Ooglaseren Istanbul

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u ooglaseren Istanbul? Reizen naar Turkije om medische en cosmetische doeleinden zit al jaren in de lift. Goedkopere behandeltarieven, moderne klinieken, ervaren chirurgen en artsen. Deze combinatie zorgt ervoor dat mensen die een ingreep in Istanbul hebben laten toepassen met goede ervaringen en prima resultaten terug naar huis reizen. Maar is het de moeite om ooglaseren Istanbul te overwegen of past een behandeling in Nederland beter bij u?

Ooglaseren Istanbul.

Ooglaseren Istanbul.

Ooglaseren in Istanbul

Ooglaserbehandelingen worden sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw toegepast. Verbetering, verfijning en uitbreiding van bestaande lasertechnieken hebben de vraag naar ooglaserbehandelingen fors doen stijgen. Onafhankelijk zijn van bril of contactlenzen is een wens van een grote groep brildragers en/of gebruikers van contactlenzen. De toename van de vraag naar ooglaserbehandelingen heeft geleid tot een forse stijging van het aantal klinieken, ziekenhuizen en oogartsen die de behandeling dagelijks uitvoeren. Prijzen bij Nederlandse klinieken zijn tegenwoordig competitief en zijn niet of nauwelijks duurder dan de prijs die Turkse klinieken hanteren. Waarom kiest u voor Dutch Clinic?

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
  • Jaarlijks worden meer dan 2.000 ooglaserbehandeling uitgevoerd.
  • Binnen de kliniek is meer dan 15 jaar ervaring met de diverse ooglasertechnieken.
  • Gebruik van moderne behandelapparatuur.
  • Professionele nazorg.
  • De vooronderzoeken, de ingreep en de controles vinden plaats in Nederland. U wordt behandeld door een oogarts die uw taal spreekt en waar u zonder moeite mee kunt communiceren.
  • Na afronden van de ooglaserbehandeling kunt u naar huis om in uw vertrouwde omgeving te herstellen.

Ooglaseren Istanbul vs. Hoofddorp

Ooglaserbehandelingen, en andere cosmetische ingrepen, in Turkije zijn al jarenlang populair. Nog altijd kiest een toenemend aantal mannen en vrouwen voor een ingreep in Turkije. Stijgende kosten en geringe vergoedingsmogelijkheden van zorgverzekeraars zijn voor veel mensen reden om een alternatieve behandelmogelijkheid te zoeken. Dat wil niet zeggen dat iedere cosmetische ingreep in Turkije goedkoper is en/of de moeite loont om heen en weer te reizen. Tot enkele jaren geleden waren Nederlandse tarieven voor ooglaserbehandelingen hoog. Prijzen tussen € 3.000 en € 4.000 waren eerder regel dan uitzondering. Tegenwoordig zijn de prijzen die Nederlandse klinieken en ziekenhuizen hanteren voor een ooglaserbehandeling aanmerkelijk lager. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp is een ooglaserbehandeling, waarbij beide ogen behandeld worden, beschikbaar vanaf € 1.590. Dit tarief is inclusief de vooronderzoeken, de behandeling zelf en 7 controles in het eerste jaar na de behandeling. Wanneer u voor een ooglaserbehandeling naar Istanbul reist, betekent dat in de meeste gevallen dat u naderhand ook regelmatig in de kliniek wordt verwacht. De oogarts volgt de ontwikkeling van uw zicht en ogen het eerste jaar nauwgezet op. De bijkomende reis- en verblijfkosten maken dat, zeker op prijstechnisch gebied, een ooglaserbehandeling in Istanbul niet of nauwelijks goedkoper is dan in Nederland.

Kwaliteit ooglaseren Istanbul

Overweegt u ooglaseren in Istanbul? Kies dan altijd voor een gevestigde kliniek en ervaren, gespecialiseerde oogartsen die de ingreep toepassen. De huidige generatie ooglaserapparatuur is geavanceerd en van hoogwaardige kwaliteit. Zowel de zorg, als ervaring van de artsen en de gebruikte apparatuur is ook in Istanbul van hoog niveau. Turkse klinieken die ooglaserbehandelingen aanbieden voldoen aan strikte wet- en regelgeving op het gebied van de Volksgezondheid. Dutch Clinic heeft eveneens een vestiging in Istanbul, waar uiteenlopende medische en cosmetische ingrepen worden toegepast. Ook voor een ooglaserbehandeling kunt u overwegen om deze bij onze kliniek in Istanbul toe te laten passen. Heeft een ooglaserbehandeling uw interesse? Onze oogartsen lichten de diverse behandeltechnieken graag toe tijdens een consult, technisch en medisch vooronderzoek. Uiteraard wordt de mogelijkheid om naar Istanbul te reizen voor de ingreep eveneens met u besproken.

Ooglasertechnieken Istanbul

Net zoals in Nederland werken de oogartsen in Istanbul met diverse ooglasertechnieken. Welke techniek, IntraLasik Femtosecond, TransPRK of Lasek, bij u past kan een oogarts vertellen nadat uw ogen technisch en medisch zijn onderzocht. Deze onderzoeken hebben tot doel uw ogen aan de binnen- en buitenzijde in kaart te brengen. Dit wordt gedaan door middel van diverse metingen. De onderzoeken zijn pijnloos en alleen bij het medisch vooronderzoek worden pupil verwijdende druppels gebruikt, waarna u enige tijd wazig ziet. Op basis van de onderzoeksresultaten en uw algehele gezondheid geeft de arts u een persoonlijk behandeladvies. Komt u niet voor ooglaseren in aanmerking? Misschien dat de arts een lensimplantatie voorstelt. Lensimplantaties kunnen ook bij grotere sterktes en op latere leeftijd uitkomst bieden. Meer weten of wilt u een afspraak maken voor een informatief gesprek over ooglaseren? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen, waarna u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider