Ooglidcorrectie Purmerend

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie in Purmerend en omgeving? Hangende oogleden en wallen onder uw ogen kunnen redenen zijn voor een vermoeide gezichtsuitdrukking en een verouderd uiterlijk. U raakt vermoeid omdat u voortdurend bezig bent om uw ogen open te houden. Naast vermoeidheid kunnen hoofdpijnklachten en tranende ogen een gevolg zijn van afhangende oogleden. Een enkele keer is de overtollige huid zover afgezakt dat het zicht ernstig belemmerd wordt. Een ooglidcorrectie in Purmerend en omgeving kan uw klachten wegnemen.

Ooglidcorrectie Purmerend.

Ooglidcorrectie Purmerend.

Succesvolle, veilige bovenooglidcorrectie

Ooglidcorrecties in Purmerend en omgeving kunnen zowel aan de onder- als de bovenoogleden toegepast worden. De bovenooglidcorrectie is de meest toegepaste vorm van het corrigeren van de oogleden. Artsen verwijderen tijdens de ingreep de overtollige huid op nauwkeurige manier. De incisies worden zo aangebracht dat ze later in de natuurlijke huidplooi wegvallen. Bij sommige mensen wordt tijdens een bovenooglidcorrectie ook verslapt spierweefsel gecorrigeerd. Iedereen is anders en met behulp van diverse technieken wordt een uitstekend resultaat verkregen. Om u optimaal op een eventuele ooglidcorrectie voor te bereiden bespreekt de arts al tijdens het intakegesprek de mogelijkheden die bij uw situatie passen. Niet iedereen is een geschikte kandidaat voor de ooglidcorrectie. Zijn uw wensen en verwachtingen onrealistisch, dan kan een arts beslissen de ingreep niet toe te passen. Situaties waarin het niet zeker is dat u met succes behandeld kan worden zijn:

 • Bekendheid met schildklieraandoeningen en/of schildklierafwijkingen.
 • Hart- en vaatziekten.
 • Diabetes.
 • Droge of tranende ogen.
 • Glaucoom.

Bent u bekend met een van deze risicofactoren? Spreek dan van tevoren met de specialist waar u onder behandeling bent. Vertel uw voornemen over een ooglidcorrectie en neem eventueel achtergrond informatie van de specialist mee naar het intakegesprek voor de gewenste ooglidcorrectie.

Verloop ooglidcorrectie in Purmerend en omgeving

Op de dag van de geplande ingreep meldt u zich tijdig bij de kliniek. De operatie wordt met een plaatselijke verdoving op basis van een dagbehandeling toegepast. Wanneer de overtollige huid en eventuele vet- en spierweefsels zijn verwijderd, de incisies zijn gehecht en de wonden afgeplakt, kan al in de kliniek begonnen worden met koelen. Hiervoor kan gebruikt gemaakt worden van een koelbril of een ice-pack. De eerste dagen is het belangrijk om de koelinstructies die u krijgt op te volgen. Het koelen gaat de zwellingen en bloeduitstortingen tegen en helpt bij het herstel. In sommige gevallen kunt u last hebben van droge of juist tranende ogen. Dit ongemak is meestal tijdelijk en verdwijnt in de weken die volgen op de ooglidcorrectie. Complicaties of ernstige bijwerkingen doen zich uiterst zelden voor. In de week na de ingreep komt u terug bij de arts om de hechtingen te laten verwijderen. Vaak is de verbetering dan al enigszins zichtbaar. De zwellingen zijn al flink afgenomen en in de weken die volgen ziet u hoe uw gezicht een frissere uitstraling krijgt. Na 3 tot 6 maanden is het resultaat van de ingreep optimaal. Met een ooglidcorrectie in Purmerend en omgeving wordt langdurige verbetering bereikt. Mensen hebben gemiddeld 10 tot 15 jaar plezier van de ingreep. Helaas kan het lichamelijke verouderingsproces niet tot stilstand worden gebracht.

Vergoeding bovenooglidcorrectie Purmerend en omgeving

Overweegt u een bovenooglidcorrectie omdat uw zicht wordt belemmerd? Wordt u moe van het voortdurend openhouden van uw ogen? Wanneer een bovenooglidcorrectie om medische redenen wordt toegepast, en u over een medische indicatie beschikt worden de kosten van de ingreep vrijwel altijd volledig vergoed. De voorwaarden die zorgverzekeraars hanteren zijn strikt. Zorgverzekeraars sluiten vaak overeenkomsten met ziekenhuizen, klinieken en andere behandelaars. Dat betekent dat u, als verzekeringsnemer die aanspraak wilt maken op een vergoeding de keuze heeft uit bij een verzekeraar gecontracteerde behandelcentra. De kosten voor een ooglidcorrectie verschillen per kliniek.

Intakegesprek ooglidcorrectie

Wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Purmerend en zich voorbereidt op een ooglidcorrectie, dan kunt u zich laten voorlichten door de artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp. U kan bij Dutch Clinic rekenen op:

 • Ervaren artsen die meer dan 15 jaar ervaring hebben met het toepassen van de ooglidcorrectie.
 • Jaarlijks worden bij de kliniek meer dan 500 ooglidcorrecties toegepast.
 • De artsen werken met moderne behandelapparatuur.
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding gedurende het volledige behandeltraject.
 • Na de ingreep kunt u de kliniek 24/7 bereiken.
 • Prima prijskwaliteitsverhouding.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek worden uw oogleden onderzocht en bespreekt een arts uw gezondheid en eventuele medische aandoeningen met u. Neem, daar waar mogelijk, relevante informatie over medicijngebruik mee naar het gesprek. Aan de hand van de uitkomsten wordt een behandelplan op maat samengesteld en kan een behandeldatum gepland worden. Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider