Ooglaseren kosten vergelijken

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Wilt u ooglaseren kosten vergelijken? Bent u bijziend, verziend of heeft u een cilinderafwijking? Dan kan dit met een ooglaserbehandeling gecorrigeerd worden. Ooglaserbehandelingen worden niet vanuit de basisverzekering vergoed. Nederland kent een groot aantal klinieken en ziekenhuizen waar de ooglasertechniek wordt toegepast. Ooglaseren kosten vergelijken kan interessante voordelen opleveren.

Ooglaseren kosten vergelijken.

Ooglaseren kosten vergelijken.

Verschillende ooglaser kosten

De kosten voor ooglaserbehandelingen verschillen per kliniek. Tussen de klinieken kan een groot prijsverschil zitten. Alleen al door goed te vergelijken kunt u per oog flink besparen. Het verschil zit niet alleen in de ooglasertechniek die wordt toegepast of in de kwaliteit van de zorg. Vaak zijn ook de naamsbekendheid en de locatie van de kliniek van invloed op het verdienmodel. Zo zijn de kosten voor huisvesting van belang, maar ook marketing- en promotiekosten zijn medebepalend voor de behandeltarieven. Een ander iets dat van invloed op de prijs is de garantie die een kliniek geeft. Aangezien een na- en/of herbehandeling alleen kan worden uitgevoerd, wanneer dat medisch verantwoord is, is het van belang om uzelf vooraf in de garantie voorwaarden en bepalingen te verdiepen. Dat er grote prijsverschillen zitten in ooglaserbehandelingen die in Nederland worden aangeboden, maakt dat u wat te kiezen heeft. U kunt behoorlijk besparen op een ooglaserbehandeling. U hoeft daarbij zeker niet in te leveren op kwaliteit. Zo kunt u uw ogen betaalbaar laten laseren met een uitstekend resultaat, waarbij u bovendien in het eerste jaar 7 nacontroles krijgt.

Mogelijkheden ooglaseren kosten vergelijken

Wanneer u een medische of cosmetische ingreep zelf betaald, dan is de prijs van invloed op uw uiteindelijke beslissing. Dat u daarbij de gezondheid van uw ogen voorop stelt is vanzelfsprekend. Ziet u een goedkope aanbieding? Kijk dan eerst naar de inhoud van dat wat wordt aangeboden en win informatie in over de behandelend kliniek en/of oogarts. Wees er zeker van dat uw ogen eerst technisch en medisch worden onderzocht voordat een ooglasertechniek wordt voorgesteld. Ervaren oogartsen onderzoeken en meten uw ogen zowel aan de binnen- als buitenzijde uitgebreid op. Door uw ogen gedetailleerd in beeld te brengen kan een gericht behandeladvies worden gegeven. Ooglaserbehandelingen zijn veilig, mits de behandeling wordt uitgevoerd door ervaren oogartsen. Net zoals iedere andere medische behandeling bevat ook ooglaseren een kans op bijwerkingen en complicaties. Door de richtlijnen op te volgen die de oogarts u geeft, wordt deze kans verkleind. Dat houdt onder andere in dat u na de ooglaserbehandeling enige tijd oogdruppels krijgt voorgeschreven. Houdt u zelf aan het druppelschema en gebruik de druppels zolang de arts dat voorschrijft.

Wat is wel of niet inbegrepen?

Om achteraf niet met onaangename, en dure, verrassingen geconfronteerd te worden is het belangrijk dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Kijk bij het vergelijken van ooglaseren kosten naar hetgeen is inbegrepen. Hoe zijn het technisch en medisch vooronderzoek geregeld? Hoeveel nacontroles zijn inbegrepen? Worden beide ogen gecorrigeerd? Iedere medische behandeling is uit bepaalde stappen opgebouwd. U wilt graag het volledige kostenoverzicht duidelijk hebben, voordat u een keuze maakt om al dan niet een ooglaserbehandeling toe te laten passen.

Betalen in termijnen of niet?

Een cosmetische ingreep financieren komt steeds vaker voor. Het is mogelijk om een ooglaserbehandeling in termijnen te betalen. Dutch Clinic kan u in contact brengen met Cosmetic Finance, een gespecialiseerde kredietverstrekker waar u onder meer terecht kunt voor:

  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend krediet
  • Duokrediet
  • Seniorenlening

Wanneer u een betaling in termijnen overweegt dan is het goed om te weten dat een kredietmaatschappij volledige inzage in uw financiële situatie zal willen zien. Wordt u een krediet aangeboden en verstrekt? Dan wordt dit aangemeld bij het BKR in Tiel. Afhankelijk van de financieringsvorm lost u het verschuldigde bedrag in praktische maandtermijnen af. U bent een kredietmaatschappij daarbij rentekosten verschuldigd.

Consult ooglaserbehandeling

Onderzoekt u de beschikbare mogelijkheden voor een ooglaserbehandeling? Bent u daarbij op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland? Dutch Clinic nodigt u uit voor een consult, technisch en medisch vooronderzoek. Onze oogartsen voeren jaarlijks meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen uit en hebben ruim 15 jaar ervaring met het toepassen van de verschillende ooglasertechnieken. U kunt uw ogen bij Dutch Clinic vanaf € 1.590 laten laseren. Afhankelijk van de onderzoeksresultaten bespreekt een oogarts de mogelijkheden die bij u passen. Daarbij wordt de lasertechniek uitgebreid toegelicht en vertelt een arts wat u van de behandeling kunt verwachten. Direct een afspraak maken? Dutch Clinic is gevestigd in Hoofddorp en telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen, waarna u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider