Ooglidcorrectie Nederland

Overweegt u een ooglidcorrectie in Nederland? Een ooglidcorrectie is een van de meest toegepaste cosmetische behandelingen. Het is een ingreep die in een groot aantal ziekenhuizen en klinieken verspreid over Nederland wordt toegepast. Naarmate u ouder wordt neemt de elasticiteit van de huid af en dat kan onder meer afhangende oogleden tot gevolg hebben. Dat veel mensen de afhangende huid en wallen onder de ogen als vervelend ervaren spreekt voor zich. Zeker wanneer u regelmatig opmerkingen krijgt over een vermoeide, sombere uitstraling kan dat aanleiding geven om een ooglidcorrectie in Nederland te overwegen. Het aanbod is groot en het vinden van een geschikte kliniek kan als lastig ervaren worden. U kunt de diverse klinieken en behandeltarieven met elkaar vergelijken.

Ooglidcorrectie Nederland.

Ooglidcorrectie Nederland.

Aanbod ooglidcorrectie in Nederland

De grootste concentratie (privé)klinieken en ziekenhuizen die boven- en onderooglidcorrecties uitvoeren bevindt zich in de Randstad. Om een kliniek te vinden die aansluit bij uw verwachting en waar u vertrouwen heeft in de behandelend chirurgen kunt u voor uzelf een overzicht maken met punten die voor u van belang zijn en waar een kliniek aan dienst te voldoen. Het algemene advies om bij minimaal twee aanbieders naar een consult te gaan is ook hier van toepassing. U krijgt tijdens een consult een goed beeld van de kliniek en de plastisch chirurg. Bovendien voorziet een chirurg voldoende tijd om vragen te stellen en de ooglidcorrectie uitgebreid toe te lichten. Dat u niet gebonden bent aan een kliniek in de Randstad is logisch. Het staat u volledig vrij om een keuze voor een behandelaar te maken. Dat u daarbij vertrouwt op uw eigen gevoel is alleen maar goed voor het uiteindelijke resultaat van de boven- of onderooglidcorrectie.

Veilige boven- of onderooglidcorrectie in Nederland

Wanneer u aanvangt met het zoeken van informatie over een ooglidcorrectie in Nederland dan wordt u overspoeld met uiteenlopende berichtgeving. Zeker online is veel informatie te vinden. Klinieken en ziekenhuizen presenteren zichzelf online en via verschillende websites krijgt u een beter beeld van de ooglidcorrectie. Tegenwoordig kunt u ook vergelijkings- en ervaringssites raadplegen. Hier leest u onder andere hoe anderen een ooglidcorrectie hebben ervaren. Een groot aantal behandelaars wordt eveneens online beoordeelt. U krijgt hierdoor de gelegenheid om op vrij eenvoudige wijze meer te weten te komen over de klinieken die ooglidcorrecties in Nederland uitvoeren. De ingreep kan op verschillende manieren worden toegepast:

  • Bovenooglidcorrectie
  • Onderooglidcorrectie
  • Combinatie boven- en onderooglidcorrectie
  • Ooglidcorrectie in combinatie met een wenkbrauwlift

Welke resultaten u van een ooglidcorrectie mag en kunt verwachten kan een ervaren plastisch chirurg u vertellen tijdens een consult. De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving en kent nauwelijks bijwerkingen en/of complicaties. Vooraf verteld de chirurg waar u na de ingreep op moet letten en wat u kunt doen om de kans op bijwerkingen te beperken.

Complicaties ooglidcorrectie

In Nederland wordt een ooglidcorrectie meestal op poliklinische basis uitgevoerd. Enige tijd na het afronden van de ingreep, geeft de chirurg u toestemming om de kliniek te verlaten en thuis te herstellen. Als gevolg van de ingreep zijn uw oogleden gezwollen met blauwe en rode verkleuringen. De chirurg geeft u onder meer koelinstructies mee. Volg deze op om zowel de zwellingen als verkleuringen tegen gegaan. De eerste dagen is het mogelijk dat u uw ogen niet of onvoldoende kunt sluiten. Wanneer dit het geval is, wordt geadviseerd om de kliniek te raadplegen, zodat de arts verzachtende oogdruppels voor kan schrijven om uitdroging van de ogen te voorkomen. Na 7 tot 10 dagen zijn de eerste zwellingen en verkleuringen afgenomen. De meeste mensen herstellen zonder bijwerkingen van de ooglidcorrectie. De ontwikkeling van het resultaat gaat nog 3 tot 6 maanden verder.

Betaalbare ooglidcorrectie in Nederland

Belemmeren afhangende oogleden uw zicht? Bent u de wallen onder uw ogen zat? Dutch Clinic in Hoofddorp biedt betaalbare ooglidcorrecties aan. Waarom kiest u voor een ooglidcorrectie bij Dutch Clinic?

  • Ervaren plastisch chirurgen die jaarlijks meer dan 500 ooglidcorrecties toepassen.
  • Gebruik van moderne behandelapparatuur.
  • Professionele nazorg.
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.

Overweegt u een ooglidcorrectie? Het eerste consult bij Dutch Clinic is gratis en vrijblijvend. Tijdens het consult onderzoekt en bekijkt een plastisch chirurg uw oogleden en vraagt naar de eventuele klachten die u heeft. Om u inzicht te geven in de resultaten die bereikt kunnen worden, laat de arts u ooglidcorrectie voor en na foto’s zien van ingrepen die in het verleden zijn uitgevoerd. Op basis van uw klachten en verwachtingen wordt een behandelplan samengesteld. Wilt u weten of u geschikt bent voor een ooglidcorrectie of wilt u een afspraak maken voor een consult? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.