Ooglaseren Turkije

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u ooglaseren Turkije? Veel mensen gaan naar buitenlandse klinieken om hun ogen te laten laseren. Vaak wordt gedacht dat een ooglaserbehandeling in Turkije veel goedkoper is dan in Nederland. Tegenwoordig is het prijsverschil veel lager en het blijkt meestal toch praktischer om voor een ooglaserbehandeling in eigen land te kiezen. Gaat uw voorkeur toch uit naar ooglaseren Turkije? Kies dan voor een bewezen veilige behandelaar.

Ooglaseren Turkije.

Ooglaseren Turkije.

Wat zijn de voordelen van ooglaserbehandeling bij Dutch Clinic?

 • Wij voeren jaarlijks meer dan 1.000 ooglaserbehandelingen uit.
 • Meer dan 15 jaar ervaring met deze behandeling.
 • De modernste apparatuur en de mooiste resultaten.
 • Persoonlijke aandacht en professionele nazorg.
 • De beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland.
 • Altijd snel en eenvoudig een vrijblijvend consult in te plannen via het contactformulier.

Voorbereiding ooglaseren Turkije

In principe is het een ideale combinatie. Een bezoek aan de wereldstad Istanbul, verblijf in een comfortabel hotel en tegelijkertijd ondergaat u ter plaatse een ooglaserbehandeling. De prijs is iets goedkoper dan in Nederland en als u zich laat behandelen in een erkende kliniek bij een ervaren oogarts dan kunt u een prima resultaat verwachten. Voordat u naar Turkije gaat, bereidt u zichzelf voor op een ooglaserbehandeling. Niet iedereen komt in aanmerking voor de ingreep. Het is belangrijk dat uw ogen vooraf uitgebreid onderzocht en bekeken worden. Een ingreep wordt afgeraden aan mensen die te maken hebben met:

 • Oogontstekingen, hoornvlies- en/of netvliesaandoeningen.
 • Diabetes.
 • Staar en glaucoom.
 • Sjögren.
 • Reumatische aandoeningen en ziekten.

Zwangere vrouwen wordt geadviseerd om een ooglaserbehandeling pas na de bevalling te overwegen en toe te laten passen. In de meestal gevallen kan ooglaseren Turkije bij waarden die liggen tussen -14 en +7 met een cilinderafwijking tot – of + 6.

Vooronderzoek ooglaseren Turkije

Wilt u naar Turkije voor een ooglaserbehandeling? Sta er dan tijdig bij stil dat u meerdere malen naar de betreffende kliniek toe gaat voor onder meer een technisch- en medisch vooronderzoek. Ook na de ooglaserbehandeling volgen regelmatige controles zich op. Wanneer u niet om de paar weken of maanden naar Istanbul wilt reizen, is het verstandig om te kijken naar een kliniek met een vertegenwoordiging of vestiging in Nederland. Het is makkelijker en sneller om een aantal keer naar een oogarts in Nederland te gaan, bovendien spreekt men in een Nederlandse vestiging in de regel Nederlands en hoeft u zich geen zorgen te maken over communicatie problemen. De artsen in Nederland en Turkije hebben regelmatig contact met elkaar, zodat uw medisch dossier perfect wordt opgevolgd en u niet bij iedere afspraak uw verhaal ‘moet’ doen. Het medisch onderzoek is uitgebreid en neemt best wel wat tijd in beslag. Voor een verantwoorde ingreep en een goed resultaat is het onderzoek noodzakelijk. Waar kijkt een oogarts naar tijdens een vooronderzoek? Uw ogen worden van binnen en van buiten bekeken, op- en nagemeten. De arts meet daarbij onder meer uw oogdruk, de pupilgrote en de dikte van het hoornvlies. Ook de binnenkant van het oog wordt bekeken. Dit alles wordt gedaan om een weloverwogen behandeladvies te geven ten aanzien van de ooglaserbehandeling. De verschillende metingen die de oogarts verricht geven uiterst nauwkeurig aan welke sterkte er tijdens de ingreep gecorrigeerd moet worden.

Behandelmethode ooglaseren Turkije

De voorbije jaren heeft de ontwikkeling en verbetering van bestaande ooglasertechnieken niet stil gestaan. Ook in Turkse oogklinieken wordt gewerkt met state-of-the-art apparatuur. Afhankelijk van de sterkte afwijking en de wensen die u heeft, wordt een lasertechniek voorgesteld en nader toegelicht.

 • TransPRK ooglaseren Turkije. Uw ogen worden bij deze ooglasertechniek niet aangeraakt. De laser is 100% computergestuurd. De behandeling is kortdurend. Het herstel van uw zicht kan een aantal dagen tot weken duren.
 • IntraLasik Femtosecond ooglaseren Turkije. De laser maakt een flapje los in het hoornvlies, waarna uw ogen door de laser, computergestuurd, gecorrigeerd worden. De behandelmethode kent een snelle hersteltijd, een aantal uren na de behandeling ziet u scherp. IntraLasik Femtosecond kan worden gebruikt bij sterktes tussen -10 en +4, cilinder tot 6.
 • Lasek ooglaseren Turkije. Het hoornvlies wordt met behulp van een alcoholoplossing losgeweekt. Het is een behandelmethode die ook toegepast kan worden als u last heeft van droge ogen, een dun hoornvlies, een lage sterkte en als u een verhoogd risico heeft op oogletsels. De techniek wordt regelmatig ingezet bij sporters en mensen die een beroep hebben waarbij de ogen een verhoogde kans hebben op gevaar en risico’s.

De keuze van ooglasermethode die bij u wordt toegepast, wordt bepaald door de behandelend oogarts. Dit is afhankelijk van uw cilinderwaarden, de sterkte van uw ogen en de dikte van het hoornvlies. Welke techniek voor uw oogafwijking het geschiktst is wordt besproken tijdens het medisch onderzoek.

Consult ooglaseren Turkije

Wilt u meer weten over een ooglaserbehandeling maar weet u niet of u daarvoor een kliniek zoekt in Nederland of Turkije? Maak dan een afspraak voor een consult bij Dutch Clinic in Hoofddorp. Naast een kliniek in Hoofddorp heeft Dutch Clinic ook een moderne kliniek in Istanbul. U bereikt Dutch Clinic telefonisch op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider