Werkwijze bij ooglaserbehandelingen

Persoonlijke aanpak

Overweegt u een ooglaserbehandeling om eindelijk geen last meer te hebben van uw oogafwijking? Dan bent u welkom in onze oogkliniek in Hoofddorp! U vindt bij ons de meest geavanceerde ooglaserapparatuur, gerenommeerde oogartsen en een persoonlijke, betrokken aanpak met veel nazorg.

Betrokken oogartsen

Onze werkwijze onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak. Zo is uw oogarts bij u betrokken vanaf het eerste medische vooronderzoek tot de laatste nacontrole.

Werkwijze oogkliniek

Meldt u zich aan voor een gratis consult, dan kunt u de volgende werkwijze in onze oogkliniek verwachten:

Vooronderzoeken

Een gratis consult is inclusief het technische vooronderzoek. Dit is een oogonderzoek waarin we de minimale vereisten voor een ooglaserbehandeling bij u controleren. Voldoet u daaraan, dan boeken we een medisch vooronderzoek. Dit onderzoek duurt langer, ongeveer 1,5 uur, en kan pas plaatsvinden nadat u enkele weken geen lenzen heeft gedragen (2 weken voor zachte en 4 weken voor harde lenzen). Na het medische vooronderzoek heeft u zekerheid of u in aanmerking komt voor de ooglaserbehandeling en welke u voor uw ogen kunt ondergaan.

Ooglaserbehandeling

Is de uitkomst van het medische vooronderzoek positief, dan kan de ooglaserbehandeling geboekt worden. Op onze locatie in Hoofddorp maken we met u een afspraak voor de behandeling. U verschijnt op de afgesproken dag in onze oogkliniek waarna de behandeling zal plaatsvinden met de meest geavanceerde ooglaserapparatuur. Na de behandeling vindt diezelfde dag nog de eerste nacontrole plaats waarbij we u adviezen omtrent het herstel en de voorgeschreven medicatie geven. Het recept voor de medicatie is al doorgegeven aan uw apotheek. Na deze controle mag u naar huis. We adviseren u wel om u door iemand anders naar huis te laten rijden én om een zonnebril te dragen.

Minstens 7 nacontroles

De eerste nacontrole vindt al op de dag van de ooglaserbehandeling plaats. De volgende controle o de dag daarna en vervolgens komt u in ieder geval nog 5 keer voor een nacontrole. Als u wilt kunt u tussendoor contact opnemen om nog eens naar uw ogen te laten kijken. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden. De nazorg vindt plaats door uw oogarts.

Meer weten over ooglaserbehandelingen?

Wilt u meer weten over de ooglaserbehandelingen? Neem dan contact op voor meer informatie of boek een gratis consult voor een vrijblijvend vooronderzoek.