Liposuctie Istanbul

Overweegt u een liposuctie in Istanbul? Stoort u zich aan dat ene randje vet op uw heupen? Heeft u last van zwembandjes?

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Ondanks gezond eten en regelmatig sporten hebben veel mensen te maken met plaatselijke vetophopingen die zich moeilijk tot niet laten verwijderen. Typische probleemgebieden zijn de buik, heupen, benen, enkels, bovenarmen en taille. Met liposuctie worden de vetophopingen verwijderd. Een belangrijke voorwaarde voor liposuctie Istanbul is dat u een gezonde BMI-waarde heeft en uw huid nog voldoende elastisch is.

Liposuctie Istanbul.

Liposuctie Istanbul.

Moderne liposuctie Istanbul

De gespecialiseerde artsen van Dutch Clinic in Istanbul passen de meest moderne en verfijnde liposuctie technieken toe. De ingreep wordt met plaatselijke verdovingen toegepast, zodat u tijdens de ingreep zowel kunt liggen als op vraag van de specialist recht staan. Voorafgaand aan de liposuctie behandeling tekent de specialist het te behandelen gebied af op de huid. Na het inwerken van de verdovingen worden kleine incisies gemaakt waar een behoorlijk grote hoeveelheid tumescente, verdovende vloeistoffen in worden gespoten. Het duurt gemiddeld 20 minuten voordat de verdovingen werken en de arts met een canule het opgehoopte vet weg kan zuigen. Tijdens de ingreep kan de arts u vragen om op te staan, op deze manier kan de vetverdeling geoptimaliseerd worden, waardoor de resultaten symmetrisch zijn. Voordelen van de liposuctie in Istanbul zijn:

• Veilige ingreep, die wordt toegepast door gespecialiseerde en ervaren artsen.
• De ingreep verloopt nagenoeg pijnloos.
• Het gebruik van plaatselijke verdovingen, betekent dat u voor de ingreep licht kunt ontbijten en drinken.
• Vlot herstel, met een uiterst kleine kans op risico’s of complicaties.
• Uw verbeterde lichaamscontouren zijn al direct na de ingreep zichtbaar.

Bij een liposuctie in Istanbul is het gebruikelijk dat u één of een aantal nachten in de kliniek verblijft. Dutch Clinic biedt verschillende mogelijkheden zoals een After Care Treatment, die de verzorging na de ingreep optimaliseren. Afhankelijk van het aantal lichaamszones dat u laat behandelen, kan de specialist aangeven hoelang u in de kliniek verblijft.

Betaalbare liposuctie Istanbul

Liposuctie en liposculptuur zijn cosmetische behandelingen die zonder medische indicatie niet vergoed worden. Medische indicaties worden gegeven wanneer iemand niet goed kan functioneren als gevolg van de vetophopingen, bovendien moet liposuctie de beste behandelmethode zijn om u van de klachten af te helpen. Eventueel aanvullende verzekeringen geven ook weinig vergoedingsmogelijkheden. U kunt de mogelijkheden nalezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. Wanneer de kosten niet vergoed worden en u de ingreep uit eigen middelen betaald, is het logisch dat u zoekt naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dutch Clinic heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland. Voor een liposuctie behandeling van 1 zone betaalt u € 1.950, iedere bijkomende zone die behandeld wordt kost € 450. Dit is, in vergelijking met Nederlandse klinieken, een betaalbare prijs. Bovendien bent u bij Dutch Clinic zeker van:

• Behandeling in de geaccrediteerde kliniek in Istanbul.
• Behandeling door vakbekwame, ervaren specialisten.
• Jaarlijks worden bij de kliniek meer dan 500 liposucties uitgevoerd.
• Gebruik van moderne apparatuur en behandeltechnieken.
• Persoonlijke begeleiding gedurende het volledige behandeltraject.
• Professionele nazorg en controles in Hoofddorp.

Veilige liposuctie

Liposuctie behandelingen die door ervaren specialisten worden toegepast zijn veilig en hebben een kleine kans op complicaties. Als u de richtlijnen van de specialist opvolgt, wordt de kans op risico’s verder beperkt en kunt u rekenen op een vlot herstel. Al direct na de ingreep is verbetering van de lichaamscontouren zichtbaar. Blijf ook na de liposuctie in beweging, maar overbelast uzelf niet. Doe het rustig aan en gun uw lichaam de tijd om te herstellen. Na een week tot tien dagen kunnen de meeste werkzaamheden hervat worden. Intensief sporten doet u de eerste weken niet. Het duurt enkele weken voordat de zwellingen volledig zijn weggetrokken. De resultaten zijn definitief, de verwijderde vetcellen kunnen niet terugkomen. Toch is het belangrijk om niet te veel kilo’s aan te komen, waardoor andere vetcellen zich vullen en nieuwe vetophopingen vormen.

Adviesgesprek liposuctie Istanbul

Wilt u weer met vertrouwen dat leuke jurkje aantrekken, zonder dat u zich schaamt voor het opgehoopte vet op uw bovenbenen? Heeft u genoeg van uw zwembandjes? Een liposuctie behandeling rekent op efficiënte wijze af met het ongewenste, hardnekkige vet. Dutch Clinic heeft meer dan 15 jaar ervaring met liposuctie behandelingen. Tijdens een adviesgesprek in de kliniek in Hoofddorp wordt de techniek met u besproken en kunt u voorbeelden zien van liposuctie behandelingen die door de artsen zijn toegepast. Geef aan wat uw verwachtingen zijn en van welke vetophopingen u graag af zou willen. De arts geeft u een behandeladvies en bespreekt het behandeltraject met u. Het adviesgesprek is gratis, een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met Dutch Clinic op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic Hoofdweg 848A 2132 MC Hoofddorp +31 (0)20 214 2033 info@dutchclinic.com