Ooglidcorrectie Hilversum

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie in Hilversum en omgeving? Wanneer u zich stoort aan wallen onder uw ogen, of wanneer u een vermoeide blik heeft kunt u een onderooglidcorrectie overwegen. Niemand hoort graag opmerkingen als: “Laat geworden vannacht”, of “Slecht geslapen”. Uw gezichtsuitdrukking wordt deels bepaald door uw oogopslag. Overhangende oogleden en wallen kunnen deze uitstraling negatief beïnvloeden. Een ooglidcorrectie in Hilversum en omgeving laat u er weer jonger en frisser uitzien.

Ooglidcorrectie Hilversum.

Ooglidcorrectie Hilversum.

Wallen verwijderen

Heeft u last van donkere kringen of wallen onder uw ogen? Wallen en donkere kringen worden nogal eens met elkaar verward. Het zijn twee verschillende problemen die bovendien elk eigen oplossingen kennen. Wallen ontstaan als gevolg van overtollige huid en vetweefsel onder uw ogen. Dit hoopt zich op onder uw oog en neemt de vorm van aan kussentjes of wallen. Donkere kringen daarentegen, zijn zichtbaar onder de wallen. Wallen kunt u laten verwijderen met een onderooglidcorrectie. Donkere kringen kunnen eventueel met een fillerbehandeling weggehaald worden. De oorzaak van wallen verschilt. Zo kunt u een erfelijke aanleg hebben, maar ook oververmoeidheid en een ongezonde levensstijl zijn van invloed. Het beperken van stress en voldoende slaap blijkt vaak onvoldoende om wallen te verminderen of weg te werken. Wallen worden vaak eerst met huis, tuin, en keuken middelen behandeld:

  • Gebruik van speciale oogcrème, gericht op de vermindering van wallen.
  • Het koelen van de wallen met koude kompressen.
  • Het drinken van voldoende water.
  • Masseren van de huid rondom de ogen om op deze manier de vochtafvoer te stimuleren.

Resultaten van deze middelen zijn erg beperkt. Eens u te maken heeft met wallen, zijn deze op een bepaald moment niet meer vanzelf te verminderen. U kunt dan een onderooglidcorrectie overwegen.

Onderooglidcorrectie in Hilversum en omgeving

Wilt u langdurig afrekenen met de wallen onder uw ogen? Een onderooglidcorrectie biedt uitkomst. De chirurgische ingreep is veilig, wordt vaak toegepast en duurt niet langer dan 30 tot 60 minuten. Indien gewenst en/of noodzakelijk kan een combinatie met een bovenooglidcorrectie uitgevoerd worden. Tijdens de onderooglidcorrectie, die met plaatselijke verdovingen wordt toegepast, verwijderd de arts overtollige huid en vetweefsels onder het oog. Hiervoor wordt een incisie in uw wimperrand gemaakt. Na afloop zijn de littekens nauwelijks zichtbaar. Verwacht echter niet dat u met een frisse blik de kliniek verlaat. Als gevolg van de ooglidcorrectie zijn uw oogleden gezwollen en blauwpaars verkleurd. Het gebeurt soms dat iemand na de ingreep zijn of haar ogen de eerste dagen nauwelijks open of dicht kan doen. Om uitdroging te voorkomen kan een arts oogdruppels voorschrijven. De zwellingen en verkleuringen nemen af in de weken na de ingreep. Het duurt zo’n 3 tot 6 maanden, voordat het operatiegebied volledig is hersteld en het eindresultaat zichtbaar.

Veilige, poliklinische ingreep

Zowel de boven- als onderooglidcorrecties zijn ingrepen die op poliklinische basis worden uitgevoerd. Een ziekenhuisopname is overbodig en het herstel verloopt bij de meeste mensen zonder ernstige bijwerkingen of complicaties. De beste resultaten worden behaald door artsen die ervaring hebben met de behandeltechniek. Woont u in Hilversum of omgeving? Overweeg dan een ooglidcorrectie bij Dutch Clinic in Hoofddorp. Onze artsen hebben meer dan 15 jaren ervaring met het toepassen van ooglidcorrecties. U wordt behandeld met moderne apparatuur en krijgt van tevoren uitgebreide informatie over de ingreep, de herstelperiode en eventuele complicaties. Na de ingreep kunt u de kliniek 24/7 bereiken, in geval van aanhoudende klachten.

Intakegesprek ooglidcorrectie in Hilversum en omgeving

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van een onderooglidcorrectie? Wilt u weten of u met een medische indicatie recht heeft op een kostenvergoeding? Tijdens een intakegesprek bij Dutch Clinic wordt de ooglidcorrectie met u besproken. De arts bekijkt welke ooglidcorrectie bij u toegepast kan worden en stelt een behandelplan voor. De kosten bij Dutch Clinic liggen tussen € 599 en € 1.349, en hangen af van het soort correctie dat wordt toegepast. Ook voor het laten corrigeren van uw boven- en onderooglid bent u bij Dutch Clinic op het goede adres. Naast de techniek en kostprijs wordt tijdens het gesprek ook uitgebreid stilgestaan bij uw gezondheid en medisch verleden. Gebruikt u medicijnen? Neem een overzicht mee naar het consult. Het consult is daarnaast bedoelt om vragen te stellen en een beter beeld te krijgen van de ingreep die u overweegt. Bent u nerveus? Neem dan iemand die u vertrouwt mee naar het consult, u voelt zich dan vaak wat meer op uw gemak. Een afspraak bij Dutch Clinic maakt u door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033 en/of door het contactformulier in te vullen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider