Ooglaseren tarieven

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Zoekt u naar ooglaseren tarieven? Ooglaserbehandelingen worden door een groot aantal klinieken en ziekenhuizen aangeboden en uitgevoerd. De tarieven voor de ingreep variëren en worden onder andere door de ooglasertechniek bepaald. Dat een ooglaserbehandeling niet duur hoeft te zijn, lichten de oogartsen van Dutch Clinic toe. Concurrerende all-in tarieven zonder dure bijkomstigheden. Vergelijk de tarieven van Dutch Clinic met andere behandelcentra en laat uzelf aangenaam verrassen door onze betaalbare ooglaseren tarieven.

Ooglaseren tarieven.

Ooglaseren tarieven.

Basis ooglaseren tarieven

Dutch Clinic vindt het belangrijk dat u vooraf weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Dit geldt zowel voor de behandelmethode, het resultaat als de kostprijs. Zo weet u van tevoren de totale behandelprijs en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. In de ooglasertarieven zijn inbegrepen:

 • Technisch en medisch vooronderzoek.
 • De laserbehandeling volgens de IntraLasik Femtosecond, TransPRK of Lasek methode.
 • In het eerste jaar na de behandeling 7 nacontroles.
 • Zichtgarantie, wanneer er sprake is van een reststerkte kan een nabehandeling worden toepast. Dit mits medisch verantwoord.

De kosten voor het uitgebreide medisch vooronderzoek bedragen € 95. Blijkt uit het onderzoek dat uw ogen niet geschikt zijn voor een laserbehandeling? Dan ontvangt u de betaalde kosten retour. Zijn uw ogen wel geschikt om gelaserd te worden? De kosten worden in mindering gebracht op de kostprijs van de behandeling. Waar kunt u bij Dutch Clinic op vertrouwen?

 • Modern ingerichte behandelruimte die voldoet aan strikte regels op het gebied van hygiëne en veiligheid.
 • Jaarlijks worden meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen in de kliniek uitgevoerd.
 • Vakbekwame oogartsen met meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van de verschillende ooglasertechnieken.
 • Gebruik maken van geavanceerde ooglaserapparatuur en moderne behandeltechnieken.
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
 • Professionele nazorg en persoonlijke begeleiding gedurende het behandeltraject.
 • 24/7 Bereikbaarheidsdienst.

Opbouw ooglaserkosten

Dutch Clinic biedt ooglaserbehandelingen aan vanaf € 795 per oog. Een exacte prijsopgave ontvangt u nadat uw ogen zowel technisch als medisch onderzocht zijn. De onderzoeksresultaten stellen de oogarts in staat om de beste ooglasertechniek voor te stellen. Dit wordt onder meer gebaseerd op de sterkte afwijking van uw ogen en/of de cilinderafwijking. Ook kan er rekening worden gehouden met beroepsgroepen en sportieve activiteiten. Uw persoonlijke verwachting wordt uitgebreid besproken, daarbij besteed een oogarts niet alleen aandacht aan de gezondheid van uw ogen. Ook uw algehele gezondheid is van invloed op een ooglaserbehandeling. Zo worden ooglaserbehandelingen afgeraden en in de regel niet toegepast bij diabetes patiënten. Ook wanneer u bekend bent met een reumatische en/of auto-immuunaandoening kan een oogarts de ooglaserbehandeling afraden. Uw lichaam is in deze gevallen minder goed in staat om te herstellen van een ingreep, wat ook van effect is op uw zicht. Bij ongeschiktheid voor ooglaseren kan een oogarts een enkele keer een lensimplantatie als alternatief voorstellen. De kosten voor een lensimplantatie met behulp van een voorzet- of vervanglens zijn anders en vaak duurder dan de standaard ooglaseren tarieven.

Vergoeding ooglasertarieven

In tegenstelling tot de vergoeding van bril en/of contactlenzen wordt een ooglaserbehandeling zelden vanuit de basisverzekering vergoed. Alleen wanneer u over een medische indicatie beschikt kan een gedeeltelijke of volledige vergoeding toegezegd worden. Ook aanvullende zorgverzekeringen bieden slechts beperkte vergoedingsmogelijkheden. Wanneer u een ooglaserbehandeling overweegt is het altijd raadzaam om navraag te doen bij uw zorgverzekeraar. Deze kan u exact vertellen welke regels en voorwaarden van toepassing zijn. Hetzelfde geldt wanneer u nadenkt om de kosten van de ooglaserbehandeling van uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting af te trekken. De belastingdienst biedt mogelijkheden om gemaakte medische kosten af te trekken. Hier zijn strikte voorwaarden aan verbonden. Aangezien de voorwaarden regelmatig worden aangepast en gewijzigd, is het raadzaam om u eerst te laten adviseren door een belastingconsulent.

Persoonlijk behandeltarief ooglaseren

Overweegt u een ooglaserbehandeling en vergelijkt u de behandelmogelijkheden en tarieven met elkaar? Laat uzelf informeren en voorlichten door de ervaren oogartsen van Dutch Clinic. U kunt bij onze kliniek terecht voor een technisch en medisch vooronderzoek, waarbij uw ogen van binnen en buiten nauwkeurig worden onderzocht. Ook worden de dikte van het hoornvlies, de traanproductie en de pupilgrootte opgemeten. Blijkt dat uw ogen niet voor een laserbehandeling in aanmerking komen? Dan krijgt u het betaalde bedrag van het medisch vooronderzoek terug. Een afspraak voor een consult kan flexibel worden gepland. Dutch Clinic werkt niet met wachtlijsten en de behandeling kan vlot na de vooronderzoeken worden toegepast. Heeft u vragen of wilt u weten wat een ooglaserbehandeling precies kost? Neem dan telefonisch contact op met Dutch Clinic. U kunt ons bereiken op +31 (0)20 214 2033.

 

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider