Ooglaseren Nederland

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u ooglaseren Nederland? Verspreid over Nederland bevinden zich tientallen klinieken en ziekenhuizen die ooglaserbehandelingen aanbieden en uitvoeren. Veelal worden dezelfde behandelmethodes aangeboden, maar lopen de tarieven voor deze methodes sterk uiteen. Ooglaseren Nederland kan zowel voor een betaalbaar als duur tarief. Vergelijken is interessant en loont de moeite.

Ooglaseren Nederland.

Ooglaseren Nederland.

Aanbod ooglaseren Nederland

Nederlandse ziekenhuizen en klinieken bieden verschillende ooglasertechnieken aan. Welke techniek bij u kan worden toegepast, hangt onder meer van de sterkteafwijking af. Wanneer u overweegt om uw ogen te laten laseren kunt u bij verschillende behandelaars informatie inwinnen en/of persoonlijk kennismaken. Regelmatig organiseren ziekenhuizen en klinieken voorlichtingsmiddagen, waarbij de ooglaserbehandeling wordt toegelicht. Het bezoeken van zo’n voorlichtingssessie geeft op ongedwongen wijze een beter beeld van de behandelmogelijkheden en resultaten die bereikt worden.

Ooglaseren Nederland ervaring

Wanneer u een ooglaserbehandeling overweegt en zoekt naar een geschikte behandelaar, dan heeft u in Nederland heel wat te kiezen. Waar kunt u op letten en waar voldoet de behandelaar aan die het beste bij u past?

  • Naamsbekendheid en locatie van de kliniek.
  • Aantoonbare ervaring van de behandelend oogartsen.
  • Welke ooglasertechnieken worden aangeboden?
  • Welke ooglaserapparatuur wordt gebruikt?
  • Hoeveel ooglaserbehandelingen worden jaarlijks door een kliniek uitgevoerd?
  • Hoe zijn de klantervaringen en reviews die over een behandelaar vermeld worden?

Naast het vergaren van informatie online, kunt u ook bij een of meerdere klinieken ter plaatse kennismaken. U ervaart dan zelf hoe een vooronderzoek verloopt en hoe de oogarts en kliniekmedewerkers u ontvangen en te woord staan. Vaak is een persoonlijke ervaring of mening een betere raadgever dan dat meningen en/of ervaringen van anderen dat zijn.

Ooglaseren Nederland of buitenland?

Bij het zoeken naar informatie over een ooglaserbehandeling in Nederland, ziet u ook buitenlandse klinieken die zich presenteren op de Nederlandse markt. Het is tegenwoordig niet vreemd om voor een cosmetische of medische behandeling naar het buitenland te gaan. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor cosmetische behandelingen niet tot nauwelijks en dat maakt een goedkope behandeling in het buitenland aantrekkelijk voor velen. Nederland kent gezonde concurrentie tussen de verschillende behandelaars, dit maakt dat u voor een betaalbare ooglaserbehandeling niet persé naar een buitenlandse kliniek moet. De kosten voor een ooglaserbehandeling zijn in het buitenland niet of nauwelijks goedkoper dan ooglaseren Nederland. Na de kortdurende ingreep kunt u direct de kliniek verlaten en uzelf veilig thuis laten brengen. Vaak verwacht de oogarts u de volgende dag terug voor een controle. Gedurende het eerste jaar na een ooglaserbehandeling vinden 7 controles plaats. Dit stelt een oogarts in staat de ontwikkeling van uw ogen nauwkeurig op te volgen. Heeft u de ooglaserbehandeling in het buitenland ondergaan en heeft een kliniek geen vertegenwoordiging of vestiging in Nederland, dan zult u geregeld naar de kliniek moeten voor controles. De kosten die u uitgeeft aan reis- en verblijfkosten, maken dat de ingreep aan het einde van de rit in Nederland voordeliger is dan in het buitenland.

Veilig ooglaseren Nederland

Het voordeel van een ooglaserbehandeling in Nederland is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke communicatie problemen en misverstanden. Gespecialiseerde oogartsen hebben vaak jarenlange ervaring met het toepassen van de diverse ooglasertechnieken. Het laten behandelen van uw ogen is voor velen, overigens begrijpelijk, een spannende gebeurtenis. Uw zicht is belangrijk en op de zorg voor uw ogen wilt u liever niet bezuinigen. Lees ervaringsverhalen van anderen en laat u informeren door mensen die de ingreep eerder hebben laten toepassen. Vraag hoe deze mensen de ooglaserbehandeling hebben ervaren en welke oogarts de behandeling heeft toegepast. Nederlandse klinieken en ziekenhuizen werken uitsluitend met BIG-geregistreerde oogartsen. U kunt dit zelf te allen tijde nakijken en controleren.

Betaalbaar ooglaseren in Nederland

Dutch Clinic in Hoofddorp voert jaarlijks meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen toe. De gespecialiseerde en ervaren oogartsen in onze kliniek hebben meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van de ooglasertechniek. Bij onze kliniek worden de IntraLasik Femtosecond, TransPRK en Lasek ooglasertechnieken aangeboden en uitgevoerd. Dat u voor een kwalitatief hoogwaardige ooglaserbehandeling niet de hoofdprijs betaald, bewijst Dutch Clinic waar u uw ogen vanaf € 1.590 kunt laten laseren. Voorafgaand aan de laserbehandeling worden uw ogen uitgebreid onderzocht. Zowel een technisch als medisch onderzoek worden toegepast, waarna een oogarts u een behandelplan kan voorstellen. De onderzoeken zijn pijnloos, maar er wordt wel gebruik gemaakt van pupil verwijdende oogdruppels, waardoor u nog een tijdje wazig ziet.

Afspraak consult ooglaseren

Vergelijkt u de beschikbare mogelijkheden? Zoekt u een behandelaar die past bij uw verwachtingspatroon? Kom kennismaken met de oogartsen van Dutch Clinic. Tijdens een informatief gesprek wordt de verschillende behandeltechnieken toegelicht en heeft u gelegenheid om vragen te stellen. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider