Ooglaseren filmpje

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Zoekt u een ooglaseren filmpje? Als u het gebruik van bril of contactlenzen moe bent, kunt u een ooglaserbehandeling overwegen. Met behulp van geavanceerde laserapparatuur kan een sterkteafwijking gecorrigeerd worden, waarna u zowel veraf als dichtbij scherp ziet. Veel mensen vinden het een enge of nare gedachte om ‘iets’ aan de ogen te laten doen. Door het bekijken van een ooglaseren filmpje ziet u hoe de behandeling verloopt.

Ooglaseren filmpje.

Ooglaseren filmpje.

Groot aanbod ooglaseren video’s

Online vindt u een groot aantal ooglaseren video’s. Zowel op een bekend platform als YouTube als op websites van oogklinieken en ziekenhuizen worden filmpjes geplaatst, die de ooglaser techniek in beeld brengen. U ziet op gedetailleerde wijze hoe de behandeling wordt toegepast. Een ooglaseren filmpje is interessant wanneer u niet weet wat u van de ingreep kunt verwachten, maar ook als u wilt weten hoe de techniek wordt toegepast bieden de filmpjes meer inzicht.

Behandeltechniek in beeld gebracht

De ooglaser video’s die online gepubliceerd worden, geven op praktische wijze inzicht in het verloop van een ooglaserbehandeling. Stapsgewijs wordt uitgelegd wat een oogarts doet en wat de vervolgstappen zijn. Van het bekijken van de oogmetingen en controles die worden gedaan tijdens een technisch of medisch vooronderzoek tot het zien van het losmaken van een hoornvliesflapje. Alle facetten van ooglaseren zijn op beeld vastgelegd.

 • Technisch en medisch vooronderzoek.
 • Bespreken van de meest geschikte ooglasertechniek.
 • Toelichten van de verschillende ooglasertechnieken.
 • Verdoven van de ogen voorafgaand aan de laserbehandeling.
 • Het losmaken van een flapje van het hoornvlies tijdens een IntraLasik Femtosecond laserbehandeling.
 • Het computergestuurd verwijderen van het epitheel bij een TransPRK laserbehandeling.
 • Het losweken van het epitheel met een alcoholoplossing bij een Lasek ooglaserbehandeling.
 • Het toepassen van de lasertechniek om de sterkteafwijking en cilinder te corrigeren.
 • Terugplaatsen van het omgeslagen flapje.
 • Afronden van de ooglaserbehandeling.
 • Controles na de ooglaserbehandeling.

Voor- en nadelen ooglaseren filmpje

Het zien van een ooglaseren video heeft zowel voor- als nadelen. Met name als u onbekend bent met de techniek en/of overweegt om uw ogen te laten laseren kan het bekijken van online filmpjes meer inzicht geven. De meeste video’s die geplaatst worden, zijn afkomstig van oogartsen, klinieken en ziekenhuizen die de ingreep aanbieden. Daarnaast zijn er ook bloggers en vloggers die de ingreep of overwegen of hebben laten toepassen die inzicht bieden in hun ervaring. Wanneer u niet weet welke ooglasertechniek bij u wordt toegepast, dan kan het gebeuren dat u zich te veel focust op de ‘verkeerde’ techniek bij het bekijken van ooglaseren video’s. U gaat dan met een bepaald idee van de ingreep naar een oogarts voor een consult en krijgt daar iets heel anders te horen. Aan de andere kant, bieden online ooglaseren video’s veel duidelijkheid over de duur van de behandeling en de manier waarop uw ogen verdoofd worden. U kunt ooglaseren video’s thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving bekijken zonder dat u daarvoor direct een afspraak bij een oogarts of oogkliniek hoeft te maken.

Binnen- en buitenlandse ooglaseren video’s

Dat u niet gebonden bent aan het bekijken van ooglaseren filmpjes die in Nederland gemaakt zijn, spreekt voor zich. YouTube biedt naast Nederlandse filmpjes en video’s ook tal van filmpjes die uit het buitenland afkomstig zijn. Wanneer u meer wilt weten over de ooglaserbehandeling en hoe deze wordt toegepast, dan is de taal van een video ook niet van belang. Het zijn de beelden die duidelijkheid en uitleg verschaffen. Wilt u meer weten over de ooglaserapparatuur? YouTube laat ook verschillende films en video’s van product presentaties zien. U kunt zien hoe ooglaserapparatuur wordt ontwikkeld, getest en in gebruik wordt genomen.

Vragen na zien ooglaseren filmpje

Het bekijken van online video’s kan een eerste stap zijn in uw eigen persoonlijke ooglaserbehandeling. Na het zien van de filmpjes is het niet ondenkbaar dat u nieuwe en/of andere vragen heeft over de techniek dan daarvoor. Online vindt u bij oogklinieken en op algemene websites informatie over ooglasertechnieken, de kosten en de resultaten die bereikt worden. Wilt u echter weten of uw ogen geschikt zijn om te laseren en welke techniek daarvoor het beste gebruikt kan worden? Dan is daar een persoonlijk consult bij een oogarts voor nodig. Uw ogen worden technisch en medisch onderzocht, waarna de oogarts u een behandelplan voorstelt. Uiteraard licht de arts de lasertechniek toe en heeft u tijd om vragen te stellen. Indien gewenst kan gelijk een behandeldatum afgesproken worden.

Informatief consult, technisch of medisch vooronderzoek

Wilt u meer weten over de ooglaserbehandelingen die Dutch Clinic aanbiedt? Of bent u benieuwd welke techniek bij u het beste resultaat biedt? Maak dan een afspraak voor een consult. Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op: +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider