Ooglaseren Wiki

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Zoekt u naar ‘ooglaseren wiki’? Een medische behandeling is ingrijpend en veroorzaakt stress. De omvang van de ingreep is daarbij niet van invloed. Het laten laseren van uw ogen is hier een voorbeeld van. De behandeling, die wereldwijd succesvol wordt toegepast, roept bij het merendeel van de mensen een vorm van angst op. Het idee dat u iets aan uw ogen laat doen, terwijl u bij volle bewustzijn bent, kan onrust veroorzaken. Als voorbereiding op een consult bij een oogarts zoekt u informatie en kan ooglaseren wiki u helpen bij het beantwoorden van de eerste vragen.

Informatie ooglaseren wiki

De informatie die op een uitgebreid platform als Wikipedia wordt gedeeld, kan interessant zijn. U leest hoe de ooglaserbehandeling in de jaren 1980 van de vorige eeuw werd geïntroduceerd en hoe de beschikbare techniek zich de voorbije decennia heeft ontwikkeld en verfijnd. Maar er is meer wanneer u zoekt op ooglaseren wiki. Naast de bekende Wikipedia zijn er verscheidene ‘wiki variaties’ waar eveneens interessante informatie en wetenswaardigheden worden gepubliceerd. Zo zijn er de Zorg Wiki en Leer Wiki, waar u uitgebreide documentatie vindt over ooglaseren en de verschillende technieken die daarbij worden toegepast. Elke Wiki legt op eigen manier en in eigen woorden uit wat een ooglaserbehandeling inhoudt.

Aanvulling op ooglaseren wiki

Een ooglaserbehandeling bereidt u grondig voor en niet alleen op basis van de informatie die u vindt op Wiki. Zo zijn de vooronderzoeken bij een oogarts van belang om te bepalen of uw ogen geschikt zijn om te laseren. Deze onderzoeken bevatten diverse tests, waaronder het meten van de dikte van uw hoornvlies, het meten van de sterkteafwijking, het opmeten van de oogdruk en de grootte van uw pupil. De oogarts kijkt ook hoe de samenwerking tussen beide ogen is en onderzoekt daarbij ook uw hoorn- en netvlies. Het medisch onderzoek duurt 1,5 tot 2 uur. De onderzoeken en tests die worden uitgevoerd zijn pijnloos. Wel worden uw ogen gedruppeld met pupil verwijdende druppels, waardoor u ook na het onderzoek nog enige tijd wazig ziet. Als voorbereiding op een ooglaserbehandeling is gedegen onderzoek noodzakelijk. Hoe meer de oogarts over uw ogen weet, hoe beter de ooglasertechniek op uw situatie kan worden afgestemd. De antwoorden en resultaten die uit de vooronderzoeken naar voren komen, vindt u niet terug bij ooglaseren wiki. Dit kan alleen verkregen worden na een persoonlijk consult bij een kliniek.

Gezondheid en ooglaseren

Waar u bij ooglaseren wiki voornamelijk meer te weten komt over de technieken die tegenwoordig worden toegepast, bespreekt u met een oogarts meer dan alleen de techniek. Uw gezondheid en zicht staan voorop, u kunt tijdens een consult bij de oogarts dan ook nooit te veel over uw gezondheid, medicijngebruik en eventuele aandoeningen vertellen. Voor een veilige ooglaserbehandeling en de kans op bijwerkingen te minimaliseren wil een oogarts alles weten over zowel de gezondheid van uw ogen als algemeen. Gebruikt u medicijnen? Neem een overzicht mee naar het consult. Gebruikt u contactlenzen? Voor het technisch onderzoek kunt u uw lenzen gebruiken zoals u dat gewend bent. Dit is anders wanneer het medisch vooronderzoek plaatsvindt. De oogarts geeft aan hoeveel weken van de tevoren u de lenzen niet meer mag dragen. Het hoornvlies krijgt tijd om de normale vorm aan te nemen en kan nauwkeuriger onderzocht worden. Contactlenzen hebben invloed op de vorm van het hoornvlies. Wanneer blijkt dat uw ogen gelaserd kunnen worden, zal de oogarts de verschillende technieken toelichten. Dutch Clinic werkt met de IntraLasik Femtosecond, Lasek en TransPRK ooglasermethodes.

Voorbereiding ooglaseren

Een ooglaserbehandeling vindt plaats op poliklinische basis. Het is een ingreep die niet langer dan een aantal minuten duurt. Uw ogen worden plaatselijk verdoofd en u voelt geen pijn tijdens de behandeling. Gevraagd wordt om uzelf door iemand naar de kliniek te laten brengen. Na afloop kunt u niet zelfstandig autorijden. Het is dan goed dat er iemand is die u veilig naar huis brengt. Dankzij de voorbereidingen die u heeft gedaan, weet u van tevoren precies wat u van de behandeling kunt verwachten. De oogarts praat u vlot door de ooglaserbehandeling heen en controleert direct na afloop uw ogen een eerste keer. Vervolgafspraken worden gemaakt voordat u de kliniek verlaat.

Vragen na ooglaseren wiki

Heeft u informatie over ooglaseren op Wiki gelezen en heeft u aanvullende vragen? De oogartsen van Dutch Clinic lichten de ooglasertechnieken nader toe. U kunt hiervoor een afspraak maken voor een consult, maar ook voor een technisch en/of medisch vooronderzoek bent u welkom in de kliniek in Hoofddorp. Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com