Ooglidcorrectie Zandvoort

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie in Zandvoort en omgeving? Een ooglidcorrectie is een kleine operatieve ingreep om overtollige huid en/of vetweefsels bij de ogen te verwijderen. Ooglidcorrecties worden zowel om cosmetische als medische redenen ondergaan. De achterliggende reden voor een ooglidcorrectie in Zandvoort en omgeving is bepalend voor de vergoedingsmogelijkheden die uw zorgverzekeraar heeft.

Ooglidcorrectie Zandvoort.

Ooglidcorrectie Zandvoort.

Kosten vergoeding ooglidcorrectie

Wordt uw gezichtsveld beperkt door afhangende oogleden? Dan kan er sprake zijn van een medische indicatie om een ooglidcorrectie toe te laten passen. De kosten van de ingreep worden dan deels of volledig door uw zorgverzekeraar vergoed. Afhankelijk van het hebben van een verwijzing en een medische indicatie heeft u mogelijk recht op een aantal vergoedingen:

  • Vergoeding van het consult bij een behandelend cosmetisch arts of oogarts.
  • Bovenooglidcorrectie.
  • Nazorg en controles.

Met een medische indicatie is vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk. Wellicht heeft u recht op een extra kostenvergoeding vanuit een aanvullende zorgverzekering. Bij de verrekening van de vergoeding, moet u rekening houden met uw eigen risico. Hoe krijgt u een medische indicatie? U dient hiervoor aan verschillende voorwaarden te voldoen.

  • De verslapte huid bij de bovenste oogleden is aangeboren of een gevolg van een lang bestaande chronische aandoening.
  • De afhangende oogleden hangen over uw pupil heen en belemmeren uw zicht in ernstige mate.

Een oogarts kan vaststellen of er bij u sprake is van een beperking van het gezichtsveld en verstrekt een medische indicatie. Met deze indicatie kunt u, of de behandelend arts, een behandelverzoek indienen bij uw zorgverzekeraar. Het is vaak een onafhankelijk medisch adviseur die aan de verzekeraar een advies geeft om al dan niet tot vergoeding over te gaan.

Onderooglidcorrectie niet vergoed

Zorgverzekeraars vergoeden, als aan de voorwaarden wordt voldaan, de kosten voor een bovenooglidcorrectie. Heeft u last van wallen onder de ogen, waarbij een onderooglidcorrectie wordt toegepast? Dan betreft dat een cosmetische ingreep, die geen medische noodzaak kent. Een onderooglidcorrectie wordt niet vergoed, de kosten voor de ingreep zijn voor eigen rekening en dan is het interessant om behandelend klinieken met elkaar te vergelijken. De kosten die gerekend worden voor een ooglidcorrectie in Zandvoort en omgeving lopen uiteen. Aandachtig vergelijken kan interessante voordelen opleveren.

Kosten ooglidcorrectie aftrekbaar van belastingaangifte

Komt u niet voor een vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking? Betaald u medische kosten zelf? De jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting heeft mogelijkheden om gemaakte en zelf betaalde medische kosten in aftrek te brengen. Net zoals uw zorgverzekeraar, hanteert de Belastingdienst enkele strikte voorwaarden als het op medische aftrekposten aankomt. Bent u niet of onvoldoende bekend met de belastingwetgeving? Laat uzelf dan altijd adviseren door een belastingconsult of fiscaal adviseur. Deze weten welke voorwaarden van toepassing zijn en welke bewijsvoering bewaard en/of meegestuurd moet worden voor een juiste aangifte. Vermijd lastige situaties en eventuele terugbetalingen, omdat u een bedrag ten onrechte in mindering heeft gebracht. U kunt ook altijd zelf contact opnemen met de Belastingdienst en om uitleg vragen.

Kosten ooglidcorrectie in Zandvoort en omgeving

Dutch Clinic, in Hoofddorp, is bekend om de uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Voor een ooglidcorrectie betaalt u een bedrag tussen € 599 en € 1.349. Wekelijks voeren de ervaren artsen zowel correcties uit van de bovenste en onderste oogleden. U kunt ook voor een combinatie van het bovenste en onderste ooglid kiezen. Heeft u recht op een kostvergoeding? Ook dan bent u welkom bij Dutch Clinic. Een ooglidcorrectie in Zandvoort en omgeving wordt voorafgegaan door een uitgebreid consult. Een ervaren arts onderzoekt uw ogen en stelt vragen over uw gezondheid. Gevraagd wordt of u in het verleden medische ingrepen heeft doorgemaakt en of u medicatie gebruikt. U kunt eventuele verpakkingen van medicijnen meenemen naar het consult. Aan de hand van de antwoorden en onderzoeksresultaten kan de arts een boven- en/of onderooglidcorrectie voorstellen. De ingreep wordt afgestemd op uw persoon. De arts ligt de mogelijke complicaties van de ingreep toe. Het is een veilige medische operatie, waar standaard risico’s aan zijn verbonden.

Afspraak ooglidcorrectie consult

Ziet u er vermoeid uit, zonder dat u moe bent? Heeft u ’s avonds vermoeide ogen en/of hoofdpijn door het voortdurend openhouden van uw oogleden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek bij Dutch Clinic in Hoofddorp. De verschillende behandeltechnieken worden toegelicht en de arts laat ooglidcorrectie voor en na foto’s zien, van ingrepen die in Hoofddorp zijn toegepast. Het eerste consult is gratis en kent geen verplichting. Wilt u weten of een ooglidcorrectie uw klachten als vermoeide ogen en hoofdpijn weg kan nemen? Maak dan een afspraak bij Dutch Clinic. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider