Ooglidcorrectie korting

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Zoekt u naar een aantrekkelijke ooglidcorrectie korting? Afhangende oogleden kunnen u een vermoeide, sombere uitstraling geven. U voelt zich uitgerust en fit, maar krijgt regelmatig de vraag ‘slecht geslapen’? Door middel van een ooglidcorrectie worden de problemen die afhangende oogleden en wallen onder de ogen veroorzaken aangepakt en opgelost. Uw gezicht ziet er na een ooglidcorrectie fris en jeugdig uit. Het vragen om ooglidcorrectie korting is tegenwoordig vanzelfsprekend. Naast de scherpe groepskortingen die u online tegenkomt, is het ook gebruikelijk om tijdens een intakegesprek bij een chirurg naar kortingsmogelijkheden te informeren.

Ooglidcorrectie korting.

Ooglidcorrectie korting.

Korting voor een betaalbare ooglidcorrectie

Het merendeel van de mensen die een ooglidcorrectie laten toepassen doen dit uit cosmetische overwegingen. De oogleden hangen zodanig af dat ze uw zicht verstoren en ’s avonds heeft u regelmatig hoofdpijn en/of vermoeide ogen omdat u voortdurende bezig bent met het openhouden van uw ogen. Met een ooglidcorrectie worden uw klachten weggenomen en wordt uw uiterlijk opgefrist. Wanneer u de ingreep uit cosmetisch oogpunt laat toepassen, blijft vergoeding van de zorgverzekeraar in de regel uit en bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten. Een ooglidcorrectie korting is dan welkom, maar wanneer maakt u veilig gebruik van een kortingsmogelijkheid en wat staat er tegenover? Welke voorwaarden worden gehanteerd en waar moet u rekening mee houden als u een korting wordt aangeboden? Regelmatig worden online zogenaamde groepskortingen aangeboden. In ruil voor een korting op de behandelprijs kunt u dan bij een bepaalde kliniek een ooglidcorrectie laten toepassen. Bent u enthousiast bij het zien van zo’n kortingsmogelijkheid? Laat uzelf dan informeren over de inhoud van een aanbieding. Ga kennismaken met de aanbieder en hoor wat er precies bij het actie bedrag is inbegrepen.

Ooglidcorrectie korting voorwaarden

Kortingen worden meestal niet zomaar gegeven. Vaak zijn er voorwaarden van toepassing en is de aanbieding of korting slechts beperkt geldig. Ondanks deze beperkingen is het noodzakelijk om u goed in te lezen in de mogelijkheden. Kunt u ervaringsverhalen of reviews vinden van mensen die eveneens van de korting gebruik hebben gemaakt? Hoe is de ingreep verlopen en wat heeft iemand uiteindelijk voor de ooglidcorrectie betaald. Aanbiedingen hebben niet zelden een vanaf tarief en om een hoge eindprijs te voorkomen is het belangrijk om antwoorden op een aantal vragen te krijgen:

  • Wat is er bij het behandeltarief inbegrepen?
  • Betreft het een prijs voor één ooglid of worden beide bovenste of onderste oogleden gecorrigeerd?
  • Welke kliniek doet de aanbieding? Hoe zijn de ervaringen met deze kliniek?
  • Beschikt een behandelend chirurg over de nodige aantoonbare ervaring?
  • Welke resultaten heeft een kliniek bereikt? Kunt u ooglidcorrectie voor en na foto’s bekijken?
  • Hoe zijn nazorg en controles geregeld?

Door vooraf antwoord op uw vragen te krijgen, voorkomt u achteraf misverstanden, teleurstellingen en hoge bijkomende kosten.

Kortingsmogelijkheden ooglidcorrectie

Het staat behandelaars vrij om u een korting te geven en/of aan te bieden. De mogelijkheden zijn divers en soms wordt een korting geboden in ruil voor het gebruik van uw ooglidcorrectie voor en na foto’s. Wanneer u voor en na foto’s bekijkt van behandelingen die in het verleden hebben plaatsgevonden, komen geregeld dezelfde beelden voorbij. Niet iedereen geeft toestemming om zijn of haar foto’s voor publicatie doeleinden te gebruiken. Bovendien mogen deze foto’s ook niet zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming door klinieken en chirurgen gebruikt worden. Wordt u op deze manier een korting aangeboden? Vraag dan eerst naar de voorwaarden voordat u akkoord gaat. Hoe lang mogen uw foto’s gebruikt worden en waar vindt publicatie plaats. Niemand ziet zichzelf over 10 of 15 jaar online graag terug met nog altijd dezelfde foto’s. Daarom is het goed om vooraf te weten hoelang een kliniek uw foto’s mag gebruiken. Deze en andere voorwaarden worden vermeld in de kortingsvoorwaarden die u van de kliniek ontvangt en waar u al dan niet akkoord mee kunt gaan.

Betaalbare ooglidcorrectie

Overweegt u een ooglidcorrectie en bent u op zoek naar een betaalbare behandeling? De chirurgen van Dutch Clinic adviseren u over de behandelmogelijkheden die bij u passen. Het eerste consult in de kliniek is geheel vrijblijvend. Een ooglidcorrectie van beide bovenste oogleden is mogelijk vanaf € 599. Laat u een combinatie correctie van het boven- en onderooglid toepassen? Dan bedragen de kosten voor de ingreep € 1.349. Welke voordelen mag u bij Dutch Clinic verwachten?

