Ooglidcorrectie Istanbul

Zoekt u naar ooglidcorrectie Istanbul? Het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie in Turkije kan bij een groot aantal klinieken. Voor een goed resultaat is het belangrijk dat u kiest voor artsen die ervaring hebben met de ingreep en een betrouwbare kliniek. Dutch Clinic heeft naast een kliniek in Hoofddorp ook een moderne kliniek in Istanbul. Hier werken gespecialiseerde artsen die dagelijks cosmetische en plastische ingrepen uitvoeren. De samenwerking tussen de artsen onderling, maakt dat er altijd een vlotte dossieroverdracht is.

Ooglidcorrectie Istanbul.

Ooglidcorrectie Istanbul.

Hoogwaardige kwaliteit ooglidcorrectie Istanbul

Veel mensen denken dat cosmetische en plastische chirurgie in Turkije aanmerkelijk goedkoper is dan in Nederland. Zeker wanneer uw zorgverzekeraar niet tussenkomt, zijn de bedragen die voor cosmetische ingrepen in rekening worden gebracht vaak (te) hoog. Lagere kosten voor arbeidsloon, maar ook lagere maandelijkse kosten voor het operationeel houden van een kliniek, maken dat veel behandelingen in Turkije goedkoper zijn dan in Nederland. De vraag of dat een ooglidcorrectie Istanbul goedkoper of voordeliger is dan in Nederland, kan verrassend genoeg meestal met nee worden beantwoord. Voor een ooglidcorrectie in Dutch Clinic in Hoofddorp worden tarieven vanaf € 599 in rekening gebracht. Hierbij zijn naast de ooglidcorrectie zelf ook de voor- en nazorg inbegrepen. Het is een all-in tarief, waarbij de enige bijkomende kosten uw reiskosten naar de kliniek zijn. Wanneer u voor een ooglidcorrectie naar Istanbul gaat, dan is dat uiteraard mogelijk, maar de bijkomende kosten zijn veel hoger dan wanneer u in Nederland blijft. Gaat u toch naar Istanbul, dan kunnen de voor- en nazorg bij Dutch Clinic in Hoofddorp worden geregeld.

Informatie overdracht

Het voordeel van twee vestigingen is dat de artsen van beide klinieken onderling in nauw contact staan. Dit voorkomt enerzijds dat u uw verhaal iedere keer opnieuw moet herhalen en anderzijds wordt uw medisch dossier vlot opgevolgd. De artsen weten exact wat er wordt afgesproken, welke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden en hoe uw herstel kan worden gevolgd. Maakt u gebruik van een kliniek met alleen een vestiging in Istanbul, dan heeft u naast hoge reis- en verblijfkosten vaak ook te maken met communicatie problemen. Dutch Clinic weet hoe belangrijk het voor u is, om uzelf op uw gemak te voelen in zowel de kliniek als bij een arts. Het laten toepassen van een ooglidcorrectie vraagt vertrouwen in de behandelaar. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving toegepast. Dat betekent dat u tijdens de ingreep geen pijn voelt, maar dat u deze wel bewust meemaakt. Ontbreekt het u daarbij aan vertrouwen, dan is het moeilijk om ontspannen op de behandeltafel plaats te nemen. Ook voor een arts werkt dit niet prettig. Bespreek uw angsten daarom vooraf, wellicht is het mogelijk om u vooraf op uw gerust te laten stellen.

Herstel na ooglidcorrectie Istanbul

Direct na de ingreep wordt begonnen met het koelen van uw oogleden. Hiermee worden zwellingen en blauwe plekken tegen gegaan. De arts geeft u koelinstructies mee. Het koelen is niet alleen van invloed op de zwelling, ook eventuele napijn kan effectief bestreden worden met koelen. Na de ingreep in Istanbul kunt u niet dezelfde dag naar huis vliegen. Meestal adviseert de arts nog een overnachting, zodat de volgende dag een controle kan worden afgesproken. Het is uiteindelijk de arts die toestemming geeft om te vliegen. Dit is uiteraard niet van toepassing bij ooglidcorrecties die in Nederland plaatsvinden. In dat geval kunt u de kliniek dezelfde dag verlaten en uzelf thuis laten brengen. Herstellen in een vertrouwde omgeving, blijkt vaak beter en vlotter te verlopen dan wanneer u elders bent.

Wel of geen ooglidcorrectie Istanbul?

De uiteindelijke keuze voor een ooglidcorrectie in Istanbul of Hoofddorp maakt u zelf. De artsen van Dutch Clinic lichten u zowel de verschillende voor- en nadelen toe tijdens een uitgebreid consult. U heeft daarbij alle gelegenheid om vragen te stellen. Het is mogelijk om ooglidcorrectie voor en na foto’s te bekijken. De arts kan vrij nauwkeurig aangeven welke resultaten u van een ooglidcorrectie mag verwachten. Samen met u wordt gestreefd naar een natuurlijk resultaat, waarbij uw gezicht er jonger en minder vermoeid uitziet. Vaak blijkt dat wanneer mensen de tarieven voor de ingreep naast elkaar leggen, een behandeling in Nederland toch meer aanspreekt dan een reis naar Istanbul. Voor het geringe prijsverschil kiezen mensen sneller voor een ingreep dichter bij huis. Wilt u zelf zien hoe een ooglidcorrectie in Istanbul of Hoofddorp kan worden toegepast? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult bij een van onze artsen. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033 of het contactformulier invullen.