Ooglaseren financiering

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Zoekt u naar ‘ooglaseren financiering’? Wanneer u de ooglaserbehandeling niet in één keer kunt of wilt betalen, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Dutch Clinic kan u helpen bij een financiering op maat, of het betalen in termijnen. Onze samenwerkingspartner, Cosmetic Finance, is gespecialiseerd in het financieren van cosmetische en medische behandelingen. Of u voor een ooglaseren financiering in aanmerking komt, is afhankelijk van uw financiële situatie.

Ooglaseren financiering.

Ooglaseren financiering.

Cosmetic Finance ooglaseren financiering

Cosmetic Finance is de financiële partner met wie Dutch Clinic samenwerkt. De financieringsmaatschappij is een onderdeel van Financieel Fit, een uniek initiatief dat cosmetische en medische behandelingen voor een grote groep mensen bereikbaar en toegankelijk maakt. Feit is dat ondanks de grote vraag naar cosmetische zorg, deze zorg vaak onverzekerd is en u geen gebruik kunt maken van een gewenste behandeling omdat de kosten te hoog zijn. Een ooglaseren financiering wordt op maat afgestemd, hierbij wordt gekeken naar uw financiële situatie. Welke financieringsvormen zijn beschikbaar wanneer u een ooglaserbehandeling in termijnen wilt betalen?

  • Doorlopend Krediet. Weet u nog niet precies hoeveel een cosmetische behandeling kost? Dan kan een doorlopend krediet de ideale oplossing zijn. U kunt opnemen wat u nodig heeft, extra aflossen wat u niet meer nodig heeft en het afgeloste bedrag later terug opnemen. Dit kunt u doen gedurende de looptijd van de lening en tot aan de overeengekomen kredietlimiet. Uiteraard bent u over het bedrag rentekosten verschuldigd.
  • Persoonlijke Lening. Met een persoonlijke lening leent u een bepaald bedrag en heeft u zekerheid over het maandbedrag wat u aflost en de hoogte van de rente. Een persoonlijke lening is een bedrag wat u eenmalig leent en in maandelijkse termijnen aflost. Bedragen die u heeft afgelost, kunnen niet terug opgenomen worden.
  • Senioren Lening. Speciaal voor mensen tussen 60 en 78 jaar is de senioren lening ontwikkeld. Het is een lening met een vaste rente en een vast looptijd. De hoogte van het leenbedrag hangt af van uw persoonlijke situatie.
  • Duokrediet. Met een Duokrediet kunt u het beste van verschillende leningen in één krediet combineren. Het is mogelijk om gunstige voorwaarden en tarieven van meerdere kredietverstrekkers te combineren. Een Duokrediet geeft u zowel de zekerheid van een persoonlijke lening als de flexibiliteit van een doorlopend krediet.
  • Kredietbescherming. Naast het afsluiten van een lening of krediet kunt u bij Cosmetic Finance ook terecht voor kredietbescherming. Hiermee verzekert u het financiële risico van uw krediet of lening. Op het moment dat u werkloos of arbeidsongeschikt wordt keert de verzekeraar maandelijks een bedrag uit, zodat u aan de maandelijkse aflossingsverplichting kunt blijven voldoen.

Welke kredietvorm het beste bij u past, kunt u bespreken met de adviseurs en specialisten van Cosmetic Finance. Bij het overwegen van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening is het goed om te weten dat een kredietverstrekker volledige inzage wenst in uw maandelijkse financiële situatie. U wordt gevraagd een overzicht te verstrekken van zowel de inkomsten als uitgaven. Daarnaast wordt uw kredietverleden opgevraagd. Hiervoor vraagt de kredietverstrekker uw gegevens op bij het BKR in Tiel. Sluit u een kredietovereenkomst af? Het krediet zal eveneens worden aangemeld bij het Bureau Krediet Registratie.

Alternatief ooglaseren financiering

Het afsluiten van een krediet of lening voor een ooglaserbehandeling creëert enerzijds mogelijkheden en aan de andere kant is het belangrijk om u vooraf te verdiepen in de verplichtingen. Een ooglaser financiering maakt het mogelijk om uw ogen te laten laseren en onafhankelijk van bril of contactlenzen goed te zien. Anderzijds gaat u voor langere periode, enkele jaren, een financiële verplichting aan. Niet iedereen wil langdurig herinnerd worden aan een cosmetische of medische behandeling. Kredietverstrekkers brengen administratie en rentekosten in rekening. Dat betekent dat het bedrag dat u leent altijd meer is dan het originele behandelbedrag. Stel uzelf voor het afsluiten van een krediet de vraag of u bereidt bent een langlopende verplichting aan te gaan en wat er gebeurt wanneer u door omstandigheden niet meer aan de betalingsverplichting kunt voldoen. Vaak blijkt het mogelijk om bij vrienden, familie of kennissen het bedrag te lenen. Ook hier heeft u verplichtingen, al zijn deze vaak minder streng dan wanneer het een financieringsmaatschappij betreft.

Advies ooglaserbehandeling

Overweegt u een ooglaserbehandeling en vergelijkt u de mogelijkheden met elkaar? Dutch Clinic biedt zowel ooglaserbehandelingen als lensimplantaties aan. Onze oogartsen leggen u graag de verschillende behandeltechnieken toe en geven een persoonlijk behandeladvies. Indien gewenst brengen we u in contact met Cosmetic Finance. Een afspraak voor een consult maakt u door telefonisch contact op te nemen met Dutch Clinic op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider