De oogartsen

Excellente staat van dienst

In onze oogkliniek vindt u enkel zeer ervaren oogartsen die zowel in binnen- als buitenland befaamd zijn. Met hun excellente staat van dienst en de geavanceerde laserapparatuur waar zij mee werken, kunnen wij u een bijzonder hoge kwaliteit en veiligheid van behandelingen garanderen.

Uw vaste oogarts

Een van onze oogartsen is vanaf het begin uw vaste oogarts. Hij is degene die bij u het medische vooronderzoek doet, de uiteindelijke ooglaserbehandeling en elke nazorgcontrole. Deze betrokkenheid verhoogt de kwaliteit en voorkomt eventuele fouten die tijdens een overdracht zouden kunnen ontstaan.

Oogarts Drs. R. Zandbergen

Drs. Rolf Zandbergen is eind jaren tachtig als arts afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Sinds 1994 is dokter Zanderbergen door de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten als ‘Specialist in de Oogheelkunde’ geregistreerd.

Dokter Zandbergen heeft in 2005 de ooglasermethode IntraLasik Femtosecond in Nederland geïntroduceerd. Hij is op het gebied van ooglaseren inmiddels één van de meest ervaren oogartsen in Nederland.

Oogarts Dr. Vassilios I. Georgopoulos

Dr. Vassilios I. Georgopoulos (1980) studeerde in 2005 af aan de Universiteit van Athene. Sinds 2013 is hij werkzaam als oogarts. Dr. Georgopoulos is gespecialiseerd in oogchirurgie en staat bekend als een zeer getalenteerd oogarts. Naast zijn werk voor de Dutch Clinic is Dr. Georgopoulos ook werkzaam in zijn eigen kliniek in Athene.

Dr. Georgopoulos is lid van de volgende (specialisten)verenigingen:

  • American Society of Cataract and Refractive Surgeons
  • European Society of Cataract and Refractive Surgeons
  • Grieks Oogheelkundig Genootschap

Maak kennis met uw oogarts

Een van deze gerenommeerde oogartsen kan ook uw vaste oogarts worden. Wilt u kennismaken met uw oogarts tijdens een gratis consult waarin we meteen uw ogen controleren op hun geschiktheid voor ooglaseren? Boek dan nu een online afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.