Ooglaserkliniek

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Zoekt u naar ‘ooglaserkliniek’? Ooglaserbehandelingen worden in binnen- en buitenland toegepast. Gespecialiseerde klinieken en ziekenhuizen passen dagelijks moderne ooglasertechnieken toe om sterkteafwijkingen en cilinders te corrigeren. Wanneer u overweegt uw ogen te laten laseren dan gaat u daarvoor op zoek naar een geschikte behandelaar. Het vinden van een ooglaserkliniek is niet altijd even eenvoudig. Vergelijk de klinieken met elkaar. Dit kan zowel op basis van gegevens die u online leest als door persoonlijk kennis te maken met een behandelend oogarts.

Ooglaserkliniek.

Ooglaserkliniek.

Geschikte ooglaserkliniek

Of u uw ogen kunt laseren, hangt af van diverse factoren. Allereerst is de sterkteafwijking van invloed. Doorgaans kunnen afwijkingen tussen -10 en +4 en cilinders van 6 met behulp van lasertechniek gecorrigeerd worden. Zowel verziend- als bijziendheid worden gecorrigeerd en na de laserbehandeling ziet u weer scherp. Een andere voorwaarde om uw ogen te laten laseren is dat de sterkteafwijking minimaal een jaar stabiel is en u tussen de 18 en 60 jaar bent. Uw geschiktheid wordt door een oogarts onderzocht. Hiervoor is het noodzakelijk dat u in een ooglaserkliniek uw ogen technisch en medisch laat onderzoeken. Deze onderzoeken verlopen pijnloos en zijn bedoeld om onder andere uw pupil grootte te meten, de dikte van het hoornvlies op te meten, de traanproductie te meten en het netvlies te onderzoeken. Het feit dat uw ogen worden onderzocht voor de gewenste ooglaserbehandeling, maakt dat u gelijktijdig kennismaakt met een behandelend arts. Overigens kunt u ook eerst bij een ooglaserkliniek telefonisch of via e-mail informatie opvragen over een ooglaserbehandeling.

Verantwoorde keuze ooglasertechniek

De ooglasertechniek wordt sinds de jaren 1980 van de vorige eeuw toegepast. In de tussenliggende periode zijn de behandelmethodes verfijnd, verbeterd en geavanceerd. Tegenwoordig wordt de ooglasertechniek afgestemd op zowel uw sterkteafwijking als eventuele wensen op gebied van dagelijkse werkzaamheden en sportieve activiteiten. Het spreekt voor zich dat u een voorkeur kunt hebben voor een bepaalde techniek. Het is echter de oogarts die op basis van de onderzoeksresultaten de beste techniek voorstelt. Kies bij het zoeken naar een geschikte ooglaserkliniek voor een behandelaar die over aantoonbare ervaring beschikt. Zo kunt u bij Dutch Clinic vertrouwen op de volgende voordelen:

  • Jaarlijks worden bij de kliniek meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen uitgevoerd.
  • De oogartsen hebben ruim 15 jaar ervaring met het toepassen van de verschillende ooglasertechnieken.
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
  • Binnen de kliniek wordt gewerkt met geavanceerde ooglaserapparatuur.
  • Het eerste jaar na de ooglaserbehandeling vinden 7 controles plaats.
  • 24/7 bereikbaarheidsdienst na de ooglaserbehandeling.

Wanneer u wilt weten of Dutch Clinic ook voor u de beste kliniek is, kunt u een afspraak maken voor een consult, technisch of medisch onderzoek.

Ooglaserkliniek binnen- of buitenland

Tegenwoordig is het gebruikelijk om uzelf af te vragen of u voor een medische of cosmetische ingreep naar een buitenlandse kliniek gaat. Online vindt u tal van buitenlandse klinieken die actief zijn op de Nederlandse markt. Enkele van deze klinieken hebben een vertegenwoordiging en/of vestiging in Nederland, waardoor het contact op eenvoudige wijze verloopt. Online zijn enkele vergelijkingssites waar u ooglaserbehandelingen in binnen- en buitenland met elkaar kunt vergelijken. Wilt u daarbij weten hoe anderen een ooglaserbehandeling bij een bepaalde kliniek hebben ervaren? Verschillende fora besteden aandacht aan klantervaringen met en over cosmetische en medische behandelingen. Het lezen van ervaringen kan interessant zijn en kan u helpen met het voorbereiden van ooglaseren. Hoe is een behandeling verlopen? Heeft iemand de ingreep als pijnlijk ervaren? Wat zijn de positieve en negatieve aspecten van ooglaseren? Veel vragen worden door het lezen van diverse informatie bronnen uitgebreid beantwoord. Ooglaseren is een kortdurende behandeling die alles bij elkaar niet langer dan 5 tot 15 minuten duurt. Na een controle van uw ogen kunt u dezelfde dag de kliniek verlaten. Een ooglaserbehandeling in het buitenland is mogelijk, al blijkt de praktijk in de regel tegen te vallen. Oogartsen controleren uw ogen het eerste jaar na de ingreep meerdere malen. Wanneer u daar telkens voor naar een buitenlandse kliniek reist, kunnen de bijkomende reis- en verblijfkosten behoorlijk op lopen. Ooglaseren is, ook in Nederland, een betaalbare ingreep en dat maakt dat een behandeling in het buitenland niet of nauwelijks goedkoper is.

