Ooglidcorrectie aanbieding

Zoekt u naar een ooglidcorrectie aanbieding? Aanbiedingen voor cosmetische ingrepen en behandelingen zijn populair. Regelmatig worden voordelige ooglidcorrectie groepsacties en kortingen aanboden. Maar is het verstandig om van een ooglidcorrectie aanbieding gebruik te maken en waar moet u op letten bij hetgeen wordt aangeboden?

Ooglidcorrectie aanbieding.

Ooglidcorrectie aanbieding.

Goedkope ooglidcorrectie aanbieding

Wanneer u last heeft van afhangende oogleden die u een oudere uitstraling geven dan u werkelijke leeftijd. Of als u regelmatig hoofdpijn of vermoeide ogen heeft, omdat u voortdurend bezig bent uw ogen open te houden, dan kan een ooglidcorrectie een oplossing bieden. Zowel boven- als onderooglidcorrecties worden in binnen- en buitenland met langdurig resultaat uitgevoerd. De prijzen van de ingreep variëren en het vinden van een passende ooglidcorrectie aanbieding blijkt vaak tegen te vallen. Waar let u op bij het bekijken van een aanbieding?

 • Welke kliniek of behandelaar doet de aanbieding?
 • Welke ervaring heeft een plastisch chirurg die de ingreep toepast?
 • Wat is er bij de behandeling inbegrepen?
 • Hoe zijn de nazorg en controles geregeld?
 • Welke voorwaarden worden gehanteerd om van een aanbieding gebruik te kunnen maken?
 • Welke ervaringen kunt u vinden over zowel de aanbieding als de behandelaar?
 • Zijn er kosten die achteraf in rekening worden gebracht?

Niet iedere goedkope aanbieding hoeft een teleurstelling te zijn. Toch komt het regelmatig voor dat u reageert op een aantrekkelijk vanaf tarief, dat achteraf vele malen duurder blijkt te zijn. Daar staat tegenover dat u ook van de allerduurste aanbieding niet het beste resultaat hoeft te verwachten. Om teleurstellingen te voorkomen is het goed om u vooraf grondig in te lezen in de aanbieding en wat u voor het bedrag kunt verwachten.

Betaalbare ooglidcorrectie aanbieding

Ooglidcorrecties behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen van Nederland. Dagelijks worden boven- en ooglidcorrecties toegepast in een groot aantal klinieken. De ingreep zelf duurt niet langer dan 30 tot 60 minuten en vindt plaats met een plaatselijke verdoving zonder dat u daarvoor wordt opgenomen in de kliniek. Na het afronden van de ingreep mag u korte tijd later de kliniek verlaten om in uw eigen omgeving te herstellen. Het gevarieerde aanbod, maakt dat klinieken de behandeling voor een betaalbaar tarief aan kunnen bieden. Dutch Clinic heeft ooglidtarieven die beginnen bij € 599. In tegenstelling tot een goedkope ooglidcorrectie aanbieding bij een onbekende aanbieder, weet u bij Dutch Clinic precies wat u kunt verwachten:

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
 • Jaarlijks worden bij de kliniek meer dan 500 ooglidcorrecties toegepast.
 • Ruim 15 jaar ervaring met deze behandeling.
 • Persoonlijke aandacht gedurende het behandeltraject.
 • Professionele nazorg en een 24/7 bereikbaarheidsdienst.

Veilige ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een ingreep die om en rond uw oog wordt uitgevoerd. Dat u daarbij behandeld wilt worden door een ervaren chirurg spreekt voor zich. De artsen van Dutch Clinic bereiden u vooraf voor op de ooglidcorrectie. Op de dag van de ingreep wordt de overtollige huid afgetekend, daarna worden de plaatselijke verdovingen geïnjecteerd en kan de ooglidcorrectie toegepast worden. De arts maakt incisies in de natuurlijke huidplooien en vlak onder de wimperrand. Nadat de huid is genezen blijven er nauwelijks littekens over. Volgt u tijdens het herstel de instructies van de arts op? Dan heeft u daarmee een positieve invloed op het resultaat. Dat betekent dat u de eerste dagen de oogleden regelmatig koelt en beschermt tegen het licht door bijvoorbeeld een zonnebril te gebruiken. Heeft u last van klachten na de ingreep? Neem dan contact op met de arts, zodat eventueel een behandeling gestart kan worden.

Gebruik maken van een ooglidcorrectie aanbieding

Naast de gebruikelijke kortingsacties en groepskortingen, kunt u ook bij een aantal klinieken een ooglidcorrectie aanbieding aanvragen. Dat houdt doorgaans in dat u eerst naar een consult gaat bij de betreffende kliniek. Pas nadat uw situatie is gezien en in beeld gebracht kan een chirurg u een behandelvoorstel of een aanbieding geven. Een ooglidcorrectie is een persoonlijke behandeling en iedereen heeft andere verwachtingen van de ingreep. Van het opfrissen van uw gezichtsuitdrukking tot het verwijderen van overtollige huid zodat u weer zonder problemen kunt zien. Er zijn tal van redenen om een ooglidcorrectie te overwegen. Maak uw verwachting kenbaar aan een chirurg van Dutch Clinic, waarna de mogelijkheden met u besproken worden. Het voordeel van een persoonlijk consult bij een arts is dat u een ooglidcorrectie aanbieding ontvangt die volledig op uw wensen is afgestemd. Daarbij wordt rekening gehouden met het eventueel combineren van een boven- en onderooglidcorrectie. Bent u benieuwd naar wat mogelijk is in uw situatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij Dutch Clinic in Hoofddorp. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033.