Ooglidcorrectie Beverwijk

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie in Beverwijk en omgeving? Dat u iets wilt laten doen aan overhangende oogleden of opvallende wallen onder uw ogen is begrijpelijk. Met het afnemen van de huidelasticiteit verliest de huid stevigheid en kan gaan hangen. Dit gebeurt bij de een op jongere leeftijd dan bij de ander. Met een ooglidcorrectie in Beverwijk en omgeving worden prima resultaten bereikt. Over het algemeen wordt de ingreep niet als pijnlijk of oncomfortabel ervaren. Het is goed om vooraf geïnformeerd te worden over hetgeen u na de ingreep kunt verwachten.

Ooglidcorrectie Beverwijk.

Ooglidcorrectie Beverwijk.

Herstel zonder complicaties

Na het afronden van de ingreep en het verlaten van de kliniek, begint de herstelperiode. De meeste mensen hebben nauwelijks last van napijn. De behandelde oogleden zijn gezwollen en blauwpaars verkleurd. In de kliniek is vaak al begonnen met koelen. Sla geen koelmoment over en volg het schema van de arts nauwgezet op. Koelen doet u om de zwellingen, verkleuringen en napijn zoveel mogelijk tegen te gaan. De eerste week verricht u geen zware werkzaamheden, bukt en tilt u niet. Vijf tot zeven dagen na de ingreep worden de hechtingen in de kliniek verwijderd. Uw oogleden zijn dan nog behoorlijke gezwollen en ook de verkleuringen zijn nog niet volledig weg. Gaandeweg merkt u dat de zwellingen steeds verder afnemen. Kort na de ooglidcorrectie in Beverwijk en omgeving, zijn de littekens vurig rood van kleur. Vers littekenweefsel heeft gemiddeld 12 maanden nodig om volledig tot rust te komen. Artsen maken de incisies in natuurlijke huidplooien, of in de wimperrand, zodat de littekens later vrijwel onzichtbaar zijn. Zonder complicaties duurt het 3 tot 6 maanden voordat het resultaat definitief is. Gebruikt u contactlenzen? Dan is het vooraf goed om te weten dat u de eerste twee weken na de ooglidcorrectie uw lenzen niet kunt dragen. Het gebruik van een bril is geen probleem.

Complicaties ooglidcorrectie in Beverwijk en omgeving

In de kliniek krijgt u instructies voor de periode na de ooglidcorrectie. De arts bespreekt deze met u en licht daarbij de risico’s nogmaals toe. Het opvolgen van de adviezen komt uw herstel ten goede. De kans op bijwerkingen bij zowel een boven- als onderooglidcorrectie is klein. Wel kunt u te maken hebben met zwellingen en bloeduitstortingen. Ook kunt u last hebben van ogen die de eerste dagen moeilijk open en dicht gaan. Om te voorkomen dat uw ogen uitdrogen, kan de arts verzachtende oogdruppels voorschrijven. Deze meeste bijwerkingen zijn van tijdelijke aard en nemen in de dagen en weken na de ingreep af.

Ervaringen ooglidcorrectie

Als voorbereiding op een ingreep kan het interessant zijn om ervaringen van anderen te lezen, te zien en/of te horen. Het is tegenwoordig snel en eenvoudig om te zien wat anderen van een ooglidcorrectie vinden. Online vindt u zowel op beauty websites, cosmetische klinieken en persoonlijke blogs gedetailleerde ervaringsverhalen. Niet iedere mening draagt bij aan uw beeldvorming. Om te zien hoe een ooglidcorrectie in zijn werk gaat, kunt u ooglidcorrectie video’s bekijken. Wilt u zich vervolgens persoonlijk laten adviseren over een boven- of onderooglidcorrectie? Beperk u dan niet tot een enkele kliniek. Zeker als u zelf voor de kosten instaat, kunt u op basis van de kostprijs uw voordeel doen. Ervaar zelf hoe een arts de ingreep toelicht en uw vragen beantwoord. Heeft u weinig gevoel of vertrouwen in een arts of kliniek, kijk dan rustig verder. Leest u ervaringen en meningen van anderen? Vergeet dan nooit dat een mening iets persoonlijks is. Iedereen ervaart een gesprek en/of ingreep op eigen, unieke wijze.

Prijskwaliteit ooglidcorrectie in Beverwijk en omgeving

Cosmetische ooglidcorrecties worden vrijwel nooit vergoed. Enkele aanvullende zorgpakketten bieden beperkte mogelijkheden. Of dit in uw geval van toepassing is, kunt u nalezen in de polisvoorwaarden van uw verzekering. De kosten van een ooglidcorrectie verschillen. Dutch Clinic, in Hoofddorp, biedt u een betaalbare behandelmogelijkheid. Met tarieven die liggen tussen € 599 en € 1.349 wordt u behandeld door ervaren artsen die de ooglidcorrectie wekelijks meerdere keren toepassen. Bij Dutch Clinic wordt gewerkt met moderne behandelapparatuur en worden uitstekende resultaten bereikt. Overigens kunt u ook bij Dutch Clinic terecht met een medische indicatie voor een ooglidcorrectie. Voorafgaand aan een boven- of onderooglidcorrectie maken de artsen van Dutch Clinic kennis met u tijdens een gratis intakegesprek. Tijdens het consult wordt gekeken of en welke ooglidcorrectie bij u toegepast kan worden. De ingreep wordt nader toegelicht en u heeft tijd om vragen te stellen over zowel de behandeling, de kostprijs als het resultaat. U kunt Dutch Clinic telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033, voor het maken van een afspraak.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider