Ooglaseren beste kliniek

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Zoekt u naar ‘ooglaseren beste kliniek’? Ooglaserbehandelingen zijn populair. De kortdurende ingreep maakt u weer onafhankelijk van bril of contactlenzen. Bij de keuze voor een oogkliniek zijn zowel de kwaliteit van de zorg als de ervaring van de oogarts van belang. Vaak wordt als eerste naar de kosten van de ingreep gekeken. Vergeet het welzijn van uw ogen niet en zoek naar ooglaseren beste kliniek die bij u past en waar u zich vertrouwd voelt.

Ooglaseren beste kliniek.

Ooglaseren beste kliniek.

Ooglaseren beste kliniek kiezen

De kwaliteit van oogklinieken in Nederland is doorgaans stabiel en goed. Het maken van een eerste selectie gebeurt vaak aan de hand van verhalen die u leest en hoort over anderen die een ooglaserbehandeling hebben laten toepassen. Positieve, maar ook negatieve reacties geven een idee hoe iemand anders de behandeling heeft ervaren. Het is echter geen leidraad voor de ooglaserbehandeling die u overweegt. Om de beste kliniek te vinden, gaat u op zoek naar een behandelaar die bij u past, die u begrijpt en waar u zich welkom en vertrouwt voelt. Waar let u verder op bij ooglaseren beste kliniek kiezen?

 • Naamsbekendheid en locatie van de kliniek.
 • Ervaring van de behandelend artsen.
 • Welke lasertechnieken worden aangeboden?
 • Hoeveel nacontroles zijn inbegrepen?

Kennismaken beste ooglaser kliniek

Online is tegenwoordig veel informatie over cosmetische behandelingen, klinieken en artsen te vinden. Ooglaserbehandelingen worden op de website van een kliniek uitvoerig omschreven en toegelicht. Wanneer een oogkliniek u op het eerste gezicht aanspreekt en u eventueel ook reviews heeft gelezen, kunt u contact opnemen en een afspraak maken voor een technisch vooronderzoek. Tijdens het technisch vooronderzoek worden uw ogen op een aantal verschillende manieren opgemeten. De oogarts kan u na het onderzoek vrij zeker zeggen of uw ogen al dan niet gelaserd kunnen worden. Wanneer een ooglaserbehandeling mogelijk is, kan een afspraak gemaakt worden voor een uitgebreid medisch vooronderzoek. Beide onderzoeken kunnen elkaar, indien gewenst, opvolgen. Waar bestaan de onderzoeken uit?

 • Bespreken van uw algehele gezondheid.
 • Meten van de sterkteafwijking en/of cilinder.
 • Dikte van het hoornvlies meten.
 • Oogdruk meten.
 • Onderzoek van het hoornvlies.
 • Onderzoek van het netvlies.
 • Meten traanproductie.

Met name tijdens het uitgebreide medisch onderzoek worden pupil verwijdende oogdruppels gebruikt, u kunt daarna nog enige tijd wazig zien. Na het afronden van de onderzoeken kan de oogarts advies geven over de lasertechniek die bij u past. Voelt u zich tijdens het eerste technisch onderzoek niet op uw gemak of voelt u zich niet serieus genomen? Voel uzelf dan niet gedwongen om bij de betreffende kliniek de laserbehandeling te ondergaan. Kijk op uw gemak verder en maak kennis met een andere oogkliniek.

Kosten ooglaseren beste kliniek

Nog te vaak denken mensen dat de duurste ooglaserbehandeling ook automatisch de beste is. U zult zien dat dit niet altijd het geval is. Het is beter om te zoeken naar de beste oogkliniek met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u dan de opties naast elkaar legt valt op dat het zeker niet alleen de duurste aanbieders zijn die beoordeeld worden. Zo doet Dutch Clinic geen concessies als het aankomt op de kwaliteit van de zorg. Toch kunnen wij u een all-in tarief bieden vanaf € 1.590 voor een ooglaserbehandeling. Bij dit tarief zijn inbegrepen:

 • Technisch en medisch vooronderzoek.
 • TransPRK, IntraLasik Femtosecond en Lasek laserbehandeling.
 • 7 controles in het eerste jaar.
 • Zichtgarantie, wanneer er sprake is van een reststerkte wordt een nabehandeling, mits medisch verantwoord, toegepast.

Dutch Clinic heeft meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van ooglaserbehandelingen. Onze artsen passen de verschillende ooglasertechnieken jaarlijks gemiddeld 2.000 toe. Dat onze persoonlijke zorg en begeleiding worden gewaardeerd blijkt uit de positieve klantwaarderingen.

Beste kliniek ooglaseren binnen- of buitenland

Naar een buitenlandse kliniek reizen voor een cosmetische of medische behandeling. Het is tegenwoordig mogelijk om ook in het buitenland de gewenste ingreep toe te laten passen. Een toenemend aantal mensen ontdekt de alternatieve mogelijkheden en overweegt een behandeling in het buitenland. Ook voor een ooglaserbehandeling kunt u een buitenlandse kliniek zoeken. Wanneer u echter zoekt naar de beste ooglaser kliniek, is in Nederland blijven vaak aantrekkelijker dan u denkt. Waar de laserbehandeling zelf niet langer dan 5 tot 15 minuten duurt, volgen het eerste jaar regelmatige nacontroles. Wanneer u in behandeling bent bij een buitenlandse kliniek betekent dat extra reis- en verblijfskosten. Hier wordt bij het zoeken van een behandelaar niet altijd rekening mee gehouden, maar juist omdat u regelmatig op controle bent bij de arts is dit een punt van aandacht. Het vinden van de oogkliniek die het beste bij u en uw verwachtingen past is een persoonlijke mening.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com