Ooglaseren kosten vergelijken

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Wilt u ooglaseren kosten vergelijken? Bent u bijziend, verziend of heeft u een cilinderafwijking? Dan kan dit met een ooglaserbehandeling gecorrigeerd worden. Ooglaserbehandelingen worden niet vanuit de basisverzekering vergoed. Nederland kent een groot aantal klinieken en ziekenhuizen waar de ooglasertechniek wordt toegepast. Ooglaseren kosten vergelijken kan interessante voordelen opleveren.

Ooglaseren kosten vergelijken.

Ooglaseren kosten vergelijken.

Verschillende ooglaser kosten

De kosten voor ooglaserbehandelingen verschillen per kliniek. Tussen de klinieken kan een groot prijsverschil zitten. Alleen al door goed te vergelijken kunt u per oog flink besparen. Het verschil zit niet alleen in de ooglasertechniek die wordt toegepast of in de kwaliteit van de zorg. Vaak zijn ook de naamsbekendheid en de locatie van de kliniek van invloed op het verdienmodel. Zo zijn de kosten voor huisvesting van belang, maar ook marketing- en promotiekosten zijn medebepalend voor de behandeltarieven. Een ander iets dat van invloed op de prijs is de garantie die een kliniek geeft. Aangezien een na- en/of herbehandeling alleen kan worden uitgevoerd, wanneer dat medisch verantwoord is, is het van belang om uzelf vooraf in de garantie voorwaarden en bepalingen te verdiepen. Dat er grote prijsverschillen zitten in ooglaserbehandelingen die in Nederland worden aangeboden, maakt dat u wat te kiezen heeft. U kunt behoorlijk besparen op een ooglaserbehandeling. U hoeft daarbij zeker niet in te leveren op kwaliteit. Zo kunt u uw ogen betaalbaar laten laseren met een uitstekend resultaat, waarbij u bovendien in het eerste jaar 7 nacontroles krijgt.

Mogelijkheden ooglaseren kosten vergelijken

Wanneer u een medische of cosmetische ingreep zelf betaald, dan is de prijs van invloed op uw uiteindelijke beslissing. Dat u daarbij de gezondheid van uw ogen voorop stelt is vanzelfsprekend. Ziet u een goedkope aanbieding? Kijk dan eerst naar de inhoud van dat wat wordt aangeboden en win informatie in over de behandelend kliniek en/of oogarts. Wees er zeker van dat uw ogen eerst technisch en medisch worden onderzocht voordat een ooglasertechniek wordt voorgesteld. Ervaren oogartsen onderzoeken en meten uw ogen zowel aan de binnen- als buitenzijde uitgebreid op. Door uw ogen gedetailleerd in beeld te brengen kan een gericht behandeladvies worden gegeven. Ooglaserbehandelingen zijn veilig, mits de behandeling wordt uitgevoerd door ervaren oogartsen. Net zoals iedere andere medische behandeling bevat ook ooglaseren een kans op bijwerkingen en complicaties. Door de richtlijnen op te volgen die de oogarts u geeft, wordt deze kans verkleind. Dat houdt onder andere in dat u na de ooglaserbehandeling enige tijd oogdruppels krijgt voorgeschreven. Houdt u zelf aan het druppelschema en gebruik de druppels zolang de arts dat voorschrijft.

Wat is wel of niet inbegrepen?

Om achteraf niet met onaangename, en dure, verrassingen geconfronteerd te worden is het belangrijk dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Kijk bij het vergelijken van ooglaseren kosten naar hetgeen is inbegrepen. Hoe zijn het technisch en medisch vooronderzoek geregeld? Hoeveel nacontroles zijn inbegrepen? Worden beide ogen gecorrigeerd? Iedere medische behandeling is uit bepaalde stappen opgebouwd. U wilt graag het volledige kostenoverzicht duidelijk hebben, voordat u een keuze maakt om al dan niet een ooglaserbehandeling toe te laten passen.

Betalen in termijnen of niet?

Een cosmetische ingreep financieren komt steeds vaker voor. Het is mogelijk om een ooglaserbehandeling in termijnen te betalen. Dutch Clinic kan u in contact brengen met Cosmetic Finance, een gespecialiseerde kredietverstrekker waar u onder meer terecht kunt voor:

  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend krediet
  • Duokrediet
  • Seniorenlening

Wanneer u een betaling in termijnen overweegt dan is het goed om te weten dat een kredietmaatschappij volledige inzage in uw financiële situatie zal willen zien. Wordt u een krediet aangeboden en verstrekt? Dan wordt dit aangemeld bij het BKR in Tiel. Afhankelijk van de financieringsvorm lost u het verschuldigde bedrag in praktische maandtermijnen af. U bent een kredietmaatschappij daarbij rentekosten verschuldigd.

Consult ooglaserbehandeling

Onderzoekt u de beschikbare mogelijkheden voor een ooglaserbehandeling? Bent u daarbij op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland? Dutch Clinic nodigt u uit voor een consult, technisch en medisch vooronderzoek. Onze oogartsen voeren jaarlijks meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen uit en hebben ruim 15 jaar ervaring met het toepassen van de verschillende ooglasertechnieken. U kunt uw ogen bij Dutch Clinic vanaf € 1.590 laten laseren. Afhankelijk van de onderzoeksresultaten bespreekt een oogarts de mogelijkheden die bij u passen. Daarbij wordt de lasertechniek uitgebreid toegelicht en vertelt een arts wat u van de behandeling kunt verwachten. Direct een afspraak maken? Dutch Clinic is gevestigd in Hoofddorp en telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen, waarna u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt.

Ooglaseren kosten vergelijken FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over de ooglaseren kosten vergelijken. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Er zitten grote verschillen tussen de klinieken die ooglaserbehandelingen aanbieden. De technieken die toegepast worden, komen doorgaans met elkaar overeen. Het vergelijken van de kosten maakt dat u op eenvoudige wijze geld bespaard.

Online vindt u verschillende vergelijkingssites. Hier worden behandelmogelijkheden, klinieken en tarieven met elkaar vergeleken. Om een objectieve vergelijking te maken, is het beter om zelf kennis te maken bij een aantal klinieken. U ontvangt dan een persoonlijke prijsopgave die u met elkaar vergelijkt. Let op de zaken die bij een behandelbedrag zijn inbegrepen en of het een tarief betreft voor één of beide ogen.

Ja. Buitenlandse behandelaars vermelden tarieven op de website. U kunt overwegen een prijsopgave aan te vragen en deze met een ooglaserbehandeling in Nederland te vergelijken. Bij een goede vergelijking is de basis, de lasertechniek, hetzelfde.

Ja. Dutch Clinic biedt u een handig all-in tarief. Naast het ooglaseren zelf zijn het consult, de QuickScan, het medisch vooronderzoek en tijdens het eerste jaar na de behandeling 7 controles inbegrepen. Bijkomende kosten zijn er niet.

Klinieken stellen zelf de tarieven samen. Daarbij wordt rekening gehouden met de maandelijkse vaste lasten, kosten voor personeel, de locatie, technieken die worden aangeboden en de kosten die gereserveerd zijn voor promotionele campagnes.

Nee. Het merendeel van de toegepaste ooglaserbehandelingen wordt niet vergoed. Alleen als uw ogen op basis van een medische indicatie gelaserd worden, worden de kosten gedeeltelijk vergoed.

Ja. Online vindt u letterlijk duizenden reviews en ooglaser ervaringsverhalen. Niet alleen worden reviews weergegeven op de websites van klinieken, maar ook op fora en in persoonlijke blog worden ervaringen gedeeld. De reviews geven inzicht in hoe anderen een kliniek of een bepaalde oogarts hebben ervaren en met welke aandachtspunten u na de ingreep rekening moet houden. Lees niet alleen positieve verhalen, maar doe uw voordeel met het lezen van negatieve reviews.

Na de QuickScan en het medisch vooronderzoek kan de oogarts bepalen of en met welke techniek uw ogen gelaserd kunnen worden. Het doel van de verschillende technieken is het corrigeren van een sterkteafwijking, waarbij het grootste verschil zit in de manier waarop het hoornvlies wordt verwijderd of omgeslagen.

Als u de tarieven naast elkaar legt, zult u zien dat de tarieven niet veel verschillen. Het grote verschil wordt pas gemaakt als u meerdere keren naar de kliniek toe gaat. Zeker wanneer u daarbij afhankelijk bent van een vliegtuig lopen de kosten snel op. Het is niet onwaarschijnlijk dat een ooglaserbehandeling in Nederland voordeliger is dan een behandeling in het buitenland. Vergelijkt u de kosten? Vergeet niet naar de reis- en verblijfkosten te kijken.

Ja. De ontwikkeling van uw zicht wordt door de oogarts nauwlettend in de gaten gehouden. De eerste controle vindt meestal direct na de ingreep plaats, en op de dag na de ooglaserbehandeling komt u eveneens voor controle naar kliniek. De frequentie van de daarop volgende controles wordt met u besproken. Sla geen controle over. Eventuele bijwerkingen of complicaties kunnen tijdig onderzocht en behandeld worden.

Ga kennismaken bij de kliniek(en) waar uw voorkeur naar uit gaat. Vraag een prijsopgave op en vergelijk de inhoud met elkaar. Geadviseerd wordt om uw keuze niet alleen op basis van de kostprijs te nemen. Een betaalbare behandeling is mooi meegenomen, maar het gaat bij een ooglaserbehandeling deels om het vertrouwen dat u heeft in de oogarts. U maakt de laserbehandeling bewust mee. De ingreep gaat vlotter als u met vertrouwen in de behandelstoel plaatsneemt.

Ja, al is dat meestal minder eenvoudig dan het vergelijken van de behandeltarieven. U kunt de kosten voor de vooronderzoeken met elkaar vergelijken, maar ook eventuele kosten die voor een controle in rekening worden gebracht variëren.

Kijk naar het totale plaatje en vertrouw op uw gevoel. U kunt vergelijkingen maken, ervaringen en reviews lezen en beoordelen. Het kiezen van de meest geschikte behandeling doet u na een persoonlijke kennismaking.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com