Kennismaken ooglaserkliniek

Vergelijkt u ooglaserbehandelingen met elkaar? Wilt u weten of de oogartsen van Dutch Clinic u een vertrouwt gevoel geven? Maak dan een afspraak voor een consult, technisch of medisch vooronderzoek. Persoonlijk kennismaken geeft vaak een totaal ander beeld van een kliniek dan wanneer u online informatie leest. Onze oogartsen zijn u graag van dienst en geven u een persoonlijk behandeladvies. U kunt Dutch Clinic telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033.

 

Ooglaserkliniek FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over de ooglaserkliniek. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Ooglaserbehandelingen worden in Nederland zowel in ziekenhuizen als privéklinieken aangeboden en toegepast. Dat betekent dat er meestal een behandelaar bij u in de buurt is. U kunt online reviews en ervaringen over een groot aantal behandelaars lezen en vergelijken.

Alleen met een medische indicatie worden de kosten van een ooglaserbehandeling uit de basisverzekering vergoed. In alle andere, cosmetische, gevallen is alleen beperkte vergoeding vanuit een aanvullende zorgverzekering mogelijk. Uw zorgverzekeraar kan zorgcontracten afgesloten hebben met bepaalde ziekenhuizen en klinieken. Wanneer u de ingreep bij een andere zorgverlener ondergaat, kan dat van invloed zijn op het vergoedingsbedrag.

Vergelijken van ervaringen hoeft niet alleen uit meningen van anderen te bestaan. U kunt zelf bij een aantal klinieken een afspraak maken voor een consult. Op deze manier ervaart u zelf hoe een kliniek werkt en of u een vertrouwt gevoel heeft bij de behandelend oogarts.

De tarieven worden bepaald door de kliniek zelf en zijn gebaseerd op verschillende factoren. Uiteraard zijn de vaste lasten en kosten voor medewerkers van invloed. Ook zaken als naamsbekendheid, locatie, ervaring van de artsen en de gebruikte techniek worden mee berekend in het samenstellen van de behandeltarieven.

Ja, als u daar een voorkeur voor heeft kunt u een ooglaserbehandeling in het buitenland overwegen. Het is niet altijd praktisch om een buitenlandse kliniek te kiezen. Zeker als u na de ingreep meerdere keren naar de kliniek moet voor een controle, is het makkelijker om een binnenlandse behandelaar te kiezen.

Sommige buitenlandse klinieken bieden de ooglaserbehandeling goedkoop aan. Vaak zijn de bijkomende kosten voor onder meer reis en verblijf hoog, waardoor het prijsverschil ongedaan gemaakt wordt.

Ooglaserbehandelingen worden uitsluitend bij volwassenen toegepast. Uw ogen zijn 1 à 2 jaar stabiel. De meeste oogartsen passen de ingreep toe bij mannen en vrouwen die 20 jaar of ouder zijn.

Met het toepassen van een QuickScan en een medisch onderzoek brengt een oogarts uw ogen zowel van binnen als buiten in beeld. Verschillende metingen en controles worden uitgevoerd, waarbij onder andere de dikte van hoornvlies en de sterkteafwijking worden gemeten. Op basis van de resultaten bepaald een oogarts of uw ogen gelaserd kunnen worden, en welke techniek daar het beste bij past.

Reviews die geplaatst worden op onder andere de websites van oogklinieken, maar ook op een onderwerp gerelateerd forum geven weer hoe anderen de behandeling hebben ervaren. Het interessante van reviews is dat verschillende ooglaserklinieken en oogartsen beoordeelt en besproken worden. Het geeft op snelle manier weer wat de verschillende behandelmogelijkheden zijn. Baseer uw keuze niet enkel en alleen op de mening van anderen. Probeer altijd zelf kennis te maken met een behandelend oogarts. Uw eigen gevoel zegt vaak meer dan reviews van onbekenden.

De QuickScan is gratis. Voor het medisch onderzoek wordt € 95 in rekening gebracht. Blijkt uit de resultaten dat u niet voor de ingreep in aanmerking komt, wordt het bedrag terugbetaald. Bent u geschikt, dan wordt het bedrag op mindering gebracht op de behandelprijs.

Het eerste consult is bedoeld om uw geschiktheid te bepalen, een ooglasertechniek voor te stellen en de behandeling nader toe te lichten. De oogarts onderzoekt uw ogen en verricht verschillende metingen. Uw gezondheid wordt uitgebreid besproken en er wordt aandacht besteed aan de eventuele risico’s en complicaties van de ingreep. De onderzoeken en metingen zijn pijnloos. Voor het medisch vooronderzoek worden uw ogen gedruppeld en ziet u nadien een aantal uren wazig.

Bij Dutch Clinic zijn het eerste jaar 7 nacontroles bij het behandeltarief inbegrepen. De oogarts houdt zo de ontwikkeling van uw zicht en de gezondheid van uw ogen nauwlettend in de gaten. Eventuele problemen worden vroegtijdig opgespoord en adequaat behandeld.

Dutch Clinic biedt u de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland. De oogartsen passen jaarlijks meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen toe en werken met geavanceerde ooglaserapparatuur. Ooglaserbehandelingen worden aangeboden vanaf € 1.695 waarbij beide ogen behandeld worden. Ook voor een betaalbare lensimplantatie bent u bij Dutch Clinic op het juiste adres.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com