Ooglidcorrectie IJmuiden

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie in IJmuiden en omgeving? Geven wallen onder uw ogen of hangende oogleden uw gezicht een vermoeide uitstraling? Heeft u regelmatig last van vermoeide ogen en/of hoofdpijn omdat uw oogleden uw gezichtsveld belemmeren? Een ooglidcorrectie in IJmuiden en omgeving biedt uitkomst. Ervaren artsen voeren zowel boven- als onderooglidcorrecties toe. Wilt u weten hoe u weer een frisse blik krijgt? Laat uzelf dan adviseren en informeren over een ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie IJmuiden.

Ooglidcorrectie IJmuiden.

Wanneer biedt een ooglidcorrectie een oplossing?

Een ooglidcorrectie is een vrij kleine chirurgische ingreep, die doorgaans niet langer dan 45 tot 90 minuten duurt. Onder plaatselijke verdoving worden de overtollige huid en uitpuilende vetweefsels verwijderd. Mits de ingreep wordt toegepast door ervaren artsen is de kans op bijwerkingen en complicaties vrij klein. Toch verdiend de ingreep de nodige voorbereiding en is het goed om te weten dat niet iedereen voor een ooglidcorrectie in IJmuiden en omgeving in aanmerking komt. Redenen om de ingreep te overwegen zijn zowel medisch als cosmetisch. In meerdere situaties biedt een ooglidcorrectie een oplossing:

  • Uw gezicht heeft een sombere, vermoeide uitstraling door aanwezige wallen of afhangende oogleden.
  • Als gevolg van een afhangend onderooglid heeft u last van tranende ogen.
  • Uw gezichtsveld wordt beperkt door een afhangend ooglid.
  • U heeft zware oogleden met regelmatig hoofdpijn tot gevolg.
  • Uw ogen zijn oververmoeid door de inspanning die u doet.
  • De afhangende oogleden zorgen voor problemen met het dragen van contactlenzen.
  • Het aanbrengen van oogmake-up wordt bemoeilijkt.

Herkent u zich in een van deze punten? Dan kunt u een ooglidcorrectie overwegen. De artsen van Dutch Clinic, in Hoofddorp, vertellen u meer over de ingreep tijdens een persoonlijk consult.

Onder- of bovenooglidcorrectie in IJmuiden en omgeving?

Een ooglidcorrectie kan zowel betrekking hebben op de bovenste als onderste oogleden. In sommige gevallen wordt direct een combinatie ingreep toegepast. Dat wil zeggen van de bovenste en onderste oogleden.

  • Onderooglidcorrectie. Wallen onder uw ogen of afhangende onderoogleden kunnen gecorrigeerd worden. Wallen geven uw gezicht een vermoeide uitstraling, maar veroorzaken geen medische klachten. De onderooglidcorrectie wordt om cosmetische redenen uitgevoerd en komt zelden voor vergoeding in aanmerking. Tijdens de ingreep maakt de arts een kleine incisie onder uw wimperrand. Via de insnede worden de overtollige huid en het opgehoopte vetweefsel verwijderd. De huid wordt gehecht. Door zorgvuldig te werken net onder de wimperrand zijn er achteraf geen zichtbare littekens.
  • Bovenooglidcorrectie. Hangende oogleden die uw zicht beperken veroorzaken zowel cosmetische als lichamelijke klachten. Verslapte oogleden die uw pupil gedeeltelijk bedekken, maken dat u slecht ziet, vermoeide ogen en hoofdpijn heeft. Met een medische indicatie kan uw zorgverzekeraar de kosten voor een bovenooglidcorrectie deels of volledig vergoeden. Voorafgaand aan de ingreep wordt de overtollige huid door de arts afgetekend. Incisies worden gemaakt in de natuurlijke oogplooien. Zowel de overtollige huid als het overtollige vetweefsel worden verwijderd.
  • Na afloop van een ooglidcorrectie in IJmuiden en omgeving, kunt u de kliniek verlaten. U krijgt onder meer koelinstructies en een afspraak om de hechtingen te laten verwijderen. De eerste dagen doet u het rustig aan en beschermt u, als u naar buiten gaat, de ogen met een zonnebril. Zwellingen en verkleuringen zijn een normaal gevolg van de ingreep en het duurt meerdere weken voordat alle zwellingen volledig zijn verdwenen. Een onderooglidcorrectie geeft niet direct resultaat. Na drie tot zes maanden kan het definitieve resultaat beoordeeld worden.

Consult ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie in IJmuiden en omgeving wordt door een consult voorafgegaan. Het doel van het consult is het bespreken van uw wensen en het toelichten van de ingreep. Voor een goed resultaat is het van belang dat een arts weet wat uw verwachtingen zijn. Dutch Clinic begrijpt dat de keuze voor zowel een ooglidcorrectie als een behandelend arts persoonlijk is. Onze artsen begeleiden u gedurende de volledige behandelprocedure. Vanaf het eerste contact tot en met het beoordelen van het bereikte resultaat, kunt u rekenen op deskundig advies. Tijdens het ooglidcorrectie consult wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de behandelmethode die bij u past, en worden de bijwerkingen toegelicht. De arts stelt een persoonlijk behandelplan samen waarin ook een kostenoverzicht is opgenomen. Het gesprek is ook bedoelt om de vragen die u heeft te stellen. Het eerste consult bij Dutch Clinic is gratis en vrijblijvend. Wilt u weten welke resultaten bereikt worden? De arts laat u ooglidcorrectie voor en na foto’s zien van ingrepen die in de kliniek zijn toegepast. Bent u benieuwd wat Dutch Clinic voor u kan betekenen? Een afspraak voor een consult maakt u door te bellen met +31 (0)20 214 2033, of door het contactformulier in te vullen.

 

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider