Ooglidcorrectie Turkije

Zoekt u naar ooglidcorrectie Turkije? Er zijn meerdere redenen om een ooglidcorrectie Turkije te overwegen. Wanneer u last heeft van hangende oogleden of wallen onder uw ogen kan dit uw gezicht een norse, vermoeide uitstraling geven. Met een boven- of onderooglidcorrectie worden deze problemen op uitstekende wijze opgelost. Plastisch chirurgen gebruiken moderne behandeltechnieken en apparatuur om een natuurlijk resultaat te bereiken. Waarom laat u wel of juist een ooglidcorrectie in Turkije toepassen?

Ooglidcorrectie Turkije.

Ooglidcorrectie Turkije.

Wat zijn de voordelen van een ooglidcorrectie bij Dutch Clinic?

  • Wij voeren jaarlijks meer dan 1.000 ooglidcorrecties uit.
  • Meer dan 15 jaar ervaring met deze behandeling.
  • De modernste apparatuur en de mooiste resultaten.
  • Persoonlijke aandacht en professionele nazorg.
  • De beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland.
  • Altijd snel en eenvoudig een vrijblijvend consult in te plannen via het contactformulier.

Vlotte ooglidcorrectie Turkije

Ooglidcorrecties zijn medische ingrepen die vaak worden toegepast. Het is een kortdurende, relatief eenvoudige behandeling. Afhankelijk van het soort correctie dat wordt toegepast duurt de ingreep 30 tot 60 minuten. Voor een mooi resultaat, is het belangrijk om de ingreep door een ervaren chirurg toe te laten passen. De ingreep vindt plaats tijdens een dagbehandeling en wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Na de ingreep wordt gestart met het koelen van de ogen, zodat zwellingen en bloeduitstortingen worden tegengegaan. In de dagen na de ingreep blijft u regelmatig koelen, dit is van positieve invloed op het herstel. Na 7 tot 10 dagen zijn de zwellingen en bloeduitstortingen zover afgenomen dat de meeste mensen weer aan het werk gaan. De beperkte omvang van de ingreep, maakt dat u ook in Nederland bij plaatselijke klinieken een betaalbaar tarief betaald voor een ooglidcorrectie. Zo kunt u bij Dutch Clinic al een ooglidcorrectie laten toepassen vanaf € 599. Als u dan kijkt naar de bijkomende reis- en verblijfkosten wanneer u dezelfde ingreep in Turkije ondergaat, dan bent u in Nederland verrassend genoeg goedkoper uit.

Voor- en nadelen ooglidcorrectie Turkije

Op financieel vlak is een ooglidcorrectie in Turkije niet of nauwelijks voordeliger dan in Nederland. Met name de bijkomende reis- en verblijfkosten zijn hierop van invloed. Wanneer u de ingreep in Turkije toe laat passen, dan is het van belang dat u weet waar u terecht kunt nadat u terug thuis bent. Hoe is het wanneer zich complicaties voordoen? Waar moet u heen om hechtingen te laten verwijderen? Wie kunt u raadplegen met vragen over de resultaten? De ooglidcorrectie is een veilige ingreep, waar zich ondanks alle goede voorbereidingen complicaties bij voor kunnen doen.

  • Nabloedingen, infecties, slechte wondgenezing, littekens.
  • Veranderd gevoel.
  • Problemen met het open en sluiten van de ogen.
  • Droge ogen.

Een of een aantal dagen na de ooglidcorrectie Turkije, krijgt u van de arts toestemming om naar huis te reizen. Wanneer zich eenmaal thuis complicaties voordoen is het goed om te weten dat er een arts beschikbaar is om u te helpen. Heeft de Turkse kliniek een vestiging in Nederland dan is dat al wat makkelijker dan wanneer de enige vestiging zich in Turkije bevindt. Datzelfde is van toepassing wanneer u zich voorbereidt op een ooglidcorrectie en daarvoor graag naar een consult bij een kliniek wilt gaan. Nederlandse vestigingen zijn sneller te bereiken dan de vestiging in Turkije. Meerdere keren heen en weren reizen brengt extra kosten met zich mee.

Ooglidcorrectie Turkije aanbieding

Vergelijk het aanbod van Turkse en Nederlandse ooglidcorrecties met elkaar. U zult zien dat een ooglidcorrectie in Turkije niet of nauwelijks goedkoper is dan in Nederland. De voordelen haalt u uit de lagere reiskosten, de vlotte bereikbaarheid na de ingreep en het feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over communicatie mogelijkheden met de behandelend arts en/of kliniek medewerkers. Ook bij Nederlandse klinieken kunt u interessante tarieven voor een ooglidcorrectie verwachten. Wanneer er bij u sprake is van dermate ernstig slappe oogleden dat uw zicht wordt beperkt, kan een oogarts een medische indicatie voor een ooglidcorrectie geven. Deze indicaties worden vrijwel uitsluitend verstrekt voor bovenooglidcorrecties. Met een medische indicatie wordt een gedeelte van ooglidcorrectie kosten vergoed door uw zorgverzekeraar. Wanneer u zich in een buitenlandse kliniek laat behandelen, zijn de vergoedingsmogelijkheden vaak erg beperkt.

Adviesgesprek ooglidcorrectie

Besluit u om de diverse mogelijkheden en opties met elkaar te vergelijken? Laat uzelf dan adviseren door de artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp. De ooglidcorrectie wordt door onze artsen jaarlijks ruim 500 keer toegepast, daarbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde behandelapparatuur en een moderne behandelomgeving. We laten u graag ooglidcorrectie voor en na foto’s zien van ingrepen die in onze kliniek zijn uitgevoerd. Gebruikt u medicatie? Neem een overzichtslijstje mee naar het consult, zodat een arts hier bij het samenstellen van een behandelplan rekening mee kan houden. Het eerste consult is gratis en kent geen verplichting. Meer weten of direct een afspraak maken? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen.