Ooglidcorrectie Hoofddorp (Noord-Holland)

Ooglidcorrectie in Hoofddorp

Ooglidcorrectie

Overweegt u een ooglidcorrectie in Hoofddorp (Noord-Holland)? Ouder worden we allemaal, daar doet u nu eenmaal niets aan. Met ouder worden, nemen de stevigheid en elasticiteit van de huid af. Ook de huid rondom de ogen is daar gevoelig voor. De huid van de oogleden verslapt, net zoals de spieren verslappen. Dit kan een hangend ooglid tot gevolg hebben. Een ooglidcorrectie in onze kliniek kan uitkomst bieden als u last heeft van afgezakte oogleden die klachten veroorzaken.

Boven- en onderooglidproblemen

Zowel het bovenste als onderste ooglid kunnen problemen veroorzaken, door het afnemen van de huidelasticiteit.

 • Problemen bovenste ooglid. Door verslapping van de spieren in het bovenste ooglid kan dit ooglid gaan hangen. Het slapper worden van de huid van het ooglid kan lichamelijke klachten veroorzaken. Afhangende bovenste oogleden geven uw gezicht een sombere en verouderde uitstraling. Ook kunt u last krijgen van hoofdpijn, dit komt door de manier waarop u uw ogen moet focussen en het ooglid er gedeeltelijk overheen hangt.
 • Problemen onderste ooglid. Het onderste ooglid is eveneens gevoelig voor huidveroudering. Dat betekent dat de huidelasticiteit verloren gaat, waardoor het vet in de oogkas naar buiten puilt. In combinatie met een slappe huid kunnen op deze manier wallen onder de ogen ontstaan.

> Bekijk hier meer voor en na foto’s.

Mogelijkheden ooglidcorrectie in Hoofddorp (Noord-Holland)

Ooglidcorrecties worden toegepast aan het bovenste en onderste ooglid. Eventueel kan een combinatiebehandeling uitgevoerd worden. Dutch Clinic heeft gespecialiseerde cosmetisch artsen die ervaren zijn met het toepassen van de boven- en/of onderooglidcorrectie. De ingreep, die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd, wordt voorafgegaan door een uitgebreid consult. De behandelmogelijkheden, de kosten en de te verwachten resultaten worden met u besproken.

Indien u een ooglidcorrectie toe wilt laten passen, kunt u een afspraak maken voor de ingreep. Het adviesgesprek is bedoeld om de ooglidcorrectie technieken toe te lichten, maar de arts besteed tegelijkertijd veel aandacht aan uw gezondheid, medicijngebruik en ingrepen die u in het verleden heeft ondergaan. Een ooglidcorrectie zelf bestaat uit een aantal stappen:

 • De overtollige huid wordt afgetekend.
 • De oogleden worden ontsmet en afgedekt met steriele doeken.
 • Uw oogleden worden verdoofd. Dit kan als gevoelig worden ervaren. Wanneer de verdoving is ingewerkt, voelt u geen pijn meer.
 • Via een aantal incisies worden de overtollige huid en eventueel overtollig vetweefsel weggesneden.
 • De onderliggende bloedvaatjes worden dichtgebrand.
 • Uw ooglid wordt met onderhuidse, oplosbare hechtingen gehecht.
 • Kort na de ingreep worden de ogen gekoeld en krijgt u uitleg over de nazorg.
 • De kliniek kan op dezelfde dag weer verlaten worden. Opname is niet nodig.

> Lees hier meer over de voor- en nadelen van een ooglidcorrectie.

Wat een prachtige kliniek, super eerlijke artsen. Ik ben zelf geholpen door dr Deniz akdogan het is een hele mooie resultaat geworden. Hij werkt met een prachtige techniek waar veel artsen wat van kunnen leren!!

Hanane Ettaibi

> Download onze brochure

Ooglidcorrectie brochure

Populaire ingreep

Een ooglidcorrectie behoort tot de meest toegepast en meest populaire cosmetische behandelingen van Nederland. Terwijl een ooglidcorrectie voor de een medisch noodzakelijk is, is het voor de ander een cosmetische ingreep. De kosten voor een ooglidcorrectie komen een enkele keer voor, gedeeltelijke, vergoeding in aanmerking.

Heeft u een verwijzing en een medische indicatie, omdat u lichamelijke klachten ervaart door afhangende oogleden? Dan kunt u bij uw zorgverzekeraar een kostenvergoeding aanvragen. Voldoet u niet aan de voorwaarden die de zorgverzekeraar stelt? Dan zijn de kosten voor een ooglidcorrectie voor eigen rekening. Dutch Clinic biedt zowel de onder- als bovenooglidcorrectie aan. Waarom kiezen voor een  ooglidcorrectie bij Dutch Clinic?

 • Onze ervaren artsen passen de techniek jaarlijks meer dan 500 keer toe.
 • Binnen de kliniek is er meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van ooglidcorrecties.
 • Dutch Clinic werkt met moderne behandelapparatuur.
 • U kunt rekenen op persoonlijke aandacht.
 • In geval van bijwerkingen kunt u de kliniek 24/7 bereiken.
 • Dutch Clinic biedt de beste prijskwaliteitsverhouding van Nederland.
 • Het eerste consult is gratis en geheel vrijblijvend.

Advies ooglidcorrectie

Ziet u er ouder uit dan uw werkelijke leeftijd? Heeft u geregeld last van hoofdpijn, omdat uw oogleden uw gezichtsveld beperken? Een ooglidcorrectie is voor veel mensen een geschikte oplossing. De ingreep, waarbij overtollige huid en vetweefsels worden verwijderd, biedt uitstekende resultaten. Na de ooglidcorrectie heeft u langdurig resultaat. Na verloop van een aantal jaren kan de huid verder verslappen. Hoe snel dit gebeurt verschilt per persoon. Vaak kan de behandeling dan herhaald worden.

Bent u benieuwd of een boven- of onderooglidcorrectie voor een geschikte ingreep is? Laat u dan vrijblijvend adviseren door de artsen van Dutch Clinic. Tijdens het consult worden uw oogleden bekeken en geeft een arts uitleg over de behandelmogelijkheden. Meer weten? Of wilt u direct een afspraak maken voor informatie over een ooglidcorrectie neem dan telefonisch contact op met Dutch Clinic op: +31 (0)20 214 2033.

FAQ

✔️ Waar in Hoofddorp is Dutch Clinic gevestigd?

Onze kliniek bevindt zich aan de Hoofdweg 848A, 2132 MC in Hoofddorp (Noord-Holland).

✔️ Welke ooglidcorrecties voeren jullie uit?

Je kunt bij Dutch Clinic terecht voor zowel een bovenooglidcorrectie als een onderooglidcorrectie.

✔️ Zijn er kosten verbonden aan een afspraak?

Nee, een consult is bij ons altijd gratis!

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com