Ooglidcorrectie Haarlem

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie in Haarlem en omgeving? Ziet u wanneer u naar uw spiegelbeeld kijkt een vermoeide blik? Heeft u regelmatig hoofdpijnklachten? Vervelende klachten die een gevolg kunnen zijn van afhangende oogleden. Met een ooglidcorrectie in Haarlem en omgeving ziet u snel resultaat. Uw gezichtsveld wordt groter en u ziet er weer fris en wakker uit.

Ooglidcorrectie Haarlem.

Ooglidcorrectie Haarlem.

Soorten ooglidcorrectie

Vrijwel iedereen krijgt als gevolg van het ouder worden te maken met overtollige huid en (vet)weefsels boven of onder de ogen. Niet iedereen merkt daar iets van of heeft daar last van. Bij sommige mensen maakt dat de overtollige, afgezakte huid voor een vermoeide blik zorgt. Ook kunnen afhangende oogleden uw zicht beperken en komen lichamelijke klachten als hoofdpijn regelmatig voor. Met een ooglidcorrectie in Haarlem en omgeving worden zowel het teveel aan huid als weefsel(s) verwijderd. Daarbij zijn verschillende ooglidcorrecties mogelijk:

  • Bovenooglidcorrectie. Een van de meest voorkomende cosmetische ingrepen in Nederland is de bovenooglidcorrectie, die jaarlijks bij duizenden mensen wordt toegepast. De bovenste oogleden kunnen veel van de natuurlijke huidelasticiteit verliezen, waardoor deze over uw ogen gaan hangen. Uw gezicht krijgt hierdoor ongewild een sombere of vermoeide uitstraling. Tijdens de ingreep wordt de overtollige huid weggesneden en eventueel opgehoopt vetweefsel verwijderd. Incisies worden gemaakt in de oogplooi, zodat er achteraf nauwelijks littekens zichtbaar zijn.
  • Onderooglidcorrectie. Heeft u donkere kringen of zakjes onder uw ogen? Dan kan een correctie van het onderooglid oplossing bieden. Via kleine incisies onder de wimperrand worden de overtollige vetweefsels en eventueel overtollige huid verwijderd. De wondjes genezen vlot, zonder dat er grote littekens achterblijven.
  • Combinatie boven- en onderooglidcorrectie. Het is mogelijk om tegelijkertijd het bovenste en onderste ooglid te laten corrigeren.

Afhankelijk van uw wensen en verwachtingen van een ooglidcorrectie stelt de arts een behandelplan op maat samen.

Complicaties ooglidcorrectie in Haarlem en omgeving

De ooglidcorrectie is een van de meest uitgevoerde en meest veilige cosmetische ingrepen. Net zoals bij iedere andere operatie is er een kleine kans op bijwerkingen aanwezig. Al tijdens het intakegesprek bij de arts worden de eventuele complicaties en risico’s van de ooglidcorrectie uitgebreid toegelicht. Zelf kunt u de risico’s beperken door de arts van uw algehele gezondheid en eventuele medische achtergrond op de hoogte te brengen. Besteed daarnaast voldoende aandacht aan de tips en adviezen die de arts u geeft. De meeste complicaties die zich tijdens of na een ooglidcorrectie in Haarlem en omgeving voordoen zijn tijdelijk en gaan vanzelf over. Dit betreft voornamelijk vochtophopingen, blauwe verkleuringen en zwellingen rond de ogen. Houden de klachten langdurig aan? Raadpleeg dan de arts, zodat eventueel een behandeling gestart kan worden. Eventuele risico’s van een ooglidcorrectie:

  • Nabloeding, slechte wondgenezing.
  • Bloeduitstortingen.
  • Moeilijk kunnen openen of sluiten van de ogen.
  • Vochtophoping en zwelling rond de ogen.
  • Asymmetrisch resultaat.

Resultaat ooglidcorrectie

Resultaten van een ooglidcorrectie zijn afhankelijk van de methode die wordt toegepast. Na het wegtrekken van de ergste zwellingen, is het resultaat vaak al redelijk goed zichtbaar. U zult zien dat de zwelling al na een paar dagen begint af te nemen, het kan ongeveer een maand duren voordat de zwellingen volledig zijn genezen. De arts brengt de incisies, daar waar mogelijk, aan in de natuurlijke oogplooi. Nadat zowel de huid als de littekens volledig zijn genezen, zijn de littekens nauwelijks zichtbaar. Het is goed om te weten dat verste littekens tot ruim 12 maanden nodig hebben om volledig te herstellen. Resultaten die met een ooglidcorrectie bereikt worden zijn langdurig. Door veroudering van de huid en afname van de natuurlijke huidelasticiteit kan de huid na verloop van jaren opnieuw afhangen. De meeste mensen die een boven- en/of onderooglidcorrectie laten toepassen zijn na afloop tevreden met het resultaat. U ziet er uitgerust uit en ook het drukkende gevoel van de overtollige huid is verdwenen.

Consult ooglidcorrectie

Krijgt u regelmatig te horen dat u er moe uitziet? Heeft u moeite met zien omdat uw bovenooglid over uw oog hangt? Wellicht dat een ooglidcorrectie de oplossing is. Voor een ooglidcorrectie in Haarlem en omgeving bent u welkom bij de ervaren artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp. Tijdens een uitgebreid consult worden uw oogleden bekeken en licht de arts de behandelmogelijkheden toe. U kunt vertellen welke klachten u momenteel ervaart en wat u verwacht van een ooglidcorrectie. Het consult is vrijblijvend. De arts stelt een behandelplan op maat samen en neemt het verloop van de ingreep met u door. Een afspraak maken voor een intakegesprek doet u door telefonisch contact op te nemen met Dutch Clinic op +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider