Ooglidcorrectie ervaringen

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Bent u op zoek naar ooglidcorrectie ervaringen? Twijfelt u aan een ooglidcorrectie? Is het met een relatief kleine ingreep echt mogelijk om weer zonder belemmering van een afhangend ooglid te zien? Verdwijnen klachten als hoofdpijn en vermoeide ogen door een boven- of onderooglidcorrectie? Een chirurgische ingreep aan de ogen is niet iets wat u dagelijks overweegt of laat toepassen. Online kunt u binnen- en buitenlandse ooglidcorrectie ervaringen lezen.

Ooglidcorrectie ervaringen.

Ooglidcorrectie ervaringen.

Voorbereidingsperiode ooglidcorrectie

De periode die voorafgaat aan een ooglidcorrectie is spannend. U laat zich voorlichten en adviseren door een ervaren plastisch chirurg, plant een behandeldatum en kijkt uit naar de ooglidcorrectie. Ervaren klinieken en chirurgen geven voldoende informatie, zodat u zich optimaal kunt voorbereiden. Al direct tijdens het eerste consult voelt u vertrouwen en dat maakt dat u zich kunt ontspannen en de behandeldag met een gerust hart tegemoet ziet. Niet iedereen voelt bij het eerste consult bij een chirurg een positief of vertrouwt gevoel. Het ontbreken van vertrouwen is een ongunstige uitgangspositie voor een geslaagde ingreep. Vertrouw op uw eigen intuïtie en kies ervoor om bij een aantal plastisch chirurgen kennis te maken. Het is een bekend gegeven dat mensen zich, zeker achteraf gezien, voorafgaand aan een chirurgische ingreep ontzettend druk maken. De zorgen richten zich op de ingreep, maar ook op het herstel, de eventuele littekens, waar men tijdens de herstelperiode rekening mee moet houden en het uiteindelijke resultaat. Het is menselijk om bevestiging te krijgen. Dit zowel voor, tijdens als na de beoogde ooglidcorrectie. Geruststellende woorden over afnemende zwellingen, onzichtbare littekens en een goed resultaat zijn voor veel mensen een vorm van bevestiging. Deze bevestiging wordt (te) vaak gezocht in vragen aan Google over het verloop van een herstelperiode en of het normaal is dat uw ogen na een ooglidcorrectie zijn gezwollen. Google blijkt in het merendeel van de gevallen een slechte raadgever. U heeft er meer aan om ooglidcorrectie ervaringen te lezen en in geval van problemen na de ingreep uw vraag direct aan de chirurg te stellen. Het belangrijkste is dat u vertrouwen heeft in een goede afloop. Ooglidcorrecties worden dagelijks toegepast en u zult zelf zien dat het resultaat zich stukje bij beetje ontwikkeld.

Voordeel ooglidcorrectie ervaringen

Iedereen bereidt zich op zijn of haar eigen manier voor op een boven- of onderooglidcorrectie. Wanneer u ervaringsverhalen van anderen leest, kunt u daar in sommige opzichten een voordeel mee behalen. Door te lezen hoe anderen zichzelf op een ooglidcorrectie hebben voorbereidt en het herstel achteraf hebben doorlopen, kunt u voorkomen dat u mogelijk dezelfde ‘fouten’ maakt als iemand anders. Vermeld iemand dat hij of zij de oogleden minder lang dan het advies heeft gekoeld en dat de zwellingen daardoor lang zichtbaar bleven? Dan weet u dat u de koelinstructies voor een goed resultaat en een vlot herstel beter wel op volgt. Heeft iemand een minder positieve ervaring met de ingreep? Probeer dan te lezen waarom iemand niet tevreden is en/of wat de oorzaak is van het tegenvallende resultaat. Vergeet bij het lezen van ooglidcorrectie ervaringen van anderen niet dat een mening iets persoonlijks is.

Positieve en negatieve ooglidcorrectie ervaringen

Online vindt en leest u zowel positieve als negatieve ervaringsverhalen. Hoewel het aantrekkelijk lijkt om alleen de positieve meningen te lezen, kunt u ook uw voordeel doen met de negatieve meningen. Wat is er tegengevallen aan de ingreep? Bij welke kliniek heeft de ooglidcorrectie plaatsgevonden? Wie was de behandelend chirurg? Interessante vragen waar u vaak onverwachte antwoorden op vindt. Zo is het niet altijd vanzelfsprekend dat de duurste behandeling het beste resultaat oplevert en hoeft een relatief betaalbare ooglidcorrectie niet in te boeten op kwaliteit.

Waar vindt u ooglidcorrectie ervaringen?

Klinieken, ziekenhuizen en behandelend chirurgen beschikken vaak over een website waar klantwaarderingen gepubliceerd worden. Daarnaast vindt u ervaringsverhalen over ooglidcorrecties en andere cosmetische ingrepen op verschillende plaatsen. Lifestyle magazines, glossy’s, tijdschriften en online magazines besteden op uiteenlopende manier aandacht aan de ooglidcorrectie. Ook zijn er online fora beschikbaar waar vragen gesteld worden over cosmetische behandelingen en waar meningen over klinieken en artsen gedeeld worden. Het merendeel van de ervaringen die u leest zijn onafhankelijk, toch worden er ook regelmatig advertorials geplaatst namens een behandelend kliniek waarin een positieve ervaring wordt omschreven. Aan de manier waarop een ervaring wordt verteld kunt u doorgaans opmaken of het een reële ervaring betreft. Ook op de website van Dutch Clinic kunt u reviews, meningen en klantwaarderingen over zowel de boven- als onderooglidcorrectie lezen. Wanneer u tijdens een intakegesprek bij een van onze chirurgen wilt weten welke resultaten er in het verleden zijn bereikt, dan laat de arts u graag ooglidcorrectie voor en na foto’s zien.

Ooglidcorrectie ervaringen FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over ervaringen met de ooglidcorrectie behandeling. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer uw afhangende oogleden klachten als hoofdpijn en een gezichtsbeperking geven dan kunt u een ooglidcorrectie overwegen. Ook wanneer u te maken heeft met wallen onder de ogen en uw gezichtsuitdrukking er vermoeid, nors en ouder uitziet dan uw feitelijke leeftijd kan de ingreep verbetering brengen. Tijdens een consult kan een cosmetisch arts u vertellen of een ooglidcorrectie uw klachten kan oplossen.

Begin met het inwinnen van advies en informatie. Online vindt u zowel klinieken die zichzelf presenteren als ervaringen van mensen die een ooglidcorrectie hebben ondergaan. Verdiep u in de adviezen die artsen geven in de periode voor en na de ingreep. Een goede voorbereiding is de basis voor het eindresultaat.

Ja. Selecteer het type correctie en lees hoe anderen de ingreep hebben ervaren. Het is ook mogelijk om ervaringen van combinatie ingrepen van het bovenste en onderste ooglid te lezen.

Het lezen van de ervaring van anderen is interessant omdat u op eenvoudige manier meer te weten komt over behandelend artsen, het verloop van een ooglidcorrectie en de resultaten die bereikt worden. Uit de verhalen van anderen kunt u ook opmaken waar u rekening mee moet houden na de ingreep en hoe u de kans op complicaties kunt verkleinen.

Dat hangt ervan af waar u de ervaringen leest. Vaak zijn de ervaringen die vermeld worden op de websites van behandelaars uitsluitend positief. Wilt u ook negatieve ervaringen lezen, dan vindt u deze sneller op een forum of ander discussie platform. Aan de manier waarop iets is geschreven kan vaak worden opgemaakt of het een echte ervaring is.

Ja. Sommige mensen die de ingreep in het buitenland hebben laten toepassen delen deze ervaring. U vindt deze reviews bij de klinieken zelf, maar ook persoonlijke blogs en bepaalde beauty fora plaatsen buitenlandse ooglidcorrectie ervaringen.

Het merendeel van de mensen die de ingreep ondergaat, zegt achteraf dat de behandeling is meegevallen. Pijn wordt niet ervaren en het herstel verloopt in de meeste gevallen vlot en zonder problemen. Een enkele keer is iemand teleurgesteld in het resultaat en/of is het resultaat asymmetrisch waarna een extra ingreep noodzakelijk is.

Als u zich voorbereidt op een chirurgische ingreep dan is het logisch dat u graag zoveel mogelijk positieve verhalen leest en dingen hoort over de operatie. Toch zijn negatieve ervaringen interessant, omdat u daaruit kunt leren welke ‘fouten’ anderen gemaakt hebben en hoe u deze kunt vermijden.

Hou uzelf te allen tijde voor dat de mening van een ander niet overeen hoeft te komen met uw mening. Een mening is iets persoonlijks. Wordt de kliniek of arts van uw voorkeur negatief beoordeelt, dan is dat geen reden om niet naar een consult te gaan. Het consult stelt u in staat om zelf met iemand kennis te maken en te ervaren hoe een informatief gesprek verloopt. Vertrouw bij het maken van een keuze op uw eigen gevoel en intuïtie en staar uzelf niet blind op de mening of ervaring van anderen.

Ja, u kunt uw eigen ooglidcorrectie ervaring zowel op de website van de behandelaar plaatsen als op een forum en/of een blog.

Nee, u krijgt daarvoor geen korting. U helpt met uw ervaring andere mensen die twijfelen of ze een ooglidcorrectie zullen laten toepassen, daarbij wijst op de mogelijkheden en resultaten die de ingreep heeft.

Het is tegenwoordig gebruikelijk om ervaringen en meningen online te delen. Een aantal zogenaamde review sites maakt hiervan handig gebruik en plaatst grote aantallen ervaringen. Niet altijd zijn het echte ervaringen. De ene keer zijn deze reviews makkelijker te onderscheiden dan de andere. Daarom is het belangrijk om altijd eerst zelf kennis te maken met een arts of kliniek.

Naast de informatie en ervaringen die u online vindt, is het ook mogelijk om tijdens een consult te vragen naar ooglidcorrectie voor en na foto’s. Vaak beschikken klinieken ook over ervaringen die niet online gepubliceerd worden en die u ter plaatse kunt bekijken.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider