Ooglaseren actie

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Bent op zoek naar ooglaseren actie? Een ooglaserbehandeling is een investering in uw welzijn waar u levenslang plezier van heeft. U kunt bij Dutch Clinic uw ogen voordelig laten laseren. Jaarlijks voeren onze gespecialiseerde oogartsen meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen toe. De ervaring maakt dat onze ooglaserbehandelingen zowel veilig als vertrouwd zijn. Dutch Clinic biedt u een ooglaseren actie vanaf € 795 per oog.

Ooglaseren actie.

Ooglaseren actie.

Ooglaserbehandeling technieken

Overweegt u een ooglaserbehandeling om daarna weer goed te kunnen zien zonder lenzen of bril? Het komt geregeld voor dat bril- en lenzendragers hun ogen laten laseren. Na de laserbehandeling is sporten, zwemmen of werken zonder bril of lenzen mogelijk. Een ooglaserbehandeling kan niet bij iedere brilsterkte worden toegepast. Wanneer uw ogen niet geschikt blijken voor een ooglaserbehandeling dan is het plaatsen van een vervanglens en/of een voorzetlens mogelijk een optie. Dutch Clinic biedt verschillende ooglasertechnieken aan. Iedere techniek heeft eigen kenmerken, toepassingsmogelijkheden en resultaten. De prijs van de ooglaserbehandeling wordt medebepaald door de techniek die wordt toegepast. Wilt u een ooglaseren actie vergelijken of laten toepassen? Laat uzelf dan altijd eerst informeren over de inhoud van de actie.

  • IntraLasik Femtosecond. Moderne behandeltechniek waarbij een flapje van het hoornvlies wordt losgemaakt en omslagen. De computergestuurde laser corrigeert uw brilsterkte. Na het laseren wordt het flapje teruggeslagen en wordt de ingreep afgerond. Enkele uren na de laserbehandeling ziet u weer scherp. Deze ooglasertechniek wordt toegepast bij sterktes die liggen tussen -10 en +6 en een cilinder tot 6.
  • TransPRK. Volledig computergestuurde behandeltechniek, waarbij uw ogen niet worden aangeraakt. De behandeling duurt niet langer dan een aantal minuten.
  • Lasek. Deze ooglasertechniek is eveneens geschikt voor mensen met een dun hoornvlies, droge ogen en een verhoogd risico op oogletsel. De methode heeft de voorkeur bij mensen die een contactsport beoefenen en mensen die een beroep uitoefenen, waarbij de ogen regelmatig gevaar lopen.

Vergelijking ooglaseren actie

Niet bij iedereen die een ooglaserbehandeling laat toepassen, worden de kosten gedeeltelijk of volledig vergoed. Wanneer u zelf voor de kosten verantwoordelijk bent, is het normaal om naar een ooglaseren actie of aanbieding te kijken. Cosmetische behandelingen worden regelmatig via een zogenaamde groepskorting extra onder de aandacht gebracht, dit vaak in combinatie met een extra laag vanaf bedrag zodat uw interesse al snel wordt gewekt. Dat u daarbij vergeet om te kijken naar de inhoud van de aanbieding, gebeurt vaker dan gedacht. Toch is het van belang om verder te lezen en zoveel mogelijk te weten te komen over de ooglaseren actie en degene die deze aanbieding doet. Kijk daarbij goed naar:

  • Naamsbekendheid van de oogkliniek.
  • Aantoonbare ervaring van de behandelend oogarts.
  • Welke ooglasertechnieken worden aangeboden en toegepast?
  • Wat zijn de extra bijkomende kosten voor onder andere het technisch en medisch onderzoek?
  • Hoeveel controles zijn er inbegrepen?

Bent u daarnaast benieuwd hoe anderen de ooglaser actie hebben ervaren en/of welke resultaten er bereikt zijn? Zoek dan online naar reviews en klantervaringen die betrekking hebben op de actie. Het is niet noodzakelijk om bij negatieve meningen de actie gelijk in de prullenmand te gooien, maar enige terughoudendheid is wel op zijn plaats. Om zelf een mening te kunnen hebben, is het van belang om persoonlijk bij een oogkliniek kennis te maken. Laat een oogarts de ooglaser actie nader toelichten en vraag wat er allemaal bij het actietarief is inbegrepen.

Resultaten ooglaser actie

Afhankelijk van de gebruikte ooglasertechniek duurt het een aantal uren tot enkele dagen voordat uw zicht scherp is. U kunt zowel dichtbij als in de verte scherp zien zonder dat u daarbij bril of contactlens afhankelijk bent. Het kan enige tijd duren voordat uw hersenen aan dit veranderde zicht gewend zijn. Met name de eerste dagen en weken is het normaal dat u moeite heeft met lichthalo’s en zien in het donker. De ooglaserresultaten zijn goed en blijvend, wat niet wegneemt dat u wellicht naarmate u ouder wordt een leesbril nodig heeft. De behandelend oogarts ligt zowel de behandeltechniek als de resultaten met u door tijdens een consult.

Technisch en medisch vooronderzoek

Wilt u een afspraak voor een technisch en/of medisch vooronderzoek voor een ooglaserbehandeling? De oogartsen van Dutch Clinic onderzoeken uw ogen uitgebreid van binnen en buiten voordat een behandeltechniek wordt voorgesteld. Na een eerste technisch onderzoek kan al met aangrenzende zekerheid worden gezegd of uw ogen gelaserd kunnen worden. Het uitgebreide medisch vooronderzoek bevestigd in de regel het technisch onderzoek. Slechts een enkele keer blijkt iemand niet geschikt voor een ooglaserbehandeling. Een afspraak voor een consult of onderzoek bij Dutch Clinic maakt u telefonisch door contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider