Ooglaseren in termijnen betalen

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Wilt u ooglaseren in termijnen betalen? Niet iedereen die een ooglaserbehandeling overweegt wil of kan deze ingreep in één keer betalen. Dat hoeft bij Dutch Clinic geen probleem te zijn. Onze kliniek werkt samen met Cosmetic Finance, een in cosmetische en medische behandelingen gespecialiseerde kredietverstrekker. De ervaren medewerkers van Cosmetic Finance beoordelen of u in aanmerking komt voor ooglaseren in termijnen betalen. Dit is afhankelijk van uw financiële verplichtingen.

Ooglaseren in termijnen betalen.

Ooglaseren in termijnen betalen.

Financiering ooglaseren

Niet iedere kredietverstrekker of financiële instelling heeft ervaring met het financieren van cosmetische ingrepen. Cosmetic Finance is onderdeel van Financieel Fit en adviseert u bij onder meer ooglaseren in termijnen betalen. Niet iedere cosmetische behandeling wordt door de basisverzekering en/of een aanvullende zorgverzekering vergoed. Wanneer vergoeding uitblijft, stuiten veel mensen op het probleem van de hoge kosten. Het is dan goed om te weten dat u de behandeling niet omwille van de kosten op de lange baan moet schuiven. Ooglaseren kan in termijnen betaald worden. Cosmetic Finance stelt net zoals Dutch Clinic uw discretie hoog in het vaandel. U bent geen uitleg verschuldigd over de details van de behandeling die u wilt onder gaan. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat de medewerkers van Cosmetic Finance zorgvuldig met uw persoonlijke en financiële gegevens omgaan. Iedereen heeft andere wensen op het gebied van cosmetische behandelingen als het financieren van de kosten. Door inzage te geven in uw maandelijkse inkomsten en uitgaven kan een financieel product op maat worden samengesteld en krijgt u een financieringsvoorstel. Verschillende financieringsproducten kunnen worden geadviseerd:

  • Persoonlijke lening. Het totale kredietbedrag wordt op uw rekening overgemaakt. Maandelijks lost u een vastgesteld bedrag af. Versneld aflossen kan aan voorwaarden zijn gebonden. Bedragen die worden afgelost, kunnen niet opnieuw worden opgenomen.
  • Doorlopend krediet. Een doorlopend krediet is vaak wat flexibeler dan een persoonlijke lening. Gedurende een vastgestelde looptijd doet u aflossingen, maar deze kunt u weer terug opnemen. Vervroegd aflossen is mogelijk. De rente van een doorlopend krediet kan variëren.
  • Duokrediet. Het beste van een persoonlijke lening en doorlopend krediet. Mogelijkheden kunnen worden afgestemd op uw situatie.
  • Senioren Lening. Speciaal voor mensen tussen 60 en 78 jaar.
  • Kredietbescherming. Het verzekeren van uw financiering kan een geruststellende gedachte zijn. Komt u onverwachts door ziekte thuis te zitten of raakt u uw baan kwijt? Dan neemt de kredietverzekering de verplichting over.

Kosten ooglaseren in termijnen betalen

Wanneer u een persoonlijke lening of doorlopend krediet afsluit dan bent u een financier onder andere rentekosten verschuldigd. Afhankelijk van het soort financiering is dit een vast of variabel percentage. Deze bijkomende kosten maken dat u in totaal meer betaald dan de originele ooglaser kosten. Verdiep uzelf vooraf in de verschillende leenvormen en de kosten die daarbij in rekening gebracht worden. Zeker met een variabele rente, kunnen de kosten aan het einde van de rit tegenvallen. Komt u niet voor een financiering in aanmerking of wilt u liever geen lening of krediet afsluiten bij een financiële instelling? Overweeg dan om de kosten voor de ooglaserbehandeling bij elkaar te sparen, of kijk of u met familie, vrienden of kennissen een regeling kunt treffen. Geld lenen bij familie of vrienden heeft in de regel voordelen. Zo is het betalen van rente vaak onnodig en kan de terugbetalingsperiode flexibel ingevuld worden. Daar staat tegenover dat het ook voor problemen en ruzies kan zorgen. Bedenk daarom van tevoren wat de eventuele gevolgen kunnen zijn.

Discreet ooglaseren in termijnen betalen

Wanneer u een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluit dan geeft u vooraf inzage in uw persoonlijke en financiële gegevens. Het is niet noodzakelijk om te vertellen welke cosmetische behandeling u ondergaat en/of inzage te gegevens in uw medische gegevens. Voor de kredietmaatschappij volstaat uw financiële situatie. Realiseer u daarbij dat een kredietmaatschappij ook uw kredietverleden nakijkt in het BKR. Bij het afsluiten van een lening of krediet zal de financier deze aanmelden bij het BKR. Dit kan eventueel gevolgen hebben voor toekomstige leningen en/of financiële overeenkomsten. Overigens deelt een kredietverstrekker uw gegevens niet met Dutch Clinic. Zowel het financiële als het cosmetische gedeelte wordt discreet behandeld.

Afspraak oogarts

Overweegt u een ooglaserbehandeling in termijnen te betalen? Maak dit kenbaar aan de oogarts tijdens een consult bij Dutch Clinic. Onze medewerkers brengen u in contact met Cosmetic Finance, zodat u alle mogelijkheden heeft om de gewenste behandeling toe te laten passen. Een afspraak bij Dutch Clinic maakt u door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033. U kunt aangeven dat u ooglaseren overweegt en dat u een technisch of medisch vooronderzoek wilt laten toepassen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider