Ooglidcorrectie aanbieding

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Zoekt u naar een ooglidcorrectie aanbieding? Aanbiedingen voor cosmetische ingrepen en behandelingen zijn populair. Regelmatig worden voordelige ooglidcorrectie groepsacties en kortingen aanboden. Maar is het verstandig om van een ooglidcorrectie aanbieding gebruik te maken en waar moet u op letten bij hetgeen wordt aangeboden?

Ooglidcorrectie aanbieding.

Ooglidcorrectie aanbieding.

Goedkope ooglidcorrectie aanbieding

Wanneer u last heeft van afhangende oogleden die u een oudere uitstraling geven dan u werkelijke leeftijd. Of als u regelmatig hoofdpijn of vermoeide ogen heeft, omdat u voortdurend bezig bent uw ogen open te houden, dan kan een ooglidcorrectie een oplossing bieden. Zowel boven- als onderooglidcorrecties worden in binnen- en buitenland met langdurig resultaat uitgevoerd. De prijzen van de ingreep variëren en het vinden van een passende ooglidcorrectie aanbieding blijkt vaak tegen te vallen. Waar let u op bij het bekijken van een aanbieding?

 • Welke kliniek of behandelaar doet de aanbieding?
 • Welke ervaring heeft een plastisch chirurg die de ingreep toepast?
 • Wat is er bij de behandeling inbegrepen?
 • Hoe zijn de nazorg en controles geregeld?
 • Welke voorwaarden worden gehanteerd om van een aanbieding gebruik te kunnen maken?
 • Welke ervaringen kunt u vinden over zowel de aanbieding als de behandelaar?
 • Zijn er kosten die achteraf in rekening worden gebracht?

Niet iedere goedkope aanbieding hoeft een teleurstelling te zijn. Toch komt het regelmatig voor dat u reageert op een aantrekkelijk vanaf tarief, dat achteraf vele malen duurder blijkt te zijn. Daar staat tegenover dat u ook van de allerduurste aanbieding niet het beste resultaat hoeft te verwachten. Om teleurstellingen te voorkomen is het goed om u vooraf grondig in te lezen in de aanbieding en wat u voor het bedrag kunt verwachten.

Betaalbare ooglidcorrectie aanbieding

Ooglidcorrecties behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen van Nederland. Dagelijks worden boven- en ooglidcorrecties toegepast in een groot aantal klinieken. De ingreep zelf duurt niet langer dan 30 tot 60 minuten en vindt plaats met een plaatselijke verdoving zonder dat u daarvoor wordt opgenomen in de kliniek. Na het afronden van de ingreep mag u korte tijd later de kliniek verlaten om in uw eigen omgeving te herstellen. Het gevarieerde aanbod, maakt dat klinieken de behandeling voor een betaalbaar tarief aan kunnen bieden. Dutch Clinic heeft ooglidtarieven die beginnen bij € 599. In tegenstelling tot een goedkope ooglidcorrectie aanbieding bij een onbekende aanbieder, weet u bij Dutch Clinic precies wat u kunt verwachten:

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
 • Jaarlijks worden bij de kliniek meer dan 500 ooglidcorrecties toegepast.
 • Ruim 15 jaar ervaring met deze behandeling.
 • Persoonlijke aandacht gedurende het behandeltraject.
 • Professionele nazorg en een 24/7 bereikbaarheidsdienst.

Veilige ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een ingreep die om en rond uw oog wordt uitgevoerd. Dat u daarbij behandeld wilt worden door een ervaren chirurg spreekt voor zich. De artsen van Dutch Clinic bereiden u vooraf voor op de ooglidcorrectie. Op de dag van de ingreep wordt de overtollige huid afgetekend, daarna worden de plaatselijke verdovingen geïnjecteerd en kan de ooglidcorrectie toegepast worden. De arts maakt incisies in de natuurlijke huidplooien en vlak onder de wimperrand. Nadat de huid is genezen blijven er nauwelijks littekens over. Volgt u tijdens het herstel de instructies van de arts op? Dan heeft u daarmee een positieve invloed op het resultaat. Dat betekent dat u de eerste dagen de oogleden regelmatig koelt en beschermt tegen het licht door bijvoorbeeld een zonnebril te gebruiken. Heeft u last van klachten na de ingreep? Neem dan contact op met de arts, zodat eventueel een behandeling gestart kan worden.

Gebruik maken van een ooglidcorrectie aanbieding

Naast de gebruikelijke kortingsacties en groepskortingen, kunt u ook bij een aantal klinieken een ooglidcorrectie aanbieding aanvragen. Dat houdt doorgaans in dat u eerst naar een consult gaat bij de betreffende kliniek. Pas nadat uw situatie is gezien en in beeld gebracht kan een chirurg u een behandelvoorstel of een aanbieding geven. Een ooglidcorrectie is een persoonlijke behandeling en iedereen heeft andere verwachtingen van de ingreep. Van het opfrissen van uw gezichtsuitdrukking tot het verwijderen van overtollige huid zodat u weer zonder problemen kunt zien. Er zijn tal van redenen om een ooglidcorrectie te overwegen. Maak uw verwachting kenbaar aan een chirurg van Dutch Clinic, waarna de mogelijkheden met u besproken worden. Het voordeel van een persoonlijk consult bij een arts is dat u een ooglidcorrectie aanbieding ontvangt die volledig op uw wensen is afgestemd. Daarbij wordt rekening gehouden met het eventueel combineren van een boven- en onderooglidcorrectie. Bent u benieuwd naar wat mogelijk is in uw situatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij Dutch Clinic in Hoofddorp. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Ooglidcorrectie aanbieding FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over ooglidcorrectie aanbiedingen. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Online worden regelmatig groepskortingen gegeven. Ook cosmetische behandelingen, zoals een ooglidcorrectie, kunnen door middel van een groepskorting voordelig worden aangeboden. Pas bij een groepskorting op dat u vooraf weet wat u precies kunt verwachten van een ingreep en wat de eventueel bijkomende kosten zijn.

Aanbiedingen kunnen betrekking hebben op een boven- of onderooglidcorrectie. Soms wordt ook een combinatie van beide correcties aangeboden.

Controleer wie de aanbieding doet en hoeveel een kliniek en/of cosmetisch arts hebben met het toepassen van een ooglidcorrectie. Een goedkope aanbieding lijkt vaak aantrekkelijk, maar er kunnen haken en ogen aanzitten. Wanneer het aankomt op uw gezondheid en veiligheid neemt u geen te grote risico’s en kiest u voor aantoonbare ervaring en kwaliteit.

Ja, net zoals u standaard tarieven met elkaar kunt vergelijken kunt u dat ook met kortingstarieven en aanbiedingen doen. Stel vooraf vast dat u dezelfde inhoud en/of uitgangspunten met elkaar vergelijkt, anders kunt u een vertekend beeld krijgen.

De geldigheidstermijn van een aanbieding staat doorgaans vermeld in de omschrijving. Ook in de kleine letters kunt u de geldigheid meestal terugvinden. Ook de geldigheidsvoorwaarden kunnen van elkaar verschillen. Lees daarom altijd goed de inhoud en kijk of de geldigheid betrekking heeft op datum waarop de ooglidcorrectie bevestigd moet worden, of op de datum waarop de ingreep uiterlijk wordt toegepast.

Nee, ooglidcorrecties worden in principe met plaatselijke verdovingen en tijdens een dagbehandeling uitgevoerd. U hoeft hiervoor niet in de kliniek te worden opgenomen en u kunt kort na het beëindigen van de ingreep naar huis om te herstellen.

Nee, Dutch Clinic biedt betaalbare tarieven voor zowel de boven- als onderooglidcorrectie aan. U weet bovendien vooraf wat u kunt verwachten. De ervaren cosmetisch artsen passen jaarlijks meer dan 500 ooglidcorrecties uit en hebben meer dan 15 jaar ervaring met de behandeltechniek. Gedurende het behandeltraject kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en professionele nazorg. Na de ingreep kunt u, in geval van klachten, 24/7 een beroep doen op de bereikbaarheidsdienst.

Buitenlandse klinieken bieden ooglidcorrecties aan op de Nederlandse markt. De tarieven die gehanteerd worden, liggen vaak lager dan in Nederland. Zorg dat u, als u een ooglidcorrectie in het buitenland overweegt, op de hoogte bent van hetgeen bij een tarief is inbegrepen. Tel bij de kosten van de ingreep ook de eventuele reis- en verblijfkosten die u kwijt bent aan heen en weer reizen op.

In de aanbieding staan ook de voorwaarden vermeld waar iemand aan moet voldoen om van de aanbieding gebruik te kunnen maken. Cosmetische ingrepen worden niet bij minderjarigen toegepast en voor de ingreep vindt een consult met een cosmetisch arts plaats. Deze bepaald uw geschiktheid voor de ooglidcorrectie.

Bovenooglidcorrecties die worden toegepast omdat de hangende oogleden lichamelijke klachten veroorzaken worden, met een medische indicatie, gedeeltelijk of volledig vergoed. Onderooglidcorrecties hebben zelden een medische noodzaak en komen niet voor vergoeding in aanmerking. Voorwaarden kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.

Ja. Als u een boven- of onderooglidcorrectie overweegt kunt u bij meerdere klinieken of ziekenhuizen een prijsopgave aanvragen. Ervaren specialisten willen u voordat ze een prijsopgave geven zien, zodat uw situatie beoordeelt kan worden. De behandeling kan op maat worden samengesteld.

Nee, bij een ooglidcorrectie is het tarief niet afhankelijk van het feit of u een man of vrouw bent.

Met een boven- en/of onderooglidcorrectie krijgt uw gezicht een minder vermoeide, norse uitstraling en verdwijnen klachten als hoofdpijn en gezichtsbeperkingen. De eerste dagen en weken kan het behandelde gebied gezwollen en verkleurd zijn. Deze verschijnselen nemen vanzelf af. De resultaten die bereikt worden zijn langdurig en u geniet jarenlang van een frisse oogopslag.

Nee, mislukken kan een ooglidcorrectie niet. Wel is er soms sprake van een asymmetrisch resultaat, waardoor een nabehandeling noodzakelijk is. Voor een goed resultaat geeft u de voorkeur aan een ervaren cosmetisch arts.

Ja, u kunt bij Dutch Clinic een combinatie ingreep laten toepassen.

Afspraak maken
close slider