Ooglaseren actie

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Bent op zoek naar ooglaseren actie? Een ooglaserbehandeling is een investering in uw welzijn waar u levenslang plezier van heeft. U kunt bij Dutch Clinic uw ogen voordelig laten laseren. Jaarlijks voeren onze gespecialiseerde oogartsen meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen toe. De ervaring maakt dat onze ooglaserbehandelingen zowel veilig als vertrouwd zijn. Dutch Clinic biedt u een ooglaseren actie vanaf € 795 per oog.

Ooglaseren actie.

Ooglaseren actie.

Ooglaserbehandeling technieken

Overweegt u een ooglaserbehandeling om daarna weer goed te kunnen zien zonder lenzen of bril? Het komt geregeld voor dat bril- en lenzendragers hun ogen laten laseren. Na de laserbehandeling is sporten, zwemmen of werken zonder bril of lenzen mogelijk. Een ooglaserbehandeling kan niet bij iedere brilsterkte worden toegepast. Wanneer uw ogen niet geschikt blijken voor een ooglaserbehandeling dan is het plaatsen van een vervanglens en/of een voorzetlens mogelijk een optie. Dutch Clinic biedt verschillende ooglasertechnieken aan. Iedere techniek heeft eigen kenmerken, toepassingsmogelijkheden en resultaten. De prijs van de ooglaserbehandeling wordt medebepaald door de techniek die wordt toegepast. Wilt u een ooglaseren actie vergelijken of laten toepassen? Laat uzelf dan altijd eerst informeren over de inhoud van de actie.

  • IntraLasik Femtosecond. Moderne behandeltechniek waarbij een flapje van het hoornvlies wordt losgemaakt en omslagen. De computergestuurde laser corrigeert uw brilsterkte. Na het laseren wordt het flapje teruggeslagen en wordt de ingreep afgerond. Enkele uren na de laserbehandeling ziet u weer scherp. Deze ooglasertechniek wordt toegepast bij sterktes die liggen tussen -10 en +6 en een cilinder tot 6.
  • TransPRK. Volledig computergestuurde behandeltechniek, waarbij uw ogen niet worden aangeraakt. De behandeling duurt niet langer dan een aantal minuten.
  • Lasek. Deze ooglasertechniek is eveneens geschikt voor mensen met een dun hoornvlies, droge ogen en een verhoogd risico op oogletsel. De methode heeft de voorkeur bij mensen die een contactsport beoefenen en mensen die een beroep uitoefenen, waarbij de ogen regelmatig gevaar lopen.

Vergelijking ooglaseren actie

Niet bij iedereen die een ooglaserbehandeling laat toepassen, worden de kosten gedeeltelijk of volledig vergoed. Wanneer u zelf voor de kosten verantwoordelijk bent, is het normaal om naar een ooglaseren actie of aanbieding te kijken. Cosmetische behandelingen worden regelmatig via een zogenaamde groepskorting extra onder de aandacht gebracht, dit vaak in combinatie met een extra laag vanaf bedrag zodat uw interesse al snel wordt gewekt. Dat u daarbij vergeet om te kijken naar de inhoud van de aanbieding, gebeurt vaker dan gedacht. Toch is het van belang om verder te lezen en zoveel mogelijk te weten te komen over de ooglaseren actie en degene die deze aanbieding doet. Kijk daarbij goed naar:

  • Naamsbekendheid van de oogkliniek.
  • Aantoonbare ervaring van de behandelend oogarts.
  • Welke ooglasertechnieken worden aangeboden en toegepast?
  • Wat zijn de extra bijkomende kosten voor onder andere het technisch en medisch onderzoek?
  • Hoeveel controles zijn er inbegrepen?

Bent u daarnaast benieuwd hoe anderen de ooglaser actie hebben ervaren en/of welke resultaten er bereikt zijn? Zoek dan online naar reviews en klantervaringen die betrekking hebben op de actie. Het is niet noodzakelijk om bij negatieve meningen de actie gelijk in de prullenmand te gooien, maar enige terughoudendheid is wel op zijn plaats. Om zelf een mening te kunnen hebben, is het van belang om persoonlijk bij een oogkliniek kennis te maken. Laat een oogarts de ooglaser actie nader toelichten en vraag wat er allemaal bij het actietarief is inbegrepen.

Resultaten ooglaser actie

Afhankelijk van de gebruikte ooglasertechniek duurt het een aantal uren tot enkele dagen voordat uw zicht scherp is. U kunt zowel dichtbij als in de verte scherp zien zonder dat u daarbij bril of contactlens afhankelijk bent. Het kan enige tijd duren voordat uw hersenen aan dit veranderde zicht gewend zijn. Met name de eerste dagen en weken is het normaal dat u moeite heeft met lichthalo’s en zien in het donker. De ooglaserresultaten zijn goed en blijvend, wat niet wegneemt dat u wellicht naarmate u ouder wordt een leesbril nodig heeft. De behandelend oogarts ligt zowel de behandeltechniek als de resultaten met u door tijdens een consult.

Technisch en medisch vooronderzoek

Wilt u een afspraak voor een technisch en/of medisch vooronderzoek voor een ooglaserbehandeling? De oogartsen van Dutch Clinic onderzoeken uw ogen uitgebreid van binnen en buiten voordat een behandeltechniek wordt voorgesteld. Na een eerste technisch onderzoek kan al met aangrenzende zekerheid worden gezegd of uw ogen gelaserd kunnen worden. Het uitgebreide medisch vooronderzoek bevestigd in de regel het technisch onderzoek. Slechts een enkele keer blijkt iemand niet geschikt voor een ooglaserbehandeling. Een afspraak voor een consult of onderzoek bij Dutch Clinic maakt u telefonisch door contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033.

Ooglidcorrectie Nederland FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over de ooglaseren actie. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

De ervaren oogartsen van Dutch Clinic passen jaarlijks meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen toe. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de IntraLasik Femtosecond, TransPRK en Lasek technieken. Afhankelijk van uw sterkteafwijking wordt de meest geschikte behandeltechniek voorgesteld en toegepast.

Ooglaserbehandelingen zijn bij Dutch Clinic beschikbaar vanaf € 795 per oog. Voorafgaand aan de behandeling vinden zowel een technisch als uitgebreid medisch onderzoek plaats. Op basis van de onderzoekresultaten en uw wensen wordt een behandeltechniek gekozen. Het eerste jaar na de behandeling vinden 7 controles plaats. De kosten hiervan zijn bij het behandelbedrag inbegrepen.

Nee, helaas niet. Afhankelijk van uw sterkteafwijking kan een oogarts een ooglaserbehandeling of het implanteren van kunst- of voorzetlenzen voorstellen. Heeft u alleen een leesbril nodig? Ook dan is een ooglaserbehandeling meestal niet geschikt.

Minderjarigen worden niet behandeld. Uw oogsterkte moet minimaal een jaar stabiel zijn. Vanaf gemiddeld 45 jaar kan een lensimplantatie de voorkeur hebben boven een ooglaserbehandeling.

Laat uzelf altijd eerst informeren en adviseren door een oogarts, alvorens van een actie gebruik te maken. Uw geschiktheid voor ooglaseren is van diverse factoren afhankelijk. Naast de sterkteafwijking en een eventuele cilinder tellen ook uw dagelijkse werkzaamheden en sportieve activiteiten een rol.

Afhankelijk van de toegepaste techniek is u zicht kort na het laseren scherp. Het kan enkele dagen tot weken duren voordat uw zicht stabiel is en u gewend bent aan het verbeterde zicht. De meeste mensen gaan binnen een aantal dagen weer aan het werk. Werkt u in een stoffige omgeving of verricht u het merendeel van de dag beeldscherm werkzaamheden, dan kan de oogarts een gefaseerde terugkeer voorstellen. Dit zodat uw ogen niet overbelast raken.

Zorg dat u vooraf weet wat de actie of het behandeltarief omvat. Let daarbij op controles die zijn inbegrepen, de techniek die wordt toegepast, eventueel bijkomende kosten voor zowel het technisch als medisch vooronderzoek. Daarnaast zijn ook ervaringen van anderen interessant. Online worden reviews gedeeld van mensen die de laserbehandeling hebben laten toepassen. Lees hoe zij de behandeling hebben ervaren.

Het kan gebeuren dat buitenlandse klinieken de ooglaserbehandeling voordeliger aanbieden. Vergeet daarbij niet dat er het eerste jaar na de ingreep minimaal 7 controles plaatsvinden. Wanneer u daarvoor elke keer naar het buitenland moet, kan het prijsverschil al snel ongedaan gemaakt worden.

Een technisch vooronderzoek duurt niet lang. Het is niet nodig om uw lenzen voorafgaand aan het onderzoek uit te laten. De oogarts onderzoekt uw ogen globaal en kan met aangrenzende zekerheid zeggen of u voor de ooglaserbehandeling in aanmerking komt. Het onderzoek is een verplicht onderdeel van het behandeltraject.

Waar het technisch onderzoek van korte duur is, duurt een medisch vooronderzoek gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Voor het uitgebreide medisch vooronderzoek kunt u uw lenzen een aantal weken niet gebruiken en worden uw ogen meerdere keren gedruppeld, waarbij onder meer pupil vergrotende druppels worden gebruikt. De arts bekijkt uw ogen zowel aan de binnen- als buitenzijde en verricht uiteenlopende metingen. Pas na het medisch vooronderzoek wordt de ooglasertechniek bepaalt die bij u toegepast kan worden. Een enkele keer blijkt tijdens het medisch onderzoek dat ogen niet gelaserd kunnen worden.

Het technisch onderzoek, de zogenaamde QuickScan is gratis. De kosten van het medisch vooronderzoek bedragen € 95. Als blijkt dat uw ogen niet gelaserd kunnen worden dan ontvangt u het bedrag terug. Op het moment dat uw ogen gelaserd kunnen worden, dan worden de kosten in mindering gebracht op het behandeltarief.

Ja, u kunt zowel op de website van Dutch Clinic als op een forum uw ervaring plaatsen en delen met anderen.

Nee, Dutch Clinic geeft geen korting voor het geven van een review. De bedoeling van objectieve reviews is het informeren van anderen over een meegemaakte ooglaserbehandeling. Zeker wanneer u zich oriënteert op een eventuele behandeling kunnen reviews van anderen een waardevolle hulpbron zijn.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com