Ooglidcorrectie buitenland

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie buitenland? Een toenemend aantal mensen kiest voor een ooglidcorrectie buitenland. Het is een relatief eenvoudige ingreep die met succes wordt toegepast en waar u ook in eigen land voor terecht kunt. De ooglidcorrectie wordt tijdens een poliklinische dagopname toegepast en na afloop van de ingreep kunt u thuis herstellen. Waarom kiest iemand voor een ooglidcorrectie in het buitenland?

Ooglidcorrectie buitenland.

Ooglidcorrectie buitenland.

Kosten ooglidcorrectie buitenland

Niet alle ooglidcorrecties in Nederland worden vergoed. Alleen met een medische indicatie en een verwijzing is, gedeeltelijke, vergoeding mogelijk. De kosten voor een ooglidcorrectie in het buitenland blijken vaak lager te zijn dan in Nederland. Met name klinieken in België en Turkije worden overwogen voor een ooglidcorrectie in het buitenland. Vanuit Nederland zijn Belgische klinieken goed te bereiken en is het eenvoudig om heen en weer te reizen. Toch overweegt een toenemend aantal mensen om de ingreep in Turkije toe te laten passen.

Ooglidcorrectie Turkije

Turkse klinieken bieden constante, hoogwaardige kwaliteit op het gebied van zorg. De prijzen zijn goedkoper dan in Nederland en wanneer een Turkse kliniek in Nederland over een vertegenwoordiging beschikt, hoeft u voor een consult, controles en nazorg niet naar Turkije te reizen. Uiteraard kunt u er de voorkeur aangeven om een ooglidcorrectie buitenland te combineren met een ontspannende vakantie. De ooglidcorrectie laat u aan het begin van de vakantie toepassen en wanneer u na 2 of 3 weken terug naar huis gaat is het niet meer zichtbaar dat u een cosmetische ingreep heeft ondergaan. Niemand hoeft te weten dat u een ooglidcorrectie heeft laten toepassen. Wanneer uw privacy van belang is, kunt u een ooglidcorrectie buitenland overwegen. Let, ook in het buitenland, op bij welke kliniek en door welke plastisch chirurg u een ooglidcorrectie toe laat passen. Online vindt u tal van ervaringsverhalen, meningen en reviews van ooglidcorrecties die in het buitenland zijn toegepast.

Wel of geen ooglidcorrectie buitenland?

Iedere cosmetische en/of medische ingreep brengt risico’s met zich mee. Een ingreep in het buitenland bevat altijd een extra risico. Het is belangrijk om vooraf zoveel mogelijk risico’s uit te sluiten. Een degelijke voorbereiding gaat verder dan het bekijken en lezen van een website. De informatie van een website is vaak veelbelovend, maar dit hoeft niet gelijk te zijn aan de werkelijke mogelijkheden. Doe daarom altijd grondig onderzoek naar de kliniek en kijk niet alleen naar de kostprijs van een ooglidcorrectie. Tegenwoordig is het mogelijk om van huis uit te controleren of een kliniek en/of chirurg beschikken over de nodige ervaring en zijn aangesloten bij beroepsorganisaties. Probeer om ervaringen van anderen met de kliniek te lezen en ga zelf bij een kliniek kennismaken. Ter plaatse ervaart u zelf een vertrouwt gevoel of juist niet. Kijk hoe uw vragen beantwoord worden en hoe een kliniek met u communiceert. Is het mogelijk om zonder communicatieproblemen te praten met een behandelend arts of bent u aangewezen op een tolk? Dit gaat uiteraard eenvoudiger wanneer u in een Nederlandse vestiging van de buitenlandse kliniek terecht kunt. Verschillende buitenlandse klinieken beschikken tegenwoordig over een vertegenwoordiging of vestiging in Nederland.

Voordelen ooglidcorrectie in het buitenland

Dat een ooglidcorrectie in het buitenland goedkoper kan zijn, is voor veel mensen een van de belangrijkste redenen om de ingreep in het buitenland toe te laten passen. Toch zijn er ook andere voordelen die er voor spreken om naar het buitenland te gaan. Buitenlandse klinieken hebben in de regel nauwelijks wachtlijsten. Dat betekent dat u vrij vlot terecht kunt om de ooglidcorrectie toe te laten passen. Vergoedt uw zorgverzekeraar, een gedeelte, van de kosten? Dan zijn er tegenwoordig ook mogelijkheden om uzelf in het buitenland te laten behandelen. Een enkele keer valt de vergoeding dan wat lager uit. De voorwaarden hiervoor kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.

Nadelen ooglidcorrectie in het buitenland

Een van de nadelen van een ingreep die in het buitenland wordt toegepast, is dat u meestal niet direct na het afronden van de ooglidcorrectie naar huis kunt reizen. Zeker wanneer u bent aangewezen op het vliegtuig, kan het zijn dat u een aantal dagen ter plaatse verblijft vooraleer een behandelend arts u toestemming geeft om te reizen. Een ander nadeel is dat wanneer u kiest voor een ooglidcorrectie bij een buitenlandse kliniek zonder Nederlandse vertegenwoordiging, u meerdere keren naar de kliniek toe moet wat extra reis- en verblijfskosten met zich meebrengt.

Consult ooglidcorrectie

Wilt u meer weten over een ooglidcorrectie in het buitenland? Dutch Clinic heeft vestigingen in Hoofddorp en Istanbul. Tijdens een vrijblijvend consult licht een ervaren chirurg de verschillende technieken toe waarmee een ooglidcorrectie kan worden toegepast. Een afspraak maakt u door te bellen met +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com