, over uw huid heen en weer bewogen. De arts krijgt zo een beeld van de spataderen. Het Duplexonderzoek duurt ongeveer 30 minuten en is geheel pijnloos. Direct na afloop van het onderzoek, worden de resultaten met u besproken en kan de arts een behandelmethode voorstellen.

Erfelijke aanleg kan er helaas voor zorgen dat de spataderen zich uitbreiden. Uiteindelijk worden ook de gezonde aderen door de spataderen aangetast. Vaak zijn de klachten die u ervaart niet in verhouding met hetgeen u van de spatader kunt zien. De kans op complicaties tijdens of na een spataderbehandeling nemen bovendien toe als u de behandeling te langt uitstelt. Geadviseerd wordt om in een vroeg stadium met behandelen te beginnen.

Helaas speelt erfelijkheid bij spataderen een grote lang. Spataderen kunnen ondanks regelmatig bewegen en gezond leven terugkomen. Laat uw benen regelmatig controleren, hiermee voorkomt u erger. Bovendien houdt u uw benen langer gezond en mooi.

Om de kans op spataderen te verkleinen, is lopen en bewegen noodzakelijk. Door dagelijks één tot twee uur te lopen, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Het is daarbij van belang om langdurig stilzitten, staan en springen te vermijden. Wat veel mensen niet weten, is dat ook zwaar tillen van invloed kan zijn op het ontstaan van spataderen. Wees hierbij dan ook terughoudend. Zit u gedurende langere tijd stil? Leg uw benen dan wat hoger.

Tijdens het onderzoek dat plaatsvindt, worden uw spataderen in beeld gebracht. Aan de hand van deze resultaten zal de arts een behandelmethode voorstellen. Dutch Clinic behandelt spataderen met sclerocompressie therapie, convolutectomie en laserbehandelingen.

Meestal vindt eerst het onderzoek plaats en neemt de arts de bevindingen en resultaten met u door. Daarna wordt de geschikte behandelmethode met u besproken en ontvangt u een behandelplan met een offerte. Samen met de arts wordt dan een behandeldatum afgesproken. Een enkele keer vindt de behandeling direct na het onderzoek plaats, dit is voornamelijk het geval als de spataderen ingespoten worden.

De spataderbehandeling die door de artsen van Dutch Clinic worden toegepast, vinden uitsluitend op poliklinische basis plaats. Dat betekent dat u korte tijd na het afronden van de behandeling naar huis mag. Na de behandeling blijft u onder controle van de arts. Voor een voorspoedig herstel is het opvolgen van instructies en adviezen van groot belang.

Opvallende spataderen zijn niet mooi om te zien. Uw benen worden ontsierd door de aanwezige spataders. Spataderen die daarnaast klachten veroorzaken, zijn niet alleen een cosmetisch probleem. Klachten die veroorzaakt worden door spataderen, zijn onder meer jeuk, een doof gevoel in de benen, kramp en een droge huid. In meer ernstige gevallen wordt een spatader open gestoten, verkleurt de huid en ontstaan zweren. Laat u altijd adviseren door een arts als uw spataderen klachten veroorzaken.

Nee. U kunt bij Dutch Clinic een afspraak maken, zonder dat u daar een verwijzing voor nodig heeft. Vergoed uw zorgverzekering een gedeelte van de kosten? Dan heeft u wel een verwijzing van uw huisarts nodig.