Ooglidcorrectie Amstelveen

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie in Amstelveen en omgeving? Een van de gevolgen van het ouder worden is het verlies van huidelasticiteit. Dit komt vaak tot uiting bij de bovenoogleden. Bovenoogleden die afhangen wordt ook wel dermatochalasis genoemd. De oogleden veroorzaken op termijn klachten als vermoeide ogen, hoofdpijn en minder zien. Daarnaast heeft uw gezicht heeft een vermoeide, boze uitstraling. Een ooglidcorrectie in Amstelveen en omgeving verbetert uw blik en geeft uw gezicht een uitgeruste, frisse uitstraling.

Ooglidcorrectie Amstelveen.

Ooglidcorrectie Amstelveen.

Bovenooglidcorrectie in Amstelveen

Bij een bovenooglidcorrectie wordt de overtollige, afhangende, huid verwijderd. Heeft u last van kleine vetophopingen? Dan kan een arts beslissen om deze gelijktijdig te behandelen. De ingreep vindt plaats met een plaatselijke verdoving. Het geven van de injecties met een verdovend middel wordt als gevoelig ervaren. Na het inwerken van de verdovingen merkt of voelt u niets van de ooglidcorrectie. De arts heeft van tevoren de huid afgetekend. Met behulp van een aantal kleine incisies worden de overtollige huid, vet en weefsels verwijderd. Een ooglidcorrectie in Amstelveen en omgeving is een kleine ingreep die zo’n 45 tot 60 minuten duurt. De arts hecht de operatiewonden en brengt hechtpleisters aan. Zodra u zich goed voelt bijgekomen van de ingreep, krijgt u toestemming om de kliniek te verlaten. Een ooglidcorrectie geeft zowel mannen als vrouwen een verbeterde uitstraling.

Bovenooglidcorrectie bij Dutch Clinic

Voor een ooglidcorrectie in Amstelveen en omgeving, kunt u terecht bij Dutch Clinic in Hoofddorp. Onze ervaren en gespecialiseerde artsen en chirurgen passen de boven- en onderooglidcorrectie dagelijks met moderne behandelapparatuur toe. Vooraf wordt de ingreep uitgebreid met u besproken en krijgt u informatie over de periode na de ingreep. Beschikt u over een medische indicatie? Dan worden de kosten voor de ooglidcorrectie, deels, vergoed door uw zorgverzekeraar. Om aanspraak te maken op een vergoeding, is het noodzakelijk om vooraf een aanvraag in te dienen bij de verzekeraar. Worden de kosten niet vergoed of overweegt u een ooglidcorrectie om cosmetische redenen? Ook dan bent u welkom bij Dutch Clinic. De prijskwaliteitsverhouding is prima en de ervaren artsen bereiken uitstekende resultaten. Het spreekt voor zich dat u vooraf weet waar u op financieel vlak aan toe bent.

Risico’s en complicaties ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie is een veilige ingreep met een voorspoedig herstel. Dat u daarvoor kiest voor ervaren artsen die de operatie in een geschikte ruimte toepassen, spreekt voor zich. De meest voorkomende bijwerkingen van een ooglidcorrectie:

  • Blauw oog. Uw oogleden zijn als gevolg van de ingreep blauw verkleurd. Huidverkleuringen gaan vaak samen met zwellingen. Koelen helpt om de zwellingen en verkleuringen te verminderen.
  • Afscheiding en dichtgeplakt oog. Na de ingreep kan er wat afscheiding uit het oog komen, het gevolg hiervan is een dichtgeplakt oog. Deppen met een vochtig doekje is vaak voldoende om het oog te openen. Deze soort van afscheiding mag niet verward worden met een infectie.
  • Nabloedingen. De arts hecht de opengemaakte huid en plakt de wondjes af met hechtpleisters. Toch bestaat de kans op nabloedingen. U kunt het bloeden meestal zelf goed stelpen door een droge doek tegen de wond te drukken. Heeft u last van aanhoudende bloedingen? Neem dan contact op met de arts.
  • Asymmetrisch resultaat. Als gevolg van de zwellingen kunnen de oogleden er na de ingreep anders uit zien. Deze asymmetrische resultaten trekken in de weken tot maanden na de ingreep goed bij en zijn zelden blijvend. Blijft er later sprake van asymmetrie? Dan kan dit met een corrigerende ingreep behandeld worden.
  • Gevoelsverandering. Het gevoel in de behandelde oogleden kan door de ingreep tijdelijk anders zijn. Meestal herstelt uw normale gevoel zich geleidelijk aan.
  • Cystes op de hechtplaatsen. Kleine met vocht gevulde blaasjes kunnen in het wondgebied ontstaan. Wanneer de hechtingen verwijderd worden, verdwijnen de blaasjes veelal vanzelf.
  • Geïrriteerd gevoel in de ogen. Na de ooglidcorrectie kunt u het gevoel hebben alsof er zand in de ogen zit. De arts kan dan beslissen om u verzachtende oogdruppels voor te schrijven.

Ondanks de bijwerkingen is en blijft een ooglidcorrectie een veilige ingreep die bij mannen en vrouwen goede resultaten heeft.

Advies ooglidcorrectie in Amstelveen en omgeving

Bent u moe van het optrekken van uw oogleden? Wilt u weer naar een uitgeruste versie van uzelf kijken? Een ooglidcorrectie in Amstelveen neemt klachten als een norse, vermoeide uitstraling weg. De ingreep, die met plaatselijke verdovingen wordt toegepast, wordt met succes door de artsen van Dutch Clinic uitgevoerd. Bent u benieuwd hoe en wat een ooglidcorrectie voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

 

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider