Onderooglidcorrectie Nederland

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Wilt u een onderooglidcorrectie in Nederland laten toepassen? Uw ogen spreken. Ze verraden veel over uw gevoelens en mening. Mensen in uw omgeving zien aan uw ogen hoe u zich voelt en of u lekker in uw vel zit. Door het ouder worden, neemt de elasticiteit van de huid af en kunnen er wallen onder uw ogen ontstaan. Wallen geven uw gezicht een oudere, sombere uitstraling. Een onderooglidcorrectie in Nederland is een veelvuldig toegepaste ingreep die zowel bij mannen als vrouwen goede resultaten geeft.

Onderooglidcorrectie Nederland.

Onderooglidcorrectie Nederland.

Frisse gezichtsuitdrukking

Afhangende oogleden en wallen onder uw ogen zorgen dat uw gezicht een vermoeide uitstraling heeft. Zelfs na een prima nachtrust geven wallen uw gezicht een sombere blik. Wanneer u regelmatig de vraag krijgt of u niet goed heeft geslapen, dan kan een onderooglidcorrectie in Nederland een goede oplossing zijn. Naast het feit dat uw gezichtsuitdrukking vermoeid is, kunnen afhangende oogleden en/of wallen ook fysieke klachten veroorzaken. De overtollige huid en vetophopingen zitten dan letterlijk in de weg. Een onderooglidcorrectie is een veilige cosmetische ingreep, waar goede resultaten mee worden geboekt. Bij Dutch Clinic worden alle boven- en onderooglidcorrecties uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen die u vlot en efficiënt behandelen. Een frisse gezichtsuitdrukking zonder zichtbare wallen onder uw ogen. Dat is een van de resultaten van een onderooglidcorrectie. Wallen zijn een gevolg van het ouder en slapper worden van de huid. Naast het afzakken van de huid kan er vetweefsel verzakken omdat de verslapte steunbandjes niet langer in staat zijn om het vet op de juiste plaats te houden. Het resultaat hiervan is een verdikking onder uw ogen. Wallen kunnen door middel van een onderooglidcorrectie verwijderd worden, de manier waarop dit gebeurt hangt af van een aantal factoren.

  • Niet chirurgische wallencorrectie, hierbij wordt gebruik gemaakt van fillers om het volumetekort onder uw oogkas op te vullen.
  • Onderooglidcorrectie, waarbij de overtollige huid onder uw ogen wordt verwijderd.
  • Onderooglidcorrectie, waarbij zowel de overtollige huid als de opgehoopte vetweefsels worden verwijderd.
  • Uitgebreide onderooglidcorrectie waarbij ook het ooglid wordt verstrakt.

Afhankelijk van de mate waarin u last heeft van de wallen en/of de overtollige huid kan een ervaren plastisch chirurg een behandeling en werkwijze op maat voorstellen.

Veilige onderooglidcorrectie in Nederland

De ingreep zelf vindt onder plaatselijke verdoving plaats en duurt 30 tot 45 minuten. Voorafgaand aan de ingreep heeft de chirurg zowel de overtollige huid als vetweefsels afgetekend op de huid. Incisies worden gemaakt in uw wimperrand, zodat de littekens achteraf nauwelijks opvallen. Direct na de ingreep wordt al in de kliniek begonnen met het koelen van uw oogleden. De chirurg geeft u koelinstructies mee, die u thuis zoveel mogelijk opvolgt. Dezelfde dag mag u de kliniek verlaten. Aangezien uw oogleden gezwollen zijn, kan uw zicht beperkt worden. Laat u daarom door een bekende ophalen en veilig thuisbrengen. Na een aantal dagen kunt u weer zelf achter het stuur plaatsnemen. Gemiddeld duurt het 2 tot 3 weken voordat de zwellingen en verkleuringen onzichtbaar zijn. Door in de dagen na de onderooglidcorrectie wat rust te nemen en niet zwaar te tillen en/of bukken voorkomt u dat er onnodig veel druk op de oogleden komt. Na 5 tot 7 dagen worden de hechtingen verwijderd. Dit is voor de meeste mensen tevens het moment om de dagelijkse werkzaamheden te hervatten. Ondanks het opvolgen van de instructies van de arts is en blijft een onderooglidcorrectie een chirurgische ingreep met een zekere kans op bijwerkingen complicaties. Na een onderooglidcorrectie kunt u te maken krijgen met nabloedingen, infecties, slechte wondgenezing, moeizaam kunnen openen en sluiten van de ogen, asymmetrie en gevoelloosheid van de oogleden. Heeft u klachten na de ingreep? Neem dan altijd contact op met de kliniek. Op deze manier kan vroegtijdig actie worden ondernomen en wordt erger voorkomen.

Succesvolle onderooglidcorrectie in Nederland

Wilt u weer met een frisse uitstraling in de spiegel kijken? Dan kunt u voor een onderooglidcorrectie terecht bij Dutch Clinic in Hoofddorp. Onze ervaren plastisch chirurgen werken met state-of-the-art behandelapparatuur en passen de nieuwste behandeltechnieken toe. U bent bij Dutch Clinic van het begin tot het eind verzekerd van persoonlijke aandacht en zorg. Iedere ingreep wordt voorafgegaan door een uitgebreid persoonlijk consult. Tijdens het consult worden uw klachten besproken, kunt u de verwachting die u heeft van de ingreep onder worden brengen en is er tijd om vragen te stellen. Wilt u een onderooglidcorrectie in Nederland laten toepassen door een ervaren plastisch chirurg? Maak dan een afspraak bij Dutch Clinic. U kunt telefonisch contact opnemen met +31 (0)20 214 2033.

Onderooglidcorrectie Nederland FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over de onderooglidcorrectie in Nederland. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Tijdens een onderooglidcorrectie worden wallen onder de ogen en verslapte onderoogleden gecorrigeerd. De ingreep vindt plaats met een plaatselijke verdoving. Incisies worden gemaakt vlak onder de wimperrand waarna de overtollige huid en vetweefsels worden verwijderd. Eventueel kan de cosmetisch arts ook uw oogkringspier inkorten. De wondjes worden gehecht en direct na de ingreep kan begonnen worden met het koelen van de ogen om zwellingen zoveel mogelijk tegen te gaan.

Nee, na het afronden van de ingreep controleert de arts hoe het met u gaat. Voelt u zich goed dan geeft de arts toestemming om de kliniek te verlaten. U bent niet in staat om zelfstandig auto te rijden, geadviseerd wordt om iemand die u veilig thuis kan brengen, mee te nemen naar de kliniek.

De meeste mensen herstellen zonder complicaties van de ingreep. De volgende dag kunnen lichte huishoudelijke werkzaamheden hervat worden. Doe het de eerste week rustig aan, waarbij bukken en tillen vermeden moeten worden. Dit kan de druk op uw ogen verhogen, waardoor de wonden minder goed genezen. Wees voorzichtig met douchen en het wassen van uw gezicht. De wonden moeten droog gehouden worden, totdat de hechtingen verwijderd zijn. Ook het gebruik van contactlenzen doet u de eerste 2 tot 3 weken na de ingreep niet.

Nee, het geven van de verdovende injecties kan als onaangenaam worden ervaren. Als de verdovingen zijn ingewerkt voelt u geen pijn meer. Eventuele napijn is van voorbijgaande aard. Regelmatig koelen gaat de pijn tegen en zorgt dat de zwellingen beperkt blijven. Zorg dat u uw huid beschermt tegen direct contact met de koelelementen en wikkel deze in een washandje.

Als gevolg van de ingreep zijn uw oogleden gezwollen en zijn bloeduitstortingen zichtbaar. De eerste dagen kunt u moeite hebben met het openen en sluiten van de ogen. Zowel de zwellingen als verkleuringen nemen vanzelf af. Voor een vlot herstel volgt u het koeladvies van de arts op. Binnen één tot twee weken zijn de zwellingen al fors afgenomen.

Bij een onderooglidcorrectie worden kleine incisies gemaakt vlak onder de onderste wimperrand. De huid geneest goed en van littekens is zelden tot nooit sprake.

Neem na de onderooglidcorrectie tijd om bij te komen van de ingreep. Overhaast niets en vermijd tillen, persen en bukken minimaal een week. Contactsporten en sporten waarbij uw ogen onder druk komen te staan dient u te vermijden. Als uw zicht goed is en u zeker bent van uzelf kunt u een dag na de ingreep weer zelfstandig autorijden. Hervat uw werkzaamheden in overleg met de arts. Afhankelijk van uw beroep gaan de meeste mensen na een aantal dagen weer aan het werk.

Een chirurgische ingreep geeft altijd een zeker risico. Zo kunt u te maken krijgen met allergische reacties. Na een onderooglidcorrectie kunnen zich nabloedingen en infecties voordoen. De meeste bijwerkingen zoals zwellingen en bloeduitstortingen verdwijnen vanzelf. Een enkele keer kan het oog geïrriteerd aanvoelen, alsof er zandkorrels in zitten. Dit is eveneens tijdelijk en het gevoel kan eventueel met oogdruppels verzacht worden. Ernstige bijwerkingen doen zich zelden voor.

Dutch Clinic hanteert een tarief van € 850 waarbij beide onderste oogleden gecorrigeerd worden.

Onderooglidcorrecties worden doorgaans niet vergoed door zorgverzekeraars. Uw zorgverzekeraar kan u hierover informeren.

Wallen onder uw ogen geven uw gezicht een norse, oudere uitstraling. Ondanks dat het een gevolg is van het ouder worden, overwegen zowel mannen als vrouwen om de ingreep toe te laten passen. Na de ingreep heeft u weer een jeugdige uitstraling en ziet uw gezicht er uitgerust uit. Het gebeurt zelden dat wallen onder de ogen lichamelijke klachten veroorzaken. De meeste onderooglidcorrecties worden uitgevoerd vanuit cosmetisch oogpunt.

Verrassend genoeg is dit bij een ooglidcorrectie vaak niet het geval. De ingreep, die in dagbehandeling plaatsvindt, kan op zichzelf goedkoper worden aangeboden dan in Nederland. De bijkomende kosten voor reis en verblijf doen dit verschil te niet.

Nee, cosmetische ingrepen worden niet bij minderjarigen toegepast. Het gebeurt zelden tot nooit dat minderjarigen te maken hebben met wallen onder de ogen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider