Ooglidcorrectie korting

Zoekt u naar een aantrekkelijke ooglidcorrectie korting? Afhangende oogleden kunnen u een vermoeide, sombere uitstraling geven. U voelt zich uitgerust en fit, maar krijgt regelmatig de vraag ‘slecht geslapen’? Door middel van een ooglidcorrectie worden de problemen die afhangende oogleden en wallen onder de ogen veroorzaken aangepakt en opgelost. Uw gezicht ziet er na een ooglidcorrectie fris en jeugdig uit. Het vragen om ooglidcorrectie korting is tegenwoordig vanzelfsprekend. Naast de scherpe groepskortingen die u online tegenkomt, is het ook gebruikelijk om tijdens een intakegesprek bij een chirurg naar kortingsmogelijkheden te informeren.

Ooglidcorrectie korting.

Ooglidcorrectie korting.

Korting voor een betaalbare ooglidcorrectie

Het merendeel van de mensen die een ooglidcorrectie laten toepassen doen dit uit cosmetische overwegingen. De oogleden hangen zodanig af dat ze uw zicht verstoren en ’s avonds heeft u regelmatig hoofdpijn en/of vermoeide ogen omdat u voortdurende bezig bent met het openhouden van uw ogen. Met een ooglidcorrectie worden uw klachten weggenomen en wordt uw uiterlijk opgefrist. Wanneer u de ingreep uit cosmetisch oogpunt laat toepassen, blijft vergoeding van de zorgverzekeraar in de regel uit en bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten. Een ooglidcorrectie korting is dan welkom, maar wanneer maakt u veilig gebruik van een kortingsmogelijkheid en wat staat er tegenover? Welke voorwaarden worden gehanteerd en waar moet u rekening mee houden als u een korting wordt aangeboden? Regelmatig worden online zogenaamde groepskortingen aangeboden. In ruil voor een korting op de behandelprijs kunt u dan bij een bepaalde kliniek een ooglidcorrectie laten toepassen. Bent u enthousiast bij het zien van zo’n kortingsmogelijkheid? Laat uzelf dan informeren over de inhoud van een aanbieding. Ga kennismaken met de aanbieder en hoor wat er precies bij het actie bedrag is inbegrepen.

Ooglidcorrectie korting voorwaarden

Kortingen worden meestal niet zomaar gegeven. Vaak zijn er voorwaarden van toepassing en is de aanbieding of korting slechts beperkt geldig. Ondanks deze beperkingen is het noodzakelijk om u goed in te lezen in de mogelijkheden. Kunt u ervaringsverhalen of reviews vinden van mensen die eveneens van de korting gebruik hebben gemaakt? Hoe is de ingreep verlopen en wat heeft iemand uiteindelijk voor de ooglidcorrectie betaald. Aanbiedingen hebben niet zelden een vanaf tarief en om een hoge eindprijs te voorkomen is het belangrijk om antwoorden op een aantal vragen te krijgen:

  • Wat is er bij het behandeltarief inbegrepen?
  • Betreft het een prijs voor één ooglid of worden beide bovenste of onderste oogleden gecorrigeerd?
  • Welke kliniek doet de aanbieding? Hoe zijn de ervaringen met deze kliniek?
  • Beschikt een behandelend chirurg over de nodige aantoonbare ervaring?
  • Welke resultaten heeft een kliniek bereikt? Kunt u ooglidcorrectie voor en na foto’s bekijken?
  • Hoe zijn nazorg en controles geregeld?

Door vooraf antwoord op uw vragen te krijgen, voorkomt u achteraf misverstanden, teleurstellingen en hoge bijkomende kosten.

Kortingsmogelijkheden ooglidcorrectie

Het staat behandelaars vrij om u een korting te geven en/of aan te bieden. De mogelijkheden zijn divers en soms wordt een korting geboden in ruil voor het gebruik van uw ooglidcorrectie voor en na foto’s. Wanneer u voor en na foto’s bekijkt van behandelingen die in het verleden hebben plaatsgevonden, komen geregeld dezelfde beelden voorbij. Niet iedereen geeft toestemming om zijn of haar foto’s voor publicatie doeleinden te gebruiken. Bovendien mogen deze foto’s ook niet zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming door klinieken en chirurgen gebruikt worden. Wordt u op deze manier een korting aangeboden? Vraag dan eerst naar de voorwaarden voordat u akkoord gaat. Hoe lang mogen uw foto’s gebruikt worden en waar vindt publicatie plaats. Niemand ziet zichzelf over 10 of 15 jaar online graag terug met nog altijd dezelfde foto’s. Daarom is het goed om vooraf te weten hoelang een kliniek uw foto’s mag gebruiken. Deze en andere voorwaarden worden vermeld in de kortingsvoorwaarden die u van de kliniek ontvangt en waar u al dan niet akkoord mee kunt gaan.

Betaalbare ooglidcorrectie

Overweegt u een ooglidcorrectie en bent u op zoek naar een betaalbare behandeling? De chirurgen van Dutch Clinic adviseren u over de behandelmogelijkheden die bij u passen. Het eerste consult in de kliniek is geheel vrijblijvend. Een ooglidcorrectie van beide bovenste oogleden is mogelijk vanaf € 599. Laat u een combinatie correctie van het boven- en onderooglid toepassen? Dan bedragen de kosten voor de ingreep € 1.349. Welke voordelen mag u bij Dutch Clinic verwachten?

  • De ooglidcorrectie wordt jaarlijks meer dan 500 keer bij de kliniek toegepast.
  • De chirurgen hebben meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van ooglidcorrecties.
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
  • Professionele nazorg.

Meer weten of direct een afspraak maken voor een consult? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.