Ooglaseren ziekenhuis

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Zoekt u naar informatie over ‘ooglaseren ziekenhuis’? Zowel veraf als dichtbij scherp zien is belangrijk. Met een goed zicht kunt u onder meer veilig aan het verkeer deelnemen, maar ook in het dagelijks leven is scherp zien van belang. Verziend- en bijziendheid komen vaak voor en sterkteafwijkingen kunnen veelal goed opgelost worden. Brillen en contactlenzen zijn de meest gebruikte oplossingen bij een verminderd zicht. Tegenwoordig overweegt een toenemend aantal mensen een ooglaserbehandeling. Lasertechnieken zijn veilig en bieden uitstekende resultaten. Waar vindt u een ooglaseren oogziekenhuis of kunt u daarvoor ook terecht bij een oogkliniek?

Ooglaseren ziekenhuis.

Ooglaseren ziekenhuis.

Ooglaseren oogziekenhuis Nederland

Ooglaserbehandelingen worden in Nederland zowel in algemene ziekenhuizen en klinieken als gespecialiseerde oogklinieken aangeboden en toegepast. De tarieven voor de ooglaserbehandeling lopen uiteen en worden onder andere gebaseerd op de techniek die wordt toegepast. Een ingreep aan de ogen is voor veel mensen een spannende gebeurtenis. Uw ogen en uw zicht zijn dierbaar en u denkt vooraf goed na over het al dan niet laten laseren van uw ogen. De angst om blind te worden als gevolg van een ooglaserbehandeling bestaat, maar blijkt in praktijk ongegrond. Moderne ooglasertechnieken worden met geavanceerde ooglaserapparatuur toegepast. De kans dat iemand als gevolg van ooglaseren blind wordt is zeer, zeer klein. Oogartsen onderzoeken uw ogen voorafgaand aan ooglaseren oogziekenhuis uitgebreid en door middel van:

  • Een technisch vooronderzoek, ook wel QuickScan genaamd.
  • Een aanvullend en meer uitgebreid medisch vooronderzoek. Hierbij worden uw ogen gedruppeld met pupil verwijdende oogdruppels en ziet u nog enige tijd na het onderzoek wazig.

De doelstelling van de onderzoeksmethodes is het grondig in kaart brengen van uw ogen. Dit zowel aan de binnen- als buitenzijde. Om dit te doen worden verschillende metingen uitgevoerd, waaronder een dikte meting van het hoornvlies, een meting van de pupil grootte, een meting van de traanproductie, het bekijken van uw hoornvlies en netvlies. Blijkt uit de onderzoeksresultaten dat uw ogen om wat voor reden dan ook niet geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling? Dan vertelt de oogarts u dit en licht toe of er eventueel als alternatief een lensimplantatie plaats kan vinden.

Oogziekenhuis buitenland

Ooglaserbehandelingen worden zowel in binnen- als buitenland toegepast. Gespecialiseerde klinieken en oogziekenhuizen passen wereldwijd dagelijks ooglaserbehandelingen toe. Het aantal klinieken is groot en door een nog altijd toenemende vraag, zijn ook de tarieven betaalbaar. Dat betekent dat u niet direct voor ooglaseren oogziekenhuis naar het buitenland moet. Veel cosmetische ingrepen zijn in het buitenland goedkoper dan in Nederland. Een ooglaserbehandeling is een kortdurende ingreep, die niet langer dan 15 tot 30 minuten duurt. Het is niet nodig om in de kliniek te blijven. Na een eerste controle bij de oogarts mag het oogziekenhuis verlaten worden. Wanneer u de ingreep in het buitenland toe zou laten passen bent u naast het bedrag van de behandeling extra kosten kwijt voor reis en verblijf. Daar u het eerste jaar regelmatig op controle komt bij de oogarts, kunnen deze extra kosten snel oplopen. Vaak blijkt een ooglaserbehandeling bij een Nederlandse kliniek dan ook voordeliger te zijn. Het is in geval van extra controles en/of nabehandelingen ook eenvoudiger om bij de kliniek te komen, dan wanneer u gebruik moet maken van een vliegtuig.

Hoogwaardige kwaliteit ooglaseren oogziekenhuis

Hoe kiest u een oogziekenhuis of kliniek die bij u past en waar u zich vertrouwt voelt? Online kunt u tegenwoordig op verschillende websites en platforms klantervaringen lezen. Verschillende review sites besteden aandacht aan het bespreken van onder andere ooglaserbehandelingen. Naast de behandeltechniek zelf worden ook behandelend oogartsen, klinieken en ziekenhuizen beoordeelt. Veel mensen maken ook van de mogelijkheid gebruik om zelf bij een oogziekenhuis of kliniek een kijkje te nemen en persoonlijk kennis te maken. Het gevoel dat u ervaart tijdens een consult of technisch vooronderzoek zegt vaak veel meer dan de mening van anderen die u online leest. Voelt u zich onzeker of niet vertrouwt bij een oogziekenhuis? Kies dan voor een andere behandelaar. Voor een goed resultaat is het van belang dat u ontspannen en met vertrouwen op de behandeltafel plaatsneemt.

Adviesgesprek ooglaseren oogziekenhuis Dutch Clinic in Hoofddorp

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ooglaserbehandeling voor een betaalbare prijs? De oogartsen van Dutch Clinic passen jaarlijks meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen toe. U bent van harte welkom voor een adviesgesprek, technisch en medisch vooronderzoek. De artsen werken met geavanceerde behandelapparatuur en passen moderne laserbehandelingen toe. Laat uzelf adviseren over de ooglasertechniek die bij u het beste resultaat biedt. Meer weten en/of direct een afspraak maken? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

 

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider