Lipvergroting

Mooie, volle lippen geven uw gezicht een verzorgde uitstraling. Met een lipvergroting geeft u uw lippen meer volume en een verbeterde vorm. Net zoals uw ogen dat doen, spreken ook uw lippen. Een goed verzorgde mond trekt de aandacht van degene met wie u in gesprek bent. Toch is niet iedereen tevreden met de eigen lippen. Ze zijn te dun, te smal of vallen op een andere manier minder op dan dat u zou willen. Met een lipvergroting worden uw lippen op natuurlijke wijze voller en worden ze beter geaccentueerd. Dutch Clinic heeft een team bestaande uit ervaren specialisten die u daarbij van dienst kunnen zijn.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Veel huidaandoeningen hebben ingrijpende gevolgen op uw leven. Ze kunnen pijnlijk zijn of ontsierend en daarmee uw zelfvertrouwen ondermijnen. Bij de Dutch Clinic helpen wij u deze aandoeningen aan te pakken met geavanceerde technieken, state-of-the-art apparatuur en zeer ervaren artsen.

Lipvergroting.

Lipvergroting.

Behandelmogelijkheden lipvergroting

Het vergroten of opvullen van de lippen kan op diverse manieren gedaan worden. De meeste mensen die een lipvergroting wensen, kiezen voor een filler of injectable behandeling. Hyaluronzuur fillers behoren tot de meest toegepaste lipvergrotingsbehandelingen. Een relatief eenvoudige en goedkope oplossing, waarvan het effect zo’n 9 tot 12 maanden aanhoudt. Ook als uw voorkeur uitgaat naar een permanente oplossing, kunt u bij Dutch Clinic terecht. Met een chirurgische ingreep kunnen uw lippen gelift worden.

  • Lipvergroting met injectables. Injectables behandelingen behoren tot de meest toegepaste cosmetische ingrepen ter wereld. In tegenstelling tot wat nog vaak wordt aangenomen wordt een lipvergroting niet met andere stoffen, maar met een filler toegepast. De fillers die door Dutch Clinic gebruikt en aanbevolen worden, zijn op basis van hyaluronzuur. Ook Radiesse fillers worden gebruikt bij een lipvergroting.
  • Permanente lipvergroting met liplift. Voelt u niets voor een fillerbehandeling, dan is het mogelijk om met behulp van een liplift een permanente lipvergroting toe te laten passen. Uw bovenlip kan met het verstrijken van de jaren wat afzakken. Het natuurlijke rood van de lippen wordt daardoor smaller. Een zogenaamde vlindercorrectie kan dit oplossen. Tijdens een korte chirurgische ingreep wordt uw bovenlip ter hoogte van uw neuslijn ingekort. De verhouding tussen het rood van de lippen en uw bovenlip wordt hersteld, zonder dat er sprake is van zichtbare littekens. Uw gezicht heeft na de ingreep een frisse uitstraling met mooi, vollere lippen.

Natuurlijk volle lippen

De meeste mensen die een lipvergroting overwegen, hebben een voorkeur voor een fillerbehandeling. Fillers kunnen zowel in de boven- als onderlip aangebracht worden en geven meer volume. Ook als uw lippen niet volledig symmetrisch zijn kan een fillerbehandeling uitkomst bieden. Een andere reden om fillers in de lippen aan te laten brengen, zijn het verbergen van de bekende rokerslijntjes op de bovenlip. Om uw lippen een mooiere vorm te geven, is het een optie om de lipranden te accentueren met een filler. Met een fillerbehandeling wordt meer bereikt dan alleen het geven van meer volume aan uw lippen. Zo kunt u de lachrimpeltjes tussen de neus en lippen of de lijnen tussen uw mondhoeken en uw kaaklijn met behulp van een fillerbehandeling minder op laten vallen. Uw mondhoeken zullen minder afhangen, waardoor uw mond en gezicht een jongere uitstraling hebben. Zowel de hyaluronzuur fillers als de Radiesse fillers die bij Dutch Clinic gebruikt worden, zijn biologisch afbreekbaar en worden door uw lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd.

Lipvergroting met eigen vet

Een andere manier om de lippen meer volume te geven is door middel van lipofilling, waarbij gebruik wordt gemaakt van uw eigen vet. Dit vet wordt elders van het lichaam weggehaald en na centrifugeren in de lippen geïnjecteerd. Een lipvergroting door middel van lipofilling heeft langdurige, blijvende resultaten. Het vet kan bijvoorbeeld van de heupen wordt gehaald, maar ook het gebied rondom de navel wordt hiervoor gebruikt. Het wegzuigen van het vet gebeurt onder plaatselijke verdoving. Voor een succesvolle ingreep is het belangrijk dat de vetcellen tijdens het wegzuigen niet beschadigd raken. Het geoogste vet wordt gefilterd, waarna de vetcellen overblijven. De vetcellen worden in een spuitje gedaan, waarna het met een fijne naald in onderhuidse kanaaltjes wordt geïnjecteerd. De omliggende weefsels voorzien de vetcellen van voedingsstoffen en zuurstof, waardoor deze op optimale wijze in de lippen kunnen groeien. Na de behandeling wordt geadviseerd om de lippen te koelen, dit om zwellingen tegen te gaan. Resultaten die bereikt worden lopen sterk uiteen. Een ervaren arts kan tijdens een consult aangeven of een lipvergroting met behulp van lipofilling voor u een geschikte behandelmethode is.

Korte herstelperiode na lipvergroting

Na een fillerbehandeling kunt u direct naar huis en uw normale bezigheden hervatten. Uw lippen en de huid daaromheen kan de eerste uren wat rood en gezwollen zijn, dit neemt vanzelf af. Soms ontstaan kleine blauwe plekjes op de injectieplaatsen. Dit is van korte duur en kan eventueel met make-up gecamoufleerd worden. Vermijd drukken of wrijven over uw mond en lippen gedurende tenminste een week en ga tijdens deze dagen ook niet naar de sauna en/of stoomcabine. Intense warmte komt het resultaat niet ten goede. Zijn uw lippen door middel van lipofilling vergroot? Dan moet u rekening houden met een langere herstelperiode. U kunt de eerste weken op de plaats waar het vet is verwijderd een beurs gevoel hebben, met bloeduitstortingen. Het is niet onwaarschijnlijk dat u gedurende een aantal weken zogenaamde drukkleding draagt op de liposuctie gebieden. U kunt uw normale werkzaamheden en activiteiten hervatten in overleg met de behandelend arts.

Tijdelijke of blijvende resultaten dankzij lipvergroting

Fillerbehandelingen geven direct zichtbaar resultaat. Het eerste beeld kan vertekenend zijn, omdat uw lippen door de injecties gezwollen zijn. Eens de zwellingen zijn afgenomen wordt het eigenlijke resultaat goed zichtbaar. Het bereikte effect hangt, afhankelijk van de gebruikte filler, 9 tot 12 maanden aan en kan daarna herhaald worden. Naarmate u de fillerbehandeling vaker toe laat passen, houden de effecten langer aan. Permanente resultaten zijn mogelijk met lipofilling of door toepassing van een zogenaamde liplift.

Gratis consult lipvergroting

Wilt u mooie lippen met meer volume? Dan kan een lipvergroting met fillers een goede oplossing zijn. De artsen van Dutch Clinic geven u tijdens een gratis consult uitgebreide informatie over de verschillende behandeltechnieken. Uitgelegd wordt hoe een lipvergroting werkt en welke resultaten hiermee bereikt worden. De ingreep zelf vindt plaats op poliklinische basis, u hoeft niet in de kliniek te verblijven. Een afspraak maakt u door te bellen of door het contactformulier in te vullen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com