Ooglidcorrectie ervaringen

Bent u op zoek naar ooglidcorrectie ervaringen? Op deze pagina vind je reviews van cliënten die een bovenooglidcorrectie of een onderooglidcorrectie hebben ondergaan in onze kliniek. Door deze ervaringen te lezen krijgt u een goed beeld wat u van de ooglidcorrectie-behandeling kunt verwachten en hoe onze cliënten onze dienstverlening hebben ervaren.

Positieve en negatieve ooglidcorrectie ervaringen

Online vindt en leest u zowel positieve als negatieve ervaringsverhalen. Hoewel het aantrekkelijk lijkt om alleen de positieve meningen te lezen, kunt u ook uw voordeel doen met de negatieve meningen. Wat is er tegengevallen aan de ingreep? Bij welke kliniek heeft de ooglidcorrectie plaatsgevonden? Wie was de behandelend chirurg? Interessante vragen waar u vaak onverwachte antwoorden op vindt. Zo is het niet altijd vanzelfsprekend dat de duurste behandeling het beste resultaat oplevert en hoeft een relatief betaalbare ooglidcorrectie niet in te boeten op kwaliteit.

Waar vindt u ooglidcorrectie ervaringen?

Klinieken, ziekenhuizen en behandelend chirurgen beschikken vaak over een website waar klantwaarderingen gepubliceerd worden. Daarnaast vindt u ervaringsverhalen over ooglidcorrecties en andere cosmetische ingrepen op verschillende plaatsen. Lifestyle magazines, glossy’s, tijdschriften en online magazines besteden op uiteenlopende manier aandacht aan de ooglidcorrectie. Ook zijn er online fora beschikbaar waar vragen gesteld worden over cosmetische behandelingen en waar meningen over klinieken en artsen gedeeld worden. Het merendeel van de ervaringen die u leest zijn onafhankelijk, toch worden er ook regelmatig advertorials geplaatst namens een behandelend kliniek waarin een positieve ervaring wordt omschreven.

Maak direct een afspraak

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor u op het gebied van ooglidcorrectie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ooglidcorrectie ervaring Gerrit van Soest

Vandaag geholpen aan mijn boven oogleden. Totaal niets gevoeld, was erg op mijn gemak, goede uitleg gekregen en tot nu toe zeer tevreden.

Ooglidcorrectie ervaring Jolanda van Raaij

Na lang wikken en wegen heb ik bij Dutch Clinic in Hoofddorp een ooglid correctie laten doen. Ik ben nu zo’n twee maanden verder en wat ben ik blij dat ik eindelijk de daad bij het woord heb gevoegd. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Wat een verschil. Elke keer als ik in de spiegel kijk word ik blij. De ingreep zelf was pijnloos. Zelfs de verdoving was niet meer dan een speldenprik. Tijdens de ingreep helemaal niets gevoeld. Ook geen napijn, geen bloeduitstortingen, niets van dat alles. Alleen mijn oogleden waren wat rood en gezwollen maar ook dat werd snel minder. De arts, Dr. Akdogan legde goed uit wat hij aan het doen was en gaf ook duidelijke instructies mee wat betreft koelen en het vervangen van de hechtpleisters. Lees verder op Google Reviews.

Ooglidcorrectie ervaring Marelyak

Na een aantal intake gesprekken bij diverse aanbieders kreeg ik het meeste vertrouwen bij Dutch Clinics. De heer Akdogan heeft een kalme uitstraling en neemt de tijd om alle vragen uitgebreid te beantwoorden én toe te lichten. Meteen na het gesprek was ik overtuigd dat Dutch Clinic de juiste match was.

Op de dag van de ingreep voelde ik mij best zenuwachtig. Door het ontvangst, de begeleiding en de aanpak voor de behandeling voelde ik mij meteen weer op mijn gemak. De ingreep zelf deed absoluut geen pijn (waar ik een beetje voor vreesde als iemand met een lage pijngrens) en het was allemaal best snel weer voorbij; superfijn!

Ooglidcorrectie ervaring Hanane Ettaibi

Wat een prachtige kliniek, super eerlijke artsen. Ik ben zelf geholpen door dr Deniz akdogan en het is een hele mooie resultaat geworden. Hij werkt met een prachtige techniek waar veel artsen wat van kunnen leren!!

Kosten ooglidcorrectie

Een goedkope of betaalbare ooglidcorrectie bij een betrouwbare en ervaren chirurg is zeker mogelijk. Wanneer u kijkt naar de prijs van een ooglidcorrectie bij Dutch Clinic in Hoofddorp, dan is dat een aangename verrassing. Dutch Clinic heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en bij de kliniek werken uitsluitend ervaren en gespecialiseerde (plastisch)chirurgen. Ooglidcorrecties worden toegepast met behulp van de nieuwste behandelapparatuur en onder plaatselijke verdoving.

> Lees hier alles over de ooglidcorrectie kosten.

Maak direct een afspraak

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor u op het gebied van ooglidcorrectie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ooglidcorrecties voor en na

Ooglift voor en na
Ooglid voor en na
Bovenooglid voor en na

Ooglidcorrectie ervaring Marlene van Winden

Geweldig ooglidcorrectie. De juiste hoeveelheid weggehaald. Kan mijn ogen weer open in de wereld staren. Geweldige vriendelijke mensen. Korte wachttijd of helemaal niet geweldig geholpen ook de nazorg bedank dutch clinic!

Ooglidcorrectie ervaring Aara Faraq

10 dagen geleden heb ik me ooglid gedaan. Het ziet er nu heel mooi uit waardoor ik ook jonger lijk. Doktor Den heeft mij goed behandel is een lieve man. Dit geldt ook voor de andere doktoren het zijn hele lieve mensen de doktoren weten precies hoe zij de klant moeten behandelen waardoor ik ook de behandeling aan ging omdat ik hun vertrouwde. A.Farag Talar. Omar

Waarom een ooglidcorrectie in Hoofddorp bij Dutch Clinic?

  • Onze ervaren artsen passen de techniek jaarlijks meer dan 500 keer toe.
  • Binnen de kliniek is er meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van ooglidcorrecties.
  • Dutch Clinic werkt met moderne behandelapparatuur.
  • U kunt rekenen op persoonlijke aandacht.
  • In geval van bijwerkingen kunt u de kliniek 24/7 bereiken.
  • Dutch Clinic biedt de beste prijskwaliteitsverhouding van Nederland.
  • Het eerste consult is gratis en geheel vrijblijvend.

Maak kennis met de artsen

Een ooglidcorrectie is geen ingreep waar u zomaar even voor kiest. Zorgvuldige vooronderzoek moet uitwijzen of uw ogen en uw gezondheid hier wel. Uiteraard wilt u dat deze ingreep gedaan wordt door een ervaren arts. De artsen van DutchClinic hebben meer dan 25 jaar ervaring.

Drs D. Akdogan

Arts, medisch adviseur

Kim Stootman

OK assistente, verpleegkundige

Blij met het resultaat

Doctor Deniz Akdogan is een gastvrije arts. Niet formeel maar professioneel. Geen wachtrij bij deze kliniek, maar een adequate en snelle behandeling. Niet, zoals elders, procedureel maar functioneel, menselijk en sociaal. Een voorbeeld voor andere klinieken. Ik ben heel fijn en deskundig geholpen. Vooraf heb ik goed onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor het corrigeren van mijn ooglid. Na het consult had ik direct een goed gevoel bij Dutch Clinic.

– Lieke Kok

Lees hier meer ooglidcorrectie ervaringen.

Download onze brochure over ooglidcorrecties

Wilt u meer lezen over de ooglidcorrectie van Dutch Clinic bekijk dan de brochure. Hierin vind u informatie over waarom u kunt kiezen voor een ooglidcorrectie en wat ermee opgelost zou kunnen worden.


Download hier ⭢

Voor- en nadelen ooglidcorrectie

Bent u benieuwd naar de voor- en nadelen van een ooglidcorrectie. Iedere cosmetische of medische ingreep heeft namelijk zijn voordelen maar ook zijn nadelen.


Lees meer ⭢

feiten-fabels-ooglaseren

De beste nazorg

Een ooglidcorrectie is een medische ingreep. Daarom besteden wij veel aandacht aan persoonlijke aandacht en goed medisch advies tijdens de nazorg die nodig is na een ooglidcorrectie.


Lees meer ⭢

Pagina geschreven door:
Drs. Deniz Akdogan

Dokter Deniz Akdogan, heeft in 2008 zijn medische opleiding afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De afgelopen tien jaar heeft Drs. Akdogan als arts in diverse ziekenhuizen veel chirurgische ervaring opgedaan.

Maak direct een afspraak

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor u op het gebied van ooglidcorrectie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Veel gestelde vragen ooglidcorrectie

Het lezen van de ervaring van anderen is interessant omdat u op eenvoudige manier meer te weten komt over behandelend artsen, het verloop van een ooglidcorrectie en de resultaten die bereikt worden. Uit de verhalen van anderen kunt u ook opmaken waar u rekening mee moet houden na de ingreep en hoe u de kans op complicaties kunt verkleinen.

Dat hangt ervan af waar u de ervaringen leest. Vaak zijn de ervaringen die vermeld worden op de websites van behandelaars uitsluitend positief. Wilt u ook negatieve ervaringen lezen, dan vindt u deze sneller op een forum of ander discussie platform. Aan de manier waarop iets is geschreven kan vaak worden opgemaakt of het een echte ervaring is.

Het merendeel van de mensen die de ingreep ondergaat, zegt achteraf dat de behandeling is meegevallen. Pijn wordt niet ervaren en het herstel verloopt in de meeste gevallen vlot en zonder problemen. Een enkele keer is iemand teleurgesteld in het resultaat en/of is het resultaat asymmetrisch waarna een extra ingreep noodzakelijk is.

Als u zich voorbereidt op een chirurgische ingreep dan is het logisch dat u graag zoveel mogelijk positieve verhalen leest en dingen hoort over de operatie. Toch zijn negatieve ervaringen interessant, omdat u daaruit kunt leren welke ‘fouten’ anderen gemaakt hebben en hoe u deze kunt vermijden.

Houd uzelf te allen tijde voor dat de mening van een ander niet overeen hoeft te komen met uw mening. Een mening is iets persoonlijks. Wordt de kliniek of arts van uw voorkeur negatief beoordeelt, dan is dat geen reden om niet naar een consult te gaan. Het consult stelt u in staat om zelf met iemand kennis te maken en te ervaren hoe een informatief gesprek verloopt. Vertrouw bij het maken van een keuze op uw eigen gevoel en intuïtie en staar uzelf niet blind op de mening of ervaring van anderen.

Nee, u krijgt daarvoor geen korting. U helpt met uw ervaring andere mensen die twijfelen of ze een ooglidcorrectie zullen laten toepassen, daarbij wijst op de mogelijkheden en resultaten die de ingreep heeft.

Ooglidcorrectie Hoofddorp

Er wordt onderscheid gemaakt tussen de bovenooglidcorrectie en onderooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie is een veel uitgevoerde operatie om u weer een jongere uitstraling en frisse blik te geven. Deze ingreep, ook bekend als blepharoplastiek, wordt uitgevoerd als de huid van de oogleden verslapt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een ooglidcorrectie in Hoofddorp?

Bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie is een ingreep voor hangende oogleden en geeft je een frissere uitstraling.

Onderooglidcorrectie

Heeft u blijvende wallen of verslapte onderoogleden? Dan is een onderooglidcorrectie de juiste ingreep.

Boven- en ondercorrectie

Is uw blik vermoeid? Heeft u last van wallen of vaak hoofdpijn? Een ooglidcorrectie kan de oplossing zijn.

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com