  • De ooglidcorrectie wordt jaarlijks meer dan 500 keer bij de kliniek toegepast.
  • De chirurgen hebben meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van ooglidcorrecties.
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
  • Professionele nazorg.

Meer weten of direct een afspraak maken voor een consult? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Ooglidcorrectie korting FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over ooglidcorrectie korting. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Zowel de boven- als onderooglidcorrectie behoren tot de relatief eenvoudige cosmetische ingrepen. Tarieven lopen sterk uiteen en u kunt zowel een dure als goedkope behandeling ondergaan. Dutch Clinic hanteert tarieven die liggen tussen € 649 en € 1.349. Tijdens een consult ontvangt u een exacte prijsopgave.

Vanuit de basisverzekering is geen standaardvergoeding beschikbaar. Zorgverzekeraars maken onderscheid tussen ingrepen die een medische noodzaak hebben en zogenaamde cosmetische behandelingen. Onderooglidcorrecties komen daardoor vrijwel nooit voor vergoeding in aanmerking. Afhangende bovenste oogleden kunnen lichamelijke klachten veroorzaken, waardoor de ingreep medisch noodzakelijk is. Hierbij kunt u denken aan gezichtsbeperking omdat de oogleden voor uw pupil hangen, maar ook dagelijkse hoofpijn kan een gevolg zijn van afhangende oogleden.

Begin met het vergelijken van de tarieven die worden aangeboden. U zult zien dat de verschillen groot zijn en dat u op deze manier vrij eenvoudig korting ‘verdiend’. Let bij het vergelijken op dat het de behandeling van beide oogleden betreft en dat het niet een bedrag per ooglid is. Daarnaast kunt u ook bij een kliniek informeren naar kortingsmogelijkheden.

De veiligheid van de ingreep wordt niet zozeer door de prijs bepaald. Ervaren artsen weten hoe de ooglidcorrectie op een veilige manier kan worden toegepast. U wordt gedurende het behandeltraject begeleidt en u krijgt tips en adviezen die het resultaat positief ten goede komen. Vraag bij een arts altijd naar aantoonbare ervaring en lees online hoe anderen de ingreep bij een bepaalde kliniek hebben ervaren.

Soms wordt u een korting beloofd als de behandelaar de foto’s uit uw medisch dossier voor publicatie mag gebruiken. Deze beelden worden dan bijvoorbeeld op een website geplaatst. Stel uzelf vooraf de vraag of u jaren later nog steeds naar deze foto’s wilt kijken. Vraag vooraf naar de voorwaarden die aan de korting zijn verbonden en hoelang een kliniek uw foto’s voor publicatie mag gebruiken. U kunt zelf bepalen of deze voorwaarden in overeenstemming zijn met de geboden korting.

Buitenlandse klinieken zijn regelmatig goedkoper dan Nederlandse behandelaars. Wat vaak over het hoofd wordt gezien is dat een ooglidcorrectie in Nederland niet overmatig duur is. Wanneer u een ingreep in het buitenland overweegt, hou dan rekening met bijkomende kosten voor reis en verblijf. Moet u een aantal keren naar de kliniek toe, dan lopen deze kosten verder op. Het komt geregeld voor dat aan het einde van de rit de ingreep in Nederland toch voordeliger zou zijn geweest.

Groepskortingen zijn iets van deze tijd. U kunt van zo’n kortingsactie gebruik maken na het lezen van de voorwaarden en inhoud van de aanbieding. Groepskortingen zijn op het eerste gezicht aantrekkelijk en cosmetische behandelingen worden voor een relatief laag bedrag aangeboden. Het gaat vaak om een basisbehandeling. Niet iedereen heeft baat bij eenzelfde behandeling en wanneer een arts een behandeling op maat samenstelt, blijkt de kostprijs ineens veel duurder dan de aangeboden groepskorting.

Klinieken bieden soms de mogelijkheid om een last-minute ingreep te ondergaan. In dat geval wordt uw naam op een lijst geplaatst en wordt er contact met u opgenomen als een geplande ingreep niet doorgaat. U moet hiervoor wel flexibel kunnen zijn. Uiteraard staat het u vrij om niet op het aanbod in te gaan en te wachten tot de volgende last-minute mogelijkheid.

De effecten houden jarenlang aan. De meeste mensen die een ooglidcorrectie laten toepassen hebben 10 tot 15 jaar plezier van de ingreep. Het verouderingsproces stopt niet met het verwijderen van de overtollige huid en vetweefsels. De huid kan met het verstrijken van de jaren opnieuw gaan afzakken. Eventueel kunt u de ingreep dan laten herhalen.

Zeker wanneer afhangende oogleden en wallen onder de ogen klachten veroorzaken, biedt de ingreep een uitstekende oplossing. U geniet jarenlang van een goed resultaat en u heeft weer een frisse, jeugdige uitstraling.

Online zijn verschillende actieve review websites waar u ervaringen over onder andere ooglidcorrecties kunt lezen. Ook worden voor en na foto’s getoond en kunt u bijvoorbeeld op YouTube zien hoe de ingreep wordt toegepast. Wilt u weten hoe anderen een bepaalde behandelaar hebben ervaren? Bezoek dan de website van de kliniek en bekijk de klantwaarderingen die gegeven zijn.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider