Ooglidcorrectie ervaringen

Ooglidcorrectie ervaringen: lees onze reviews!

OoglidcorrectieBent u op zoek naar ooglidcorrectie ervaringen? Op deze pagina vind je reviews van cliënten die een bovenooglidcorrectie of een onderooglidcorrectie hebben ondergaan in onze kliniek. Door deze ervaringen te lezen krijgt u een goed beeld wat u van de ooglidcorrectie-behandeling kunt verwachten en hoe onze cliënten onze dienstverlening hebben ervaren.

Gerrit Van Soest

Vandaag geholpen aan mijn boven oogleden. Totaal niets gevoeld, was erg op mijn gemak, goede uitleg gekregen en tot nu toe zeer tevreden.


Jolanda van Raaij

Na lang wikken en wegen heb ik bij Dutch Clinic in Hoofddorp een ooglid correctie laten doen. Ik ben nu zo’n twee maanden verder en wat ben ik blij dat ik eindelijk de daad bij het woord heb gevoegd. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Wat een verschil. Elke keer als ik in de spiegel kijk word ik blij. De ingreep zelf was pijnloos. Zelfs de verdoving was niet meer dan een speldenprik. Tijdens de ingreep helemaal niets gevoeld. Ook geen napijn, geen bloeduitstortingen, niets van dat alles. Alleen mijn oogleden waren wat rood en gezwollen maar ook dat werd snel minder. De arts, Dr. Akdogan legde goed uit wat hij aan het doen was en gaf ook duidelijke instructies mee wat betreft koelen en het vervangen van de hechtpleisters. Lees verder op Google Reviews.


Hanane Ettaibi

Wat een prachtige kliniek, super eerlijke artsen. Ik ben zelf geholpen door dr Deniz akdogan en het is een hele mooie resultaat geworden. Hij werkt met een prachtige techniek waar veel artsen wat van kunnen leren!!


Lees alle ervaringen op Trustpilot of Google Reviews.

      

Marelyak

Na een aantal intake gesprekken bij diverse aanbieders kreeg ik het meeste vertrouwen bij Dutch Clinics.

De heer Akdogan heeft een kalme uitstraling en neemt de tijd om alle vragen uitgebreid te beantwoorden én toe te lichten. Meteen na het gesprek was ik overtuigd dat Dutch Clinic de juiste match was.

Op de dag van de ingreep voelde ik mij best zenuwachtig. Door het ontvangst, de begeleiding en de aanpak voor de behandeling voelde ik mij meteen weer op mijn gemak.

De ingreep zelf deed absoluut geen pijn (waar ik een beetje voor vreesde als iemand met een lage pijngrens) en het was allemaal best snel weer voorbij; superfijn!

Lees verder op Google Reviews.Marlene van Winden

Geweldig ooglidcorrectie. De juiste hoeveelheid weggehaald. Kan mijn ogen weer open in de wereld staren. Geweldige vriendelijke mensen. Korte wachttijd of helemaal niet geweldig geholpen ook de nazorg bedank dutch clinic!Aara Faraq

10 dagen geleden heb ik me ooglid gedaan. Het ziet er nu heel mooi uit waardoor ik ook jonger lijk. Doktor Den heeft mij goed behandel is een lieve man. Dit geldt ook voor de andere doktoren het zijn hele lieve mensen de doktoren weten precies hoe zij de klant moeten behandelen waardoor ik ook de behandeling aan ging omdat ik hun vertrouwde. A.Farag Talar. Omar


Positieve en negatieve ooglidcorrectie ervaringen

Online vindt en leest u zowel positieve als negatieve ervaringsverhalen. Hoewel het aantrekkelijk lijkt om alleen de positieve meningen te lezen, kunt u ook uw voordeel doen met de negatieve meningen. Wat is er tegengevallen aan de ingreep? Bij welke kliniek heeft de ooglidcorrectie plaatsgevonden? Wie was de behandelend chirurg? Interessante vragen waar u vaak onverwachte antwoorden op vindt. Zo is het niet altijd vanzelfsprekend dat de duurste behandeling het beste resultaat oplevert en hoeft een relatief betaalbare ooglidcorrectie niet in te boeten op kwaliteit.

> Download onze brochure

Ooglidcorrectie brochure

Waar vindt u ooglidcorrectie ervaringen?

Klinieken, ziekenhuizen en behandelend chirurgen beschikken vaak over een website waar klantwaarderingen gepubliceerd worden. Daarnaast vindt u ervaringsverhalen over ooglidcorrecties en andere cosmetische ingrepen op verschillende plaatsen. Lifestyle magazines, glossy’s, tijdschriften en online magazines besteden op uiteenlopende manier aandacht aan de ooglidcorrectie. Ook zijn er online fora beschikbaar waar vragen gesteld worden over cosmetische behandelingen en waar meningen over klinieken en artsen gedeeld worden. Het merendeel van de ervaringen die u leest zijn onafhankelijk, toch worden er ook regelmatig advertorials geplaatst namens een behandelend kliniek waarin een positieve ervaring wordt omschreven.

FAQ

✔️ Waarom ooglidcorrectie ervaringen lezen?

Het lezen van de ervaring van anderen is interessant omdat u op eenvoudige manier meer te weten komt over behandelend artsen, het verloop van een ooglidcorrectie en de resultaten die bereikt worden. Uit de verhalen van anderen kunt u ook opmaken waar u rekening mee moet houden na de ingreep en hoe u de kans op complicaties kunt verkleinen.

✔️ Zijn ooglidcorrectie ervaringen objectief?

Dat hangt ervan af waar u de ervaringen leest. Vaak zijn de ervaringen die vermeld worden op de websites van behandelaars uitsluitend positief. Wilt u ook negatieve ervaringen lezen, dan vindt u deze sneller op een forum of ander discussie platform. Aan de manier waarop iets is geschreven kan vaak worden opgemaakt of het een echte ervaring is.

✔️ Hoe wordt een ooglidcorrectie ervaren?

Het merendeel van de mensen die de ingreep ondergaat, zegt achteraf dat de behandeling is meegevallen. Pijn wordt niet ervaren en het herstel verloopt in de meeste gevallen vlot en zonder problemen. Een enkele keer is iemand teleurgesteld in het resultaat en/of is het resultaat asymmetrisch waarna een extra ingreep noodzakelijk is.

✔️ Moet ik me zorgen maken om slechte ervaringen?

Als u zich voorbereidt op een chirurgische ingreep dan is het logisch dat u graag zoveel mogelijk positieve verhalen leest en dingen hoort over de operatie. Toch zijn negatieve ervaringen interessant, omdat u daaruit kunt leren welke ‘fouten’ anderen gemaakt hebben en hoe u deze kunt vermijden.

✔️ Mijn voorkeurskliniek wordt negatief omschreven, wat nu?

Houd uzelf te allen tijde voor dat de mening van een ander niet overeen hoeft te komen met uw mening. Een mening is iets persoonlijks. Wordt de kliniek of arts van uw voorkeur negatief beoordeelt, dan is dat geen reden om niet naar een consult te gaan. Het consult stelt u in staat om zelf met iemand kennis te maken en te ervaren hoe een informatief gesprek verloopt. Vertrouw bij het maken van een keuze op uw eigen gevoel en intuïtie en staar uzelf niet blind op de mening of ervaring van anderen.

✔️ Krijg ik korting als ik een positieve ervaring deel?

Nee, u krijgt daarvoor geen korting. U helpt met uw ervaring andere mensen die twijfelen of ze een ooglidcorrectie zullen laten toepassen, daarbij wijst op de mogelijkheden en resultaten die de ingreep heeft.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider