Onderooglidcorrectie Nederland

Wilt u een onderooglidcorrectie in Nederland laten toepassen? Uw ogen spreken. Ze verraden veel over uw gevoelens en mening. Mensen in uw omgeving zien aan uw ogen hoe u zich voelt en of u lekker in uw vel zit. Door het ouder worden, neemt de elasticiteit van de huid af en kunnen er wallen onder uw ogen ontstaan. Wallen geven uw gezicht een oudere, sombere uitstraling. Een onderooglidcorrectie in Nederland is een veelvuldig toegepaste ingreep die zowel bij mannen als vrouwen goede resultaten geeft.

Onderooglidcorrectie Nederland.

Onderooglidcorrectie Nederland.

Frisse gezichtsuitdrukking

Afhangende oogleden en wallen onder uw ogen zorgen dat uw gezicht een vermoeide uitstraling heeft. Zelfs na een prima nachtrust geven wallen uw gezicht een sombere blik. Wanneer u regelmatig de vraag krijgt of u niet goed heeft geslapen, dan kan een onderooglidcorrectie in Nederland een goede oplossing zijn. Naast het feit dat uw gezichtsuitdrukking vermoeid is, kunnen afhangende oogleden en/of wallen ook fysieke klachten veroorzaken. De overtollige huid en vetophopingen zitten dan letterlijk in de weg. Een onderooglidcorrectie is een veilige cosmetische ingreep, waar goede resultaten mee worden geboekt. Bij Dutch Clinic worden alle boven- en onderooglidcorrecties uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen die u vlot en efficiënt behandelen. Een frisse gezichtsuitdrukking zonder zichtbare wallen onder uw ogen. Dat is een van de resultaten van een onderooglidcorrectie. Wallen zijn een gevolg van het ouder en slapper worden van de huid. Naast het afzakken van de huid kan er vetweefsel verzakken omdat de verslapte steunbandjes niet langer in staat zijn om het vet op de juiste plaats te houden. Het resultaat hiervan is een verdikking onder uw ogen. Wallen kunnen door middel van een onderooglidcorrectie verwijderd worden, de manier waarop dit gebeurt hangt af van een aantal factoren.

  • Niet chirurgische wallencorrectie, hierbij wordt gebruik gemaakt van fillers om het volumetekort onder uw oogkas op te vullen.
  • Onderooglidcorrectie, waarbij de overtollige huid onder uw ogen wordt verwijderd.
  • Onderooglidcorrectie, waarbij zowel de overtollige huid als de opgehoopte vetweefsels worden verwijderd.
  • Uitgebreide onderooglidcorrectie waarbij ook het ooglid wordt verstrakt.

Afhankelijk van de mate waarin u last heeft van de wallen en/of de overtollige huid kan een ervaren plastisch chirurg een behandeling en werkwijze op maat voorstellen.

Veilige onderooglidcorrectie in Nederland

De ingreep zelf vindt onder plaatselijke verdoving plaats en duurt 30 tot 45 minuten. Voorafgaand aan de ingreep heeft de chirurg zowel de overtollige huid als vetweefsels afgetekend op de huid. Incisies worden gemaakt in uw wimperrand, zodat de littekens achteraf nauwelijks opvallen. Direct na de ingreep wordt al in de kliniek begonnen met het koelen van uw oogleden. De chirurg geeft u koelinstructies mee, die u thuis zoveel mogelijk opvolgt. Dezelfde dag mag u de kliniek verlaten. Aangezien uw oogleden gezwollen zijn, kan uw zicht beperkt worden. Laat u daarom door een bekende ophalen en veilig thuisbrengen. Na een aantal dagen kunt u weer zelf achter het stuur plaatsnemen. Gemiddeld duurt het 2 tot 3 weken voordat de zwellingen en verkleuringen onzichtbaar zijn. Door in de dagen na de onderooglidcorrectie wat rust te nemen en niet zwaar te tillen en/of bukken voorkomt u dat er onnodig veel druk op de oogleden komt. Na 5 tot 7 dagen worden de hechtingen verwijderd. Dit is voor de meeste mensen tevens het moment om de dagelijkse werkzaamheden te hervatten. Ondanks het opvolgen van de instructies van de arts is en blijft een onderooglidcorrectie een chirurgische ingreep met een zekere kans op bijwerkingen complicaties. Na een onderooglidcorrectie kunt u te maken krijgen met nabloedingen, infecties, slechte wondgenezing, moeizaam kunnen openen en sluiten van de ogen, asymmetrie en gevoelloosheid van de oogleden. Heeft u klachten na de ingreep? Neem dan altijd contact op met de kliniek. Op deze manier kan vroegtijdig actie worden ondernomen en wordt erger voorkomen.

Succesvolle onderooglidcorrectie in Nederland

Wilt u weer met een frisse uitstraling in de spiegel kijken? Dan kunt u voor een onderooglidcorrectie terecht bij Dutch Clinic in Hoofddorp. Onze ervaren plastisch chirurgen werken met state-of-the-art behandelapparatuur en passen de nieuwste behandeltechnieken toe. U bent bij Dutch Clinic van het begin tot het eind verzekerd van persoonlijke aandacht en zorg. Iedere ingreep wordt voorafgegaan door een uitgebreid persoonlijk consult. Tijdens het consult worden uw klachten besproken, kunt u de verwachting die u heeft van de ingreep onder worden brengen en is er tijd om vragen te stellen. Wilt u een onderooglidcorrectie in Nederland laten toepassen door een ervaren plastisch chirurg? Maak dan een afspraak bij Dutch Clinic. U kunt telefonisch contact opnemen met +31 (0)20 214 2033.