Ooglidcorrectie Nieuw-Vennep

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie in Nieuw-Vennep en omgeving? Met een ooglidcorrectie worden overtollige huid en vetweefsels verwijderd. U krijgt een uitgeruste blik. De ingreep is geschikt voor mannen en vrouwen die last hebben van afhangende bovenoogleden of van wallen onder de ogen. De artsen van Dutch Clinic hebben meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van ooglidcorrecties. Om u voor te bereiden op een ooglidcorrectie in Nieuw-Vennep en omstreken vindt een informatief consult plaats, waarin de behandeling stap voor stap wordt toegelicht.

Ooglidcorrectie Nieuw-Vennep.

Ooglidcorrectie Nieuw-Vennep.

Complicatie ooglidcorrectie

Een van de aandachtspunten tijdens het consult zijn de risico’s en complicaties die aan een ooglidcorrectie zijn verbonden. Een ooglidcorrectie in Nieuw-Vennep en omgeving is een relatief kleine operatie, met een uiterst kleine kans op complicaties. Behandelend artsen vinden het belangrijk dat u vooraf op de hoogte bent van de eventuele bijwerkingen waar u mee te maken kunt krijgen. Bijwerkingen en complicaties die mogelijk zijn bij een ooglidcorrectie:

  • Nabloedingen. Dit is een complicatie die regelmatig voorkomt, en die niet ernstig is. Het herstel van de behandelde oogleden kan hierdoor wel iets langer duren.
  • Als gevolg van nabloedingen kan een verhoogde druk in uw oogkas ontstaan. De verhoogde druk kan veel pijn veroorzaken en is van invloed op uw gezichtsvermogen. Heeft u hiermee te maken, neem dan altijd direct contact op met de behandelend arts en/of kliniek.
  • Het niet kunnen openen en/of sluiten van de ogen. Deze bijwerking wordt regelmatig gezien. De arts geeft u oogdruppels, om het uitdrogen van de ogen te voorkomen. Na een aantal dagen wordt het makkelijker om uw ogen open en dicht te doen.
  • Een enkele keer ontwikkelt zich een cyste in het operatiegebied. De arts kan de cyste verwijderen.
  • Het litteken veroorzaakt soms een trekkend ooglid. Dit gaat in de meeste gevallen vanzelf over, al kan dit enkele weken tot maanden duren.
  • De oogleden kunnen enige tijd een veranderd gevoel hebben en ook zijn tijdelijke vochtophopingen rond de ogen mogelijk. Beide complicaties nemen vanzelf af.

Zwellingen en bloeduitstortingen zijn een normaal gevolg van de ooglidcorrectie in Nieuw-Vennep en omgeving. Twijfel bij aanhoudende klachten waaronder koorts, een drukkend gevoel bij de ogen of een minder zicht niet en neem direct contact op met de behandelend arts.

Voorkomen van complicaties

U kunt daarnaast zelf wat doen om de kans op complicaties verder te verkleinen. Stop ruim voor de geplande ooglidcorrectie in Nieuw-Vennep en omgeving met roken. Onder andere nicotine is van negatieve invloed op de doorbloeding van uw lichaam, hierdoor kan het herstel langer dan noodzakelijk duren. Krijgt u adviezen van de arts? Volg deze dan op. Dat houdt bij een ooglidcorrectie onder meer in, dat u in de dagen na de ingreep de oogleden regelmatig koelt. Koelen gaat de zwellingen tegen en geeft verlichting wanneer u napijn ervaart. De eerste dagen neemt u voldoende rust en overhaast u niets. Bescherm uw ogen met een zonnebril als u buiten bent. Na het verwijderen van de hechtingen, gaan de meeste mensen weer voorzichtig aan het werk. In de meeste gevallen zijn de littekentjes na 1,5 tot 3 maanden vrijwel onzichtbaar geworden.

Veilige ooglidcorrectie in Nieuw-Vennep en omgeving

De ooglidcorrectie wordt door klinieken en ziekenhuizen aangeboden en toegepast. Niet iedereen die een boven- of onderooglidcorrectie overweegt heeft een medische indicatie. Zonder medische indicatie is vergoeding vrijwel uitgesloten. Is de reden om een ooglidcorrectie te overwegen puur cosmetisch? Dan kunt u de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Dutch Clinic, in Hoofddorp, staat bekend om de uitstekende prijskwaliteitsverhouding op het gebied van cosmetische chirurgie. De artsen passen jaarlijks meer dan 500 ooglidcorrecties toe. Prijzen liggen tussen € 599 en € 1.349. U kunt bij Dutch Clinic terecht voor zowel een boven- als onderooglidcorrectie als voor een combinatie van de bovenste en onderste oogleden.

Consult ooglidcorrectie Dutch Clinic

Vanuit Nieuw-Vennep is de kliniek van Dutch Clinic in Hoofddorp vlot te bereiken. Bij de kliniek is voldoende parkeergelegenheid voorzien. Komt u met het openbaar vervoer? Ook dan is de bereikbaar prima. U bent welkom voor een consult over een eventuele ooglidcorrectie. Tijdens het consult bekijkt een arts de mate waarin de huid is afgezakt en wordt een behandelplan samengesteld. Uiteraard worden uw wensen en verwachtingen hierin meegenomen. De arts beantwoord de vragen die u heeft en praat met u over uw gezondheid, medicijngebruik en eventuele chronische aandoeningen waar u mee bekend bent. Meer weten of direct een afspraak maken voor een ooglidcorrectie consult? U kunt Dutch Clinic telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033. Vult u liever het contactformulier in? U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

 

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider