Ooglidcorrectie Amsterdam

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie in Amsterdam en omgeving? Een ooglidcorrectie wordt toegepast bij hangende oogleden, donkere en opgezette wallen onder de ogen. Het is een relatief eenvoudige chirurgische ingreep die jaarlijks duizenden keren wordt uitgevoerd. Een ooglidcorrectie in Amsterdam en omgeving is een cosmetische ingreep met subtiele, natuurlijke resultaten. Na een behandeling ziet uw gezicht er minder vermoeid en jeugdiger uit.

Ooglidcorrectie Amsterdam.

Ooglidcorrectie Amsterdam.

Bovenooglidcorrectie in Amsterdam en omgeving

Hangende bovenoogleden geven uw gezicht een vermoeide uitstraling. Daarnaast doen zich klachten voor als hoofdpijn, zware oogleden en een belemmering van uw zicht. Met een bovenooglidcorrectie worden deze klachten verholpen en heeft u weer een frisse oogopslag. De bovenste oogleden kunnen gaan hangen als gevolg van uitgezakte vetweefsels, afname van de huidelasticiteit en het slapper worden van uw voorhoofdshuid. Een van de meest voorkomende oorzaken van hangende bovenoogleden is huidveroudering. De ooglidcorrectie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, en wordt als pijnloos ervaren. Het verloop van een bovenooglidcorrectie:

 • Aftekenen van de overtollige huid.
 • Injecteren van plaatselijke verdovingen.
 • De arts maakt incisies in uw natuurlijke huidplooi. Na afloop zijn de littekens vrijwel onzichtbaar.
 • De overtollige huid wordt verwijderd. Daar waar nodig worden gelijktijdig overtollige vet- en/of spierweefsels verwijderd.
 • De incisies worden gehecht en de ingreep wordt afgerond.
 • Enige tijd na het afronden van de bovenooglidcorrectie mag u naar huis.

Uw oogleden zijn na afloop van de ingreep gezwollen, blauw en rood verkleurd. Nazorg is van belang en helpt de zwellingen zoveel mogelijk tegen te gaan. Geadviseerd wordt om de oogleden te koelen. Hiervoor kunt u een zakje diepvrieserwten gebruiken. Wikkel de erwten in een washandje, zodat uw huid niet rechtstreeks in contact komt met de vrieskou. Afhankelijk van de manier waarop uw herstel verloopt worden de hechtingen binnen 5 tot 7 dagen na de ingreep verwijderd. De resultaten zijn subtiel en geven u gemiddeld 10 tot 15 jaar plezier.

Onderooglidcorrectie in Amsterdam en omgeving

Wallen of donkere kringen onder uw ogen, geven uw gezicht een sombere en vermoeide uitstraling. U voelt zich misschien goed uitgerust, maar uw gezicht heeft een andere uitdrukking. Dit is vervelend en roept bij anderen geregeld vragen op. Met een onderooglidcorrectie wordt deze vermoeide uitstraling weggenomen en heeft u weer een energieke blik. Wallen ontstaan als gevolg van de huid die verslapt. Ook kan het vetweefsel achter het ooglid uitzakken. Naast ouderdom is uw levensstijl ook van invloed op het ontstaan van wallen. Net zoals een bovenooglidcorrectie, verloopt ook de onderooglidcorrectie volgens een aantal stappen:

 • De arts tekent voorafgaand aan de ingreep de overtollige huid af.
 • Uw oogleden worden plaatselijk verdoofd. De injecties die hierbij gebruikt worden, kunnen als gevoelig ervaren worden.
 • Onder uw wimperlijn worden incisies gemaakt. Nadat uw huid is genezen, zijn er nagenoeg geen littekens zichtbaar.
 • De arts verwijderd de opgehoopte vetweefsels en daar waar nodig wordt ook de overtollige huid verwijderd.
 • Het operatie gebied wordt gehecht en met hechtpleisters afgedekt.
 • De onderooglidcorrectie is een poliklinische ingreep, u mag de kliniek dezelfde dag verlaten.

De ingreep duurt ongeveer 45 minuten. Als gevolg van de correctie wordt geadviseerd om het een aantal dagen rustig aan te doen. Uw oogleden zijn gezwollen en blauwrood verkleurd. De arts geeft een koeladvies mee. Regelmatig koelen gaat de zwellingen tegen. Na het verwijderen van de hechtingen gaan de meeste mensen terug aan het werk.

Combinatie ooglidcorrectie in Amsterdam en omgeving

Wilt u tegelijkertijd het boven- en onderooglid laten corrigeren? Tijdens een consult worden uw oogleden bekeken en beoordeelt. Bent u geschikt voor een combinatie behandeling? Dan kan een ingreep iets langer duren, 45 tot 90 minuten. Het herstel hoeft niet anders te zijn dan bij een enkelvoudige ooglidcorrectie. Voordat u de kliniek verlaat, wordt een afspraak gemaakt voor een eerste controle en het verwijderen van de hechtingen. Heeft u tussentijds last van klachten zoals koorts? Neem dan contact op met de arts. Indien nodig kan een vlotte behandeling gestart worden.

Persoonlijk behandeladvies

Woont u in Amsterdam en omgeving en overweegt u een ooglidcorrectie? De ervaren artsen van Dutch Clinic, in Hoofddorp, lichten de behandelmogelijkheden nader toe tijdens een vrijblijvend consult. Jaarlijks voert Dutch Clinic meer dan 500 ooglidcorrecties uit, waarbij de artsen werken met moderne behandelapparatuur. Tijdens het consult laten we u graag ooglidcorrectie voor en na foto’s zien, van ingrepen die door onze artsen zijn toegepast. Dutch Clinic biedt u hoogwaardige professionele zorg, uitstekende resultaat en een prima prijskwaliteitsverhouding. Wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op met +31 (0)20 214 2033, of vul het contactformulier in waarna u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider