Ooglidcorrectie Istanbul

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Zoekt u naar ooglidcorrectie Istanbul? Het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie in Turkije kan bij een groot aantal klinieken. Voor een goed resultaat is het belangrijk dat u kiest voor artsen die ervaring hebben met de ingreep en een betrouwbare kliniek. Dutch Clinic heeft naast een kliniek in Hoofddorp ook een moderne kliniek in Istanbul. Hier werken gespecialiseerde artsen die dagelijks cosmetische en plastische ingrepen uitvoeren. De samenwerking tussen de artsen onderling, maakt dat er altijd een vlotte dossieroverdracht is.

Ooglidcorrectie Istanbul.

Ooglidcorrectie Istanbul.

Hoogwaardige kwaliteit ooglidcorrectie Istanbul

Veel mensen denken dat cosmetische en plastische chirurgie in Turkije aanmerkelijk goedkoper is dan in Nederland. Zeker wanneer uw zorgverzekeraar niet tussenkomt, zijn de bedragen die voor cosmetische ingrepen in rekening worden gebracht vaak (te) hoog. Lagere kosten voor arbeidsloon, maar ook lagere maandelijkse kosten voor het operationeel houden van een kliniek, maken dat veel behandelingen in Turkije goedkoper zijn dan in Nederland. De vraag of dat een ooglidcorrectie Istanbul goedkoper of voordeliger is dan in Nederland, kan verrassend genoeg meestal met nee worden beantwoord. Voor een ooglidcorrectie in Dutch Clinic in Hoofddorp worden tarieven vanaf € 599 in rekening gebracht. Hierbij zijn naast de ooglidcorrectie zelf ook de voor- en nazorg inbegrepen. Het is een all-in tarief, waarbij de enige bijkomende kosten uw reiskosten naar de kliniek zijn. Wanneer u voor een ooglidcorrectie naar Istanbul gaat, dan is dat uiteraard mogelijk, maar de bijkomende kosten zijn veel hoger dan wanneer u in Nederland blijft. Gaat u toch naar Istanbul, dan kunnen de voor- en nazorg bij Dutch Clinic in Hoofddorp worden geregeld.

Informatie overdracht

Het voordeel van twee vestigingen is dat de artsen van beide klinieken onderling in nauw contact staan. Dit voorkomt enerzijds dat u uw verhaal iedere keer opnieuw moet herhalen en anderzijds wordt uw medisch dossier vlot opgevolgd. De artsen weten exact wat er wordt afgesproken, welke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden en hoe uw herstel kan worden gevolgd. Maakt u gebruik van een kliniek met alleen een vestiging in Istanbul, dan heeft u naast hoge reis- en verblijfkosten vaak ook te maken met communicatie problemen. Dutch Clinic weet hoe belangrijk het voor u is, om uzelf op uw gemak te voelen in zowel de kliniek als bij een arts. Het laten toepassen van een ooglidcorrectie vraagt vertrouwen in de behandelaar. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving toegepast. Dat betekent dat u tijdens de ingreep geen pijn voelt, maar dat u deze wel bewust meemaakt. Ontbreekt het u daarbij aan vertrouwen, dan is het moeilijk om ontspannen op de behandeltafel plaats te nemen. Ook voor een arts werkt dit niet prettig. Bespreek uw angsten daarom vooraf, wellicht is het mogelijk om u vooraf op uw gerust te laten stellen.

Herstel na ooglidcorrectie Istanbul

Direct na de ingreep wordt begonnen met het koelen van uw oogleden. Hiermee worden zwellingen en blauwe plekken tegen gegaan. De arts geeft u koelinstructies mee. Het koelen is niet alleen van invloed op de zwelling, ook eventuele napijn kan effectief bestreden worden met koelen. Na de ingreep in Istanbul kunt u niet dezelfde dag naar huis vliegen. Meestal adviseert de arts nog een overnachting, zodat de volgende dag een controle kan worden afgesproken. Het is uiteindelijk de arts die toestemming geeft om te vliegen. Dit is uiteraard niet van toepassing bij ooglidcorrecties die in Nederland plaatsvinden. In dat geval kunt u de kliniek dezelfde dag verlaten en uzelf thuis laten brengen. Herstellen in een vertrouwde omgeving, blijkt vaak beter en vlotter te verlopen dan wanneer u elders bent.

Wel of geen ooglidcorrectie Istanbul?

De uiteindelijke keuze voor een ooglidcorrectie in Istanbul of Hoofddorp maakt u zelf. De artsen van Dutch Clinic lichten u zowel de verschillende voor- en nadelen toe tijdens een uitgebreid consult. U heeft daarbij alle gelegenheid om vragen te stellen. Het is mogelijk om ooglidcorrectie voor en na foto’s te bekijken. De arts kan vrij nauwkeurig aangeven welke resultaten u van een ooglidcorrectie mag verwachten. Samen met u wordt gestreefd naar een natuurlijk resultaat, waarbij uw gezicht er jonger en minder vermoeid uitziet. Vaak blijkt dat wanneer mensen de tarieven voor de ingreep naast elkaar leggen, een behandeling in Nederland toch meer aanspreekt dan een reis naar Istanbul. Voor het geringe prijsverschil kiezen mensen sneller voor een ingreep dichter bij huis. Wilt u zelf zien hoe een ooglidcorrectie in Istanbul of Hoofddorp kan worden toegepast? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult bij een van onze artsen. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033 of het contactformulier invullen.

Ooglidcorrectie Istanbul FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een ooglidcorrectie in Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Ja. Dutch Clinic heeft een moderne kliniek in Istanbul waar diverse cosmetische ingrepen, zoals een ooglidcorrectie, worden toegepast. De artsen in Hoofddorp en Istanbul onderhouden nauwe contacten, zodat uw dossier naadloos kan worden opgevolgd.

Het consult, de nazorg en controles kunnen bij Dutch Clinic in Hoofddorp gebeuren. Alleen de ingreep wordt in Turkije uitgevoerd. Het volstaat om één keer naar Istanbul te reizen.

Dit is meestal niet het geval. Het tarief voor een ooglidcorrectie is relatief laag en het is een betrekkelijk eenvoudige ingreep die op poliklinische basis wordt gedaan. Als u in Istanbul bent, is het niet waarschijnlijk dat u direct dezelfde dag terug naar huis kunt vliegen en bent u genoodzaakt een aantal dagen ter plaatse te verblijven. Reis- en verblijfkosten zijn bijkomend en doen het prijsverschil van de ooglidcorrectie nagenoeg volledig ongedaan.

De cosmetisch artsen die werkzaam zijn bij Dutch Clinic passen jaarlijks honderden ooglidcorrecties toe. Er wordt gewerkt met moderne behandeltechnieken en state-of-the-art apparatuur. De kliniek voldoet aan de strikte wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne en zorg. U bent bij Dutch Clinic verzekerd van constant hoogwaardige kwaliteit.

Ja, ooglidcorrecties worden bij zowel vrouwen als mannen succesvol toegepast. Uiteraard wordt uw gezondheid vooraf uitgebreid doorgenomen en wordt uw situatie in kaart gebracht. De arts geeft u een behandeladvies en legt uit hoe de ingreep verloopt. Artsen maken daarbij geen onderscheid tussen mannen en vrouwen.

Nee. De ervaren artsen maken incisies in de natuurlijke huidplooien en/of in de onderste wimperrand. Na het genezen van de huid zijn de littekens nagenoeg onzichtbaar.

Elke medische ingreep bevat een zeker risico. Na een ooglidcorrectie kunnen er nabloedingen optreden en zwellen de oogleden op. Hierdoor kunt u een aantal dagen uw ogen moeilijker openen en sluiten. De zwellingen en verkleuringen van de huid nemen geleidelijk aan af. Ernstige complicaties zoals een afname van uw gezichtsvermogen komen vrijwel nooit voor.

Ja, een ooglidcorrectie verandert uw gezicht niet. U ziet er fris en jonger uit. De vermoeide blik is verdwenen en klachten als hoofdpijn door het constant optrekken van de oogleden nemen af.

Effecten van een boven- en/of onderooglidcorrectie blijven jarenlang goed. Naarmate u ouder wordt kan de huid opnieuw verslappen en gaan hangen. U kunt dan eventueel een nieuwe ooglidcorrectie laten toepassen.

Ooglidcorrecties worden alleen op basis van een medische indicatie vergoed. Wanneer uw zorgverzekeraar een toezegging voor een vergoeding heeft toegezegd moet u om de volledige vergoeding te ontvangen vaak behandeld worden in een gecontracteerde kliniek en/of bij een gecontracteerde arts. Laat u de behandeling elders toepassen, dan kan het vergoedingsbedrag iets lager zijn.

Ook in Istanbul wordt u niet in de kliniek opgenomen. De meeste mensen die de ingreep in Turkije laten toepassen verblijven een aantal dagen ter plaatse. Indien u dat wenst kunnen de reis en het verblijf, in overleg, door Dutch Clinic voor u worden geregeld.

Als u medicatie gebruikt kan de arts u tijdens het consult een aangepast doseerschema hebben gegeven. Volg de instructies van de arts op. Een aantal dagen na de ingreep kunt u weer omschakelen naar uw gebruikelijke schema.

Ja. Na de ingreep zijn uw oogleden gezwollen en ontstaan blauwe plekken. Het duurt meerdere dagen, en in sommige gevallen enkele weken, voordat de zwellingen en verkleuringen volledig zijn verdwenen.

Napijn doet zich soms voor als de verdovingen zijn uitgewerkt. Als de arts u koelinstructies geeft, volg deze dan op. Koelen heeft een positief effect op zowel pijn als zwellingen. Eventueel kunt u ook een pijnstiller gebruiken. De pijn is van korte duur en neemt snel af.

Uw huid verliest elasticiteit en ook de onderliggende spieren verslappen. Uw bovenste oogleden kunnen als gevolg hiervan gaan hangen. In ernstige gevallen komt het ooglid voor uw pupil en wordt uw zicht beperkt. Andere klachten zijn hoofdpijn en vermoeide ogen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt de overtollige huid verwijderd en nemen de klachten af.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider