Ooglidcorrectie Lisse

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie in Lisse en omgeving? Weinig gebieden van uw lichaam zijn zo gevoelig voor het verouderingsproces en de afname van huidelasticiteit als uw oogleden. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich met het verstrijken van de jaren zorgen gaan maken over een veranderende gezichtsuitdrukking als gevolg van afzakkende oogleden of wallen onder de ogen. Met een ooglidcorrectie in Lisse en omgeving krijgt u weer een frisse gezichtsuitdrukking en worden lichamelijke klachten als gevolg van afhangende oogleden opgelost.

Ooglidcorrectie Lisse.

Ooglidcorrectie Lisse.

Ooglid problemen en gevolgen

Wanneer u ouder wordt, neemt de natuurlijke elasticiteit en soepelheid van de huid af. Bij sommige mensen is dit eerder zichtbaar dan bij anderen. De huid van de bovenoogleden kan als gevolg hiervan gaan hangen. Dit is aanleiding voor klachten als beperkt zicht, hoofdpijn, vermoeide ogen en een verouderde blik. Rond het oog kan zich ook vetweefsel ophopen. Veel gehoorde klachten van de onderoogleden zijn het zichtbaar worden van wallen. Dit wordt veroorzaakt door vetophopingen die naar buitengedrukt worden. Met een boven- en/of onderooglidcorrectie wordt de overtollige huid weggehaald en worden opgehoopte vetweefsels verwijderd. Uw gezicht krijgt een jeugdige, frisse uitstraling.

Dagopname ooglidcorrectie in Lisse en omgeving

Zowel boven- als onderooglidcorrecties worden onder plaatselijke verdoving toegepast. Dit gebeurt op poliklinische basis, na de ingreep mag u de kliniek verlaten. Na de ooglidcorrectie krijgt u koelinstructies die u in de dagen na de operatie opvolgt. Afhankelijk van de hechtingen die zijn aanbracht, komt u 4 tot 7 dagen later terug naar de kliniek zodat de arts de hechtingen kan verwijderen. Uw oogleden zijn dan nog behoorlijk gezwollen en ook de bloeduitstortingen zijn nog niet volledig verdwenen. De periode na de ooglidcorrectie bent u minder toonbaar dan gebruikelijk. Kies voor het dragen van een beschermende, donkere bril en bescherm uw ogen tegen fel licht. In samenspraak met de arts worden de boven of onderoogleden gecorrigeerd, u kunt er ook voor kiezen om beide oogleden tegelijkertijd te laten behandelen. Vooraf wordt uitvoerig met u gesproken over de ooglidcorrectie, het herstel en de resultaten die u kunt verwachten.

Littekens en risico’s ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie in Lisse en omgeving is een kortdurende, veilige chirurgische ingreep. Er bestaat een kans op algemene medische bijwerkingen en complicaties waaronder allergische reacties, nabloedingen en infecties. De meeste verschijnselen zijn tijdelijk en nemen vanzelf af. De arts maakt de incisies zoveel mogelijk in de natuurlijke oogplooi en in de wimperrand. De huid geneest over het algemeen goed en snel. Na het verstrijken van een aantal maanden zijn de littekens vrijwel onzichtbaar geworden. Andere bijwerkingen van de ooglidcorrectie zijn:

  • Het minder goed kunnen openen en sluiten van de ogen.
  • De eerste dagen is uw zicht beperkt, dit door de zwellingen.

De resultaten die bereikt worden zijn goed. Uw zicht wordt niet langer beperkt door afhangende oogleden en de wallen onder uw ogen zijn verdwenen. De huidveroudering wordt met een ooglidcorrectie niet tot stilstand gebracht. Dat betekent dat met het voorbijgaan van verscheidene jaren de huid weer af kan hangen. U kunt dan eventueel een nieuwe ooglidcorrectie overwegen. De meeste mensen die een ooglidcorrectie ondergaan zijn vele jaren later nog altijd tevreden met het bereikte resultaat. Het bekijken van ooglidcorrectie voor en na foto’s geeft een beter beeld van hetgeen een ooglidcorrectie voor u kan betekenen.

Kosten ooglidcorrectie

De kosten voor een boven- of onderooglidcorrectie zijn variabel. Met een medische indicatie wordt een bovenooglidcorrectie regelmatig vergoed door zorgverzekeraars. Het laten corrigeren van de onderste oogleden komt zelden voor vergoeding in aanmerking. Laat u vooraf goed informeren door uw zorgverzekeraar aan welke voorwaarden u dient te voldoen. Dutch Clinic, in Hoofddorp, rekent voor een ooglidcorrectie bedragen tussen € 599 en € 1.349. De exacte kostprijs is afhankelijk van het soort correctie dat wordt toegepast.

Consult ooglidcorrectie in Lisse en omgeving

Vergelijkt u de mogelijkheden voor een ooglidcorrectie? Laat uzelf dan adviseren door de ervaren artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp. De artsen passen wekelijks boven- en onderooglidcorrecties toe. Er wordt gewerkt met moderne behandelinstrumenten, waarbij een arts tracht om de littekenvorming tot een minimum te beperken. De kliniek is vanuit Lisse vlot te bereiken. Uw auto parkeert u bij de kliniek. Ook het openbaar vervoer biedt prima verbindingen. Tijdens een vrijblijvend consult bekijkt een arts uw oogleden en wordt een behandelmethode voorgesteld en toegelicht. Een persoonlijk behandelplan wordt samengesteld en u heeft gelegenheid om vragen te stellen over de ooglidcorrectie. Een afspraak bij Dutch Clinic maakt u door